reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
No i u mnie też słoneczko wyszło i też zamierzam wstawić pranie ale na dworze jest taka wilgoć że i tak chyba będzie kiepsko schło. Wczorajsze jeszcze muszę dosuszyc bo jakieś jeszcze takie niewyraźne jest. Wczoraj trochę podzalalam z robota i normalnie wieczorem mnie tak wszystko bolało że jak mąż na mnie popatrzył to kazał w cholerę zostawić mi te kompoty i wziąć się za pakowanie torby do szpitala. A ja wczoraj wpadłam na genialny pomysł że nazbieram jeżyn młodemu na jogurt. A że było ich od groma to cała michę narwalam i pomrozilam na zime. Wogole to chyba przez ten syndrom wicią gniazda mam jakiegoś pierdolca na punkcie przetworów. Zrobiłam już ponad 60 słoiczków dzemow i też że 60 litrowych słoików kompotów a teraz właśnie robię powidła śliwkowe z 6 kg owoców.

1532077087456-1700967363.jpg

Załączniki

• 1532077087456-1700967363.jpg
    1532077087456-1700967363.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 249
Witam się i ja z brudnej kuchni, szarlotka się piecze sernik podszykowany, moje dzieci cała trójka pojechaliśmy dziś na wycieczkę calodniowa więc mam luzik i spokój, właśnie opierdzeililam cały talerz arbuza ja normalnie bez tego owocu żyć nie mogę hihi.... Miłego dnia

U mnie dziś spokojniej.
Może się wystraszył sterydów? Byle by to nie było onaką rychłego porodu...
A w ogóle jak się czujesz ze świadomością że wysterowałaś mnie i Anię ;)

Ja od rana ciskam się do S. nie wiem mam chyba do niego uraz,żal, pretensje za całokształt ostatnimi czasy i nie umiem z nim rozmawiać. Wszystko co mówi i robi mnie irytuje.

reklama
Hej Ho!
Kaśka Ty sobie ze mną nie pogrywaj, żadnego rodzenia w lipcu! Startujemy najwcześniej w sierpniu, zrozumiano?!
Ja dzisiaj poszłam z mamą na zakupy (nic wielkiego, spożywka plus parę pierdółek) i też się już zwijam mam wrażenie, że młody mi robi masaż szyjki od środka. No ale plamien nie ma, więc w sumie jest ok. Zabieram się za arbuza :D

Do góry