kasiaczek89pl
Fanka BB :)
A generalnie co była w stanie piza zdenerwowaniem Cię??
Nic. Heh jakoś i tak bardziej wierze mojemu lekarzowi i jego „ na macanego „ niż jej usg.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A generalnie co była w stanie piza zdenerwowaniem Cię??
"Rynce" które wymacają...
121/64 a ja się dziwię że mnie mózg trzepie... wiec chyba się z apapem przeproszę...
Generalnie niekiedy tak bywa i już. Trzeba monitorować częściej przepływy i przyrosty dziecka, a poza tym nic. Ja miałam 3 st już na ostatnim USG w 32 t.c. bodajże, ale ponieważ przepływy piękne, a młody rośnie jak szalony, to mam po prostu zwracać szczególną uwagę na jego aktywność i tyle. I nie - nie palę. Po prostu tak się to glupie łożysko zestarzalo. Powiedział, że mogę normalnie donosić nawet do 40 t.c.@StarAnia a z tym łożyskiem to jak jest ? Bo mi wpisała ten 3 stopień i mówi ze na tym etapie to jeszcze powinien być drugi. Trzeci to koło 37-38 a nieraz i do końca nie ma
Picza grochowa i tyle..Nic. Heh jakoś i tak bardziej wierze mojemu lekarzowi i jego „ na macanego „ niż jej usg.
Nasza kochana encyklopedia :-*Generalnie niekiedy tak bywa i już. Trzeba monitorować częściej przepływy i przyrosty dziecka, a poza tym nic. Ja miałam 3 st już na ostatnim USG w 32 t.c. bodajże, ale ponieważ przepływy piękne, a młody rośnie jak szalony, to mam po prostu zwracać szczególną uwagę na jego aktywność i tyle. I nie - nie palę. Po prostu tak się to glupie łożysko zestarzalo. Powiedział, że mogę normalnie donosić nawet do 40 t.c.
Generalnie niekiedy tak bywa i już. Trzeba monitorować częściej przepływy i przyrosty dziecka, a poza tym nic. Ja miałam 3 st już na ostatnim USG w 32 t.c. bodajże, ale ponieważ przepływy piękne, a młody rośnie jak szalony, to mam po prostu zwracać szczególną uwagę na jego aktywność i tyle. I nie - nie palę. Po prostu tak się to glupie łożysko zestarzalo. Powiedział, że mogę normalnie donosić nawet do 40 t.c.
Kurna bo ja już miałam prawie wszystko [emoji14]Nasza kochana encyklopedia :-*
No jeszcze chwila... ja to mówię godziny odliczam... mam tak dośćMnie cały dzień ten brzuch i plecy a teraz znów zgaga. Mam wyżej uszu życia
Ale nerki zdrowe?Kurna bo ja już miałam prawie wszystko [emoji14]
A gdzie tam, kolka nerkowa też była po drodze, toż w szpitalu też z tym byłam [emoji14]Ale nerki zdrowe?