reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Mama7 to moje drugie dziecko, córka ma 3,5 roku. Pierwsze rodziłam w międzyleskim, teraz zastanawiam się nad nowym oddziałem na żwirki i wigury, słyszałaś może coś o tym oddziale?
o żelaznej nic nie słyszałam i nie brałam pod uwagę.

Żwirki i Wigury to nawet w tym tygodniu byłam. Ale na sor 7 godzin z połamanym dzieckiem. I jak zapytałam czy z racji 8 mięs ciąży mogę liczyć na szybsze przyjęcie to się dowiedziałem że pacjentem jestem nie ja A dziecko i jak ewentualnie zaczelabym rodzić to obok wejście na porodówkę.. tyle słyszałam. Nie pomogę.
Ja z żelaznej mam lekarza i tam rodziłam 1 dziecko.. no i położna sobie biorę tą samą też stamtąd.

reklama
hej dziewczyny mogę dołączyć? termin mam z miesiączki na 15 wrzesnia, a z usg początek września albo poprostu dziecko jest duże/długie, bo z parametrów niby starsze o 2tyg.
Jest któraś z was z Warszawy?
Hej. Ja też z Warszawy i tak jak Ty termin z miesiączki na 15września . Rodzić będę chyba na Karowej A raczej będzie to planowe cc.

Musze przyznac ze jestescie niesamowite a ja poprostu nie nadazam was czytac.
Chyba jako ostatnia wczoraj mialam oficjalnie ostatni dzien w pracy. Nie jestem placzliwa a ryczalam jak bobr. Najpierw pozegnalam moja klase a pozniej zostalam porwana do salonu pieknosci gdzie od kolezanek dostalam w prezencie masaz stop z refleksjologia ( chyba tak to sie nazywa w pl) do tego pelen pedi z hybrydami. Tylko mendy siedzialy ze mna i popijaly proseco a ja z butelka wody. Coz wybacze bo bylo cudnie:) :) polecam
Dzis mialam powazna rozmowe z mezem. On z tych nadopiekucznych. Przez wypadek w pierwszej ciazy wymusil na mnie teraz siedzenie i tylku i nic nie robienie. A ja tak nie potrafie...juz sobie zaplanowalam sprzatanie szafek w kuchni i zmiane zaslon a to dopiero poczatek wakacji. Do tego musialam sporzadzic pelna liste nr telefonow i adresow kolezanek bo zdazylo mi sie wyjsc z domu bez komorki. Stad moje pytanie, moze wyda wam sie dziwne.
Co ogladacie w tv? Mam polska telewizje ale tylko czasem cos tam obejrzalam glownie hgtv i dorcie albo domo+i to podczas np. Prasowania. Nie znam polskich seriali macie cos fajnego do polecenia? O ksiazkach juz bylo ale jak traficie cos fajnego pls dajcie znac.
Poza tym ja mam plaze 10 min od domu pogoda dopisuje wiec korzystamy ile sie da
20180714_100950.jpg

A... jeszcze ode mnie :) :) u nas sprawy wygladaja nastepujaco
20180716_110752.png

Załączniki

• 20180714_100950.jpg
    20180714_100950.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 353
  • 20180716_110752.png
    20180716_110752.png
    374,4 KB · Wyświetleń: 349
Nie śpię jejku byłam w kuchni i ukroilam gruby plaster arbuza jaki zimny, słodki i soczysty pyszny!!!! Jutro dokupie znowu dziś zamiast obiadu byl też arbuz ja poprostu nie umiem bez niego żyć haha taki upał jeść się nie chce jutro w planie mam jeszcze koktajl z banana i zimnego mleka z lodem....

reklama
Do góry