kasiaczek89pl
Fanka BB :)
No jeszcze chwila... ja to mówię godziny odliczam... mam tak dość
Już nie wiem czego się złapać. Jestem taka beznadziejna kolejny dzień ...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No jeszcze chwila... ja to mówię godziny odliczam... mam tak dość
A gdzie tam, kolka nerkowa też była po drodze, toż w szpitalu też z tym byłam [emoji14]
Bo ja tak z odrobiną nieśmiałości.... nie pamietam wszystkich twoich przypadłościA gdzie tam, kolka nerkowa też była po drodze, toż w szpitalu też z tym byłam [emoji14]
Już nie wiem czego się złapać. Jestem taka beznadziejna kolejny dzień ...
Dmuchaj męża lepsza ulgaOj dziewczyny ja też mam dość. Leżę i kwicze. Zamówiłam sobie herbatę z liści malin, to będę sobie siorbac od 36 t.c. I muszę piłkę nadmuchać, może to mi jakąś ulgę przyniesie..
Nawet ja ich nie pamiętam. Najpierw się człowiek 2,5 roku stara, dwa razy traci ciążę, a potem jak już wypali, to przez całą ciążę coś. Ten dzieciak ma być diabelsko uroczy, bo się wkurzę [emoji14]Bo ja tak z odrobiną nieśmiałości.... nie pamietam wszystkich twoich przypadłości
Oj dziewczyny ja też mam dość. Leżę i kwicze. Zamówiłam sobie herbatę z liści malin, to będę sobie siorbac od 36 t.c. I muszę piłkę nadmuchać, może to mi jakąś ulgę przyniesie..
Nawet ja ich nie pamiętam. Najpierw się człowiek 2,5 roku stara, dwa razy traci ciążę, a potem jak już wypali, to przez całą ciążę coś. Ten dzieciak ma być diabelsko uroczy, bo się wkurzę [emoji14]
Szczerze to ja się spodziewam, że jest lepiej, bo jest bliżej tp i już w miarę bezpiecznie [emoji14] teraz pewnie młody nie bedzie chciał wyjść [emoji14] wredny po tatusiuA jak tam było z ta Twoja szyjka ostatnio ? Jutro masz wizytę , spodziewasz się ze jest gorzej ?