reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Witam piękne panie..
Stawiam dziś tort.. okazja osiemnastkowa..
Komu komu..
Zobacz załącznik 880773
Już o 0.01 dostałam życzenia od brata bliźniaka.. hihi.. zawsze musi być pierwszy.. urodził się też 5 min przede mną.. 24lipca o 7.15, ja o 7.20..
Wszystkiego co najpiękniejsze w dniu urodzin :) spełnienia marzeń :)
Ja poproszę kawałeczek torta do kawki :D

reklama
Witam piękne panie..
Komu komu..
Zobacz załącznik 880773
Już o 0.01 dostałam życzenia od brata bliźniaka.. hihi.. zawsze musi być pierwszy.. urodził się też 5 min przede mną.. 24lipca o 7.15, ja o 7.20..

Kobieto, takie rzeczy z rana, od samego patrzenia mam dzis za wysoki cukier na czczo!
Wszysstkiego dobrego! [emoji5]

Witam piękne panie..
Komu komu..
Zobacz załącznik 880773
Mniam wszystkiego najlepszego!! Napisz mi czy masz super kontakt z bliźniakiem??? Ja mam córki bliźniaczki i zastanawiam się czy tak już im zostanie jak teraz czy kiedyś może się coś wydarzyć i nie będą tak za sobą.......

Ja dopijam kawkę i lecę do mamy na cały dzień, będę leniuchowac z arbuzem w towarzystwie....

Spokojnie
Koty ułożone
Kuwety tak skitrane że jak wiesz gdzie jest to git.
Kłaki są i przy jednym.... [emoji6]
Jesteśmy na etapie kupna dużego mieszkania 80m2 więc sytuacjia trochę się rozejdzie. . [emoji6][emoji6][emoji6]
To przy tym metrażu napewno się rozejda ja przy swoich 85m plus spiżarnia myślę że mam o pokój za mało ale cóż musi nam to wystarczyć

Wszystkiego co najpiękniejsze w dniu urodzin :) spełnienia marzeń :)
Ja poproszę kawałeczek torta do kawki :D

Bardzo proszę:)
A tak poważnie to też nie jem słodyczy.. A raczej staram się. My z m dzisiaj świętujemy rocznicę poznania się, więc wybieramy się wieczorem na miłą kolacyjkę we 3.. A raczej we 4. 14 lat minęło... jak m wyrwał mnie z dyskoteki w parku:) hihi A tak się opierałam żeby nie dać mu numeru telefonu:)))) aż zabawne jak teraz wspominam:)
Dziękuję wszystkim za życzenia..:*

Aniu wybacz skoro okazja...wymówka jest :p

reklama
Witam piękne panie..
Komu komu..
Zobacz załącznik 880773
Wszystkiego najlepszego! Żadnych zmartwień, żadnych nerwów, mnóstwo zdrowia, samej radości i spełnienia marzeń! :)

Do góry