kasiaczek89pl
Fanka BB :)
Warszawa to Warszawa , ja z ZadupiaW Warszawie podobno taki nawał że wypłaty dopiero w październiku tego DS (300+)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Warszawa to Warszawa , ja z ZadupiaW Warszawie podobno taki nawał że wypłaty dopiero w październiku tego DS (300+)
A to 500+ wolałabym na WSZYSTKIE 3 we wrześniu a nie wiem te aktualne do kiedy sa? Do września? Bo mnie najwygodniej byłoby o wszystkie świadczenia po urodzeniu Mikiego składać.
Teraz też nastawiasz się na ZZO ?Ja rodziłam 7lat temu na Madalińskiego I milo wspominam.polozne naprawdę spoko były. Poród z oksytocyna ale znieczulenie też poszło w ruch.
Tak.chcialabymTeraz też nastawiasz się na ZZO ?
Ja nie pamiętam do kiedy mam TO 500 + chcę ciągłość mieć więc chyba bujnę się do mopsu i zapytam... albo zadzwonię...Chyba jak do końca września złożysz to masz ciągłośc. Przynajmniej u mnie. Ja nie dostaje na pierwsza wiec bez dodatkowych dokumentów złożyłam. Ale mogłam poczekać i złożyć tez na młodego. Trudno urodzę to poklikam jeszcze raz.
Ja nie pamiętam do kiedy mam TO 500 + chcę ciągłość mieć więc chyba bujnę się do mopsu i zapytam... albo zadzwonię...
10 i 8 lat temu przychodziło się lub ona do domu 1 raz. Więc nie wiem o co chodzi.Dziewczyny helpunku ! !
Czy któraś z was korzysta z wizyt położnej środowiskowej w czasie ciąży? Ona przyjeżdża do domu i coś bada, tętno dziecka czy coś? Wiem że będzie przyłazic jakas po porodzie ale w ramach Nfz należą nam się już 2 wizyty na tydzien. Tylko jak to ogarnąć i czy będzie przyjeżdżać około 20 km do mnie do domu? Bo ja też z zadupia i tu nie ma no i czy rzeczywiście coś sprawdzi, nie wiem tętno, szyjke, cokolwiek czy tylko kawy się napije.
Jak to u was jest?
Dziewczyny helpunku ! !
Czy któraś z was korzysta z wizyt położnej środowiskowej w czasie ciąży? Ona przyjeżdża do domu i coś bada, tętno dziecka czy coś? Wiem że będzie przyłazic jakas po porodzie ale w ramach Nfz należą nam się już 2 wizyty na tydzien. Tylko jak to ogarnąć i czy będzie przyjeżdżać około 20 km do mnie do domu? Bo ja też z zadupia i tu nie ma no i czy rzeczywiście coś sprawdzi, nie wiem tętno, szyjke, cokolwiek czy tylko kawy się napije.
Jak to u was jest?
Że po porodzie przyjdzie to ja wiem ale ki chodzi o to żeby teraz jeszcze w ciąży mieć jakieś wsparcie. W środę mam wizytę w jakiejś poradni bliżej to się zapytam bo się umówiłam na ktg i wizytę. I to na Nfz, jakaś babeczka przez telefon miła była to myślę skorzystam.