reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Cześć, dziś się nie odzywałam bo wczoraj wieczorem dowiedziałam się, że zmarł mój dziadek. Mam strasznego doła :( bylam z nim bardzo związana

w5wqzbmhtbjgomj7.png
Mi miesiąc temu zmarła babcia która bardZo chciała mieć prawnuka i bum będzie dzidziu szkoda tylko że go nie doczekała ale wiem że czuwa nad nami

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cześć, dziś się nie odzywałam bo wczoraj wieczorem dowiedziałam się, że zmarł mój dziadek. Mam strasznego doła :( bylam z nim bardzo związana

w5wqzbmhtbjgomj7.png
Wiem że to nie ukoi bólu ale myśl o tych wszystkich pięknych chwilach, współczuję i ściskam [emoji20]

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

W pierwszej ciąży nie czułam się tak źle jak w tej... [emoji58]do tego moje szalone dziecko ma inne plany niz odpoczynek.. W żłobku chodzi na drzemke w domu za Chiny nie pójdzie [emoji24][emoji24]

Mam nadzieję że dzisiaj będzie miała ochotę iść spać za niedługo [emoji23]

Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka
Witaj w klubie. Moj syn potrafi spac w przedszkolu 2h a potem do 23 biega

Aleczka ja juz w żłobku zgłaszałam że max godzina drzemki a i tak lata czasami do 20:30/21... Bo tak to jak szli spać ok 12 tak moje dziecko czasami spało do 14:30/15...

Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka

reklama
Bardzo mi przykro. Wiem, że nie da się, ale bądź spokojna. Dziadzio ma teraz dobrze i czuwa nad Wami :)

Wg tej tabelki z synkiem się zgadza [emoji16]
1515876230-26e11a757c33667e-aaaaaa.jpeg

Mi się nie zgadza wychodzi dziewczynka a w domu syn, w tej ciazy mi wychodzi syn ciekawe czy się sprawdzi tym razem. U nas w rodzinie prawie same chłopaki wiec pewnie to geny ważne żeby byli zdrowe :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry