reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Witam piękne panie..
Stawiam dziś tort.. okazja osiemnastkowa..
Komu komu..
Zobacz załącznik 880773
Już o 0.01 dostałam życzenia od brata bliźniaka.. hihi.. zawsze musi być pierwszy.. urodził się też 5 min przede mną.. 24lipca o 7.15, ja o 7.20..
Wszystkiego co najpiękniejsze w dniu urodzin :) spełnienia marzeń :)
Ja poproszę kawałeczek torta do kawki :D

reklama
Witam piękne panie..
Komu komu..
Zobacz załącznik 880773
Już o 0.01 dostałam życzenia od brata bliźniaka.. hihi.. zawsze musi być pierwszy.. urodził się też 5 min przede mną.. 24lipca o 7.15, ja o 7.20..

Kobieto, takie rzeczy z rana, od samego patrzenia mam dzis za wysoki cukier na czczo!
Wszysstkiego dobrego! [emoji5]

Witam piękne panie..
Komu komu..
Zobacz załącznik 880773
Mniam wszystkiego najlepszego!! Napisz mi czy masz super kontakt z bliźniakiem??? Ja mam córki bliźniaczki i zastanawiam się czy tak już im zostanie jak teraz czy kiedyś może się coś wydarzyć i nie będą tak za sobą.......

Ja dopijam kawkę i lecę do mamy na cały dzień, będę leniuchowac z arbuzem w towarzystwie....

Spokojnie
Koty ułożone
Kuwety tak skitrane że jak wiesz gdzie jest to git.
Kłaki są i przy jednym.... [emoji6]
Jesteśmy na etapie kupna dużego mieszkania 80m2 więc sytuacjia trochę się rozejdzie. . [emoji6][emoji6][emoji6]
To przy tym metrażu napewno się rozejda ja przy swoich 85m plus spiżarnia myślę że mam o pokój za mało ale cóż musi nam to wystarczyć

Wszystkiego co najpiękniejsze w dniu urodzin :) spełnienia marzeń :)
Ja poproszę kawałeczek torta do kawki :D

Bardzo proszę:)
A tak poważnie to też nie jem słodyczy.. A raczej staram się. My z m dzisiaj świętujemy rocznicę poznania się, więc wybieramy się wieczorem na miłą kolacyjkę we 3.. A raczej we 4. 14 lat minęło... jak m wyrwał mnie z dyskoteki w parku:) hihi A tak się opierałam żeby nie dać mu numeru telefonu:)))) aż zabawne jak teraz wspominam:)
Dziękuję wszystkim za życzenia..:*

Aniu wybacz skoro okazja...wymówka jest :p

reklama
Witam piękne panie..
Komu komu..
Zobacz załącznik 880773
Wszystkiego najlepszego! Żadnych zmartwień, żadnych nerwów, mnóstwo zdrowia, samej radości i spełnienia marzeń! :)

Do góry