reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Mama7 to moje drugie dziecko, córka ma 3,5 roku. Pierwsze rodziłam w międzyleskim, teraz zastanawiam się nad nowym oddziałem na żwirki i wigury, słyszałaś może coś o tym oddziale?
o żelaznej nic nie słyszałam i nie brałam pod uwagę.

Żwirki i Wigury to nawet w tym tygodniu byłam. Ale na sor 7 godzin z połamanym dzieckiem. I jak zapytałam czy z racji 8 mięs ciąży mogę liczyć na szybsze przyjęcie to się dowiedziałem że pacjentem jestem nie ja A dziecko i jak ewentualnie zaczelabym rodzić to obok wejście na porodówkę.. tyle słyszałam. Nie pomogę.
Ja z żelaznej mam lekarza i tam rodziłam 1 dziecko.. no i położna sobie biorę tą samą też stamtąd.

reklama
hej dziewczyny mogę dołączyć? termin mam z miesiączki na 15 wrzesnia, a z usg początek września albo poprostu dziecko jest duże/długie, bo z parametrów niby starsze o 2tyg.
Jest któraś z was z Warszawy?
Hej. Ja też z Warszawy i tak jak Ty termin z miesiączki na 15września . Rodzić będę chyba na Karowej A raczej będzie to planowe cc.

Musze przyznac ze jestescie niesamowite a ja poprostu nie nadazam was czytac.
Chyba jako ostatnia wczoraj mialam oficjalnie ostatni dzien w pracy. Nie jestem placzliwa a ryczalam jak bobr. Najpierw pozegnalam moja klase a pozniej zostalam porwana do salonu pieknosci gdzie od kolezanek dostalam w prezencie masaz stop z refleksjologia ( chyba tak to sie nazywa w pl) do tego pelen pedi z hybrydami. Tylko mendy siedzialy ze mna i popijaly proseco a ja z butelka wody. Coz wybacze bo bylo cudnie:) :) polecam
Dzis mialam powazna rozmowe z mezem. On z tych nadopiekucznych. Przez wypadek w pierwszej ciazy wymusil na mnie teraz siedzenie i tylku i nic nie robienie. A ja tak nie potrafie...juz sobie zaplanowalam sprzatanie szafek w kuchni i zmiane zaslon a to dopiero poczatek wakacji. Do tego musialam sporzadzic pelna liste nr telefonow i adresow kolezanek bo zdazylo mi sie wyjsc z domu bez komorki. Stad moje pytanie, moze wyda wam sie dziwne.
Co ogladacie w tv? Mam polska telewizje ale tylko czasem cos tam obejrzalam glownie hgtv i dorcie albo domo+i to podczas np. Prasowania. Nie znam polskich seriali macie cos fajnego do polecenia? O ksiazkach juz bylo ale jak traficie cos fajnego pls dajcie znac.
Poza tym ja mam plaze 10 min od domu pogoda dopisuje wiec korzystamy ile sie da
20180714_100950.jpg

A... jeszcze ode mnie :) :) u nas sprawy wygladaja nastepujaco
20180716_110752.png

Załączniki

• 20180714_100950.jpg
    20180714_100950.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 361
  • 20180716_110752.png
    20180716_110752.png
    374,4 KB · Wyświetleń: 365
Nie śpię jejku byłam w kuchni i ukroilam gruby plaster arbuza jaki zimny, słodki i soczysty pyszny!!!! Jutro dokupie znowu dziś zamiast obiadu byl też arbuz ja poprostu nie umiem bez niego żyć haha taki upał jeść się nie chce jutro w planie mam jeszcze koktajl z banana i zimnego mleka z lodem....

reklama
Do góry