reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

no ale ta zamknięta grupa gdzie jest?

c55f0dw4ay49a7ki.png

reklama
Hej , trochę mnie nie było ale też trochę się działo. W skrócie czwartek i piatek ciemne plamienia dziś coraz jaśniejsze i za każdym razem jak siusiu byłam. Więc długo się nie zastanawiając pojechałam do szpitala. 4H czekania . Lekarz zwiększył lek do 3xdziennie. W poniedziałek mam iść do ogólnego po L4 . Beta z dziś to 1553 a na usg z dziś pecherzyk wielkości 0,69 cm.
Ogromny metlik w głowie. W czwartek będę czatowac przed drzwiami ginekolog mojej po kolejne L4 bo usg mam dopiero na 24/01 a wizyte na 15/02.
Oczywiście nie może być lekko. Aha o tetnie nic nie mówił wiec jeszcze wieksza niepewność.
Sorry ale nie wiem co myśleć.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Trochę nadrobilam i przykro mi z powodu straty waszych bliskich. To trudne chwile , należy pamiętać o nich i wspominać te dobre chwilę aby jak najwięcej uśmiechu na twarzy było jak o nich myślimy.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Chciałam się was doradzić,pierwszy test zrobiłam tydz temu w piątek i wyszedł negatywny-to był dzień nadejścia @ a wczoraj odrazu dwie kreski,też tak dziwnie nie?skoro z ostatniej grudniowej@pokazuje mi 5 tydz,dobra nie nakręcam się umawiam się do Andrzeja-mój gin i będzie wszystko jasne

Do góry