reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Rozwarcie trzy cm , szyjka wyraźnie skrócona , pęcherz napiety. Skierowanie do szpitala na celeston. Ale na luzie powoli se ogarniam torbę jeszcze nie wiem czy dziś pojadę czy jutro z rana bo dał mi wybór.
O nie, zaciskaj nogi, to jeszcze nie nasz czas! Co ten maly lobuz w brzuchu sobie mysli :( trzymaj sie i trzymam kciuki zeby wszystko bylo w porzadalu [emoji1364][emoji1303]

Moje dziecko wczoraj zrobiło sobie imprezę w nocy [emoji16] , aż matkę bolał brzuch [emoji16]

Niby tylko tyle dni , ale jeśli urodzę w sierpniu to i tak mamy coraz mniej czasu [emoji16] jak przechodzę to też będzie śmiesznie ...

Dobrego dnia !
Screenshot_20180720-090532.jpg

Załączniki

• Screenshot_20180720-090532.jpg
    Screenshot_20180720-090532.jpg
    35,1 KB · Wyświetleń: 299
No weź ja tez się nie wybieram na piechotę nawet blisko ... i parkuje wszędzie gdzie najbliżej wejścia .
Ja wszędzie jadę. A potem i tak dużo chodzę, ale jakoś psychicznie mnie to uspokaja i od razu lepiej się czuję jeśli na zakupy pojadę a nie pójdę.

Mój to chyba jakiś leniuszek w porównaniu z waszymi :-) fakt jakieś ruchy są regularne, tu się wybrzuszy koło pępka , raz z jednej, raz z drugiej strony, ale nic mnie raczej nie boli :p
Moja też nie szaleje :) i właśnie nic nie boli. Czasami coś zakłuje ale rzadko. Może jeszcze wszystko przed nami. Ja wczoraj pierwszy raz zdziwiłam się bo mała spokojnie bo spokojnie ale jednak ruszała się prawie całe popołudnie.

Mi też teściowa "kazała" to powiedziałam jej żeby swoje myła.. miałam swoją wiedzę.. I z niej korzystałam.. A teściowej bywało że i 2 tyg nie było u nas bo się pogniewała.. mi to nawet wtedy pasowało.. największy problem miał mój m.. nie umiał się za bardzo odnaleźć.. dlatego już współczuję Agacie.. u mnie przed porodem m stał za mną jak mur.. dopiero w tamtym momencie się zagubił..
Wcz4sniej i teraz mamy super relację.. Ale te pół roku do roku była masakra...
Moja teściowa na szczęście mieszka ponad 150 km stąd i mało interesuje się Blanką bo to będzie jej 14 wnuczątko. A mogę założyć się że mama S. ma strasznie archaiczne podejście do karmienia i macierzyństwa więc cieszę się że nie będę musiała słuchać żadnych porad. A moja mama jest niegroźna. Ciekawi ją tylko co się zmieniło.

Między mną a moim, czy między dziećmi? [emoji14] miedzy dziećmi będą 4 lata, a mój starszy ode mnie 11 lat. Za niecałe 2 tygodnie kończy 39
Mój też kończy w tym roku 39. I między nami jest 9 lat różnicy.

W ogóle dziś od wieczora ze mnie już dwa razy leci woda z psiochy. Mam nadzieje, że to po porannym seksie choć lekko się martwię bo wylało się dość późno mimo, że dużo chodziłam. I leżę lekko spanikowana czy to nie ten płyn
Trochę straszysz :( mam nadzieję że wszystko gra
Ja pokornie noszę wkładki żeby w razie czego widziec kolor..

A jaki to ten kolor powinien niepokoić ?
Ja wkładki non stop noszę bo bez nich to gacie mokre. U mnie standard. W sensie jakaś odmiana upławów

Najgorzej, że nosze czarne gacie to nawet nie wiem jaki to ma kolor.. w sumie mogłabym i sikać ale czy to się czuje? Bo u mnie to takie uczucie jakby zawór puścił i leci- tak jakby kontrolowane ale jednak poza kontrolą...
Mam tak samo. Ni stąd ni z owąd bo rozumiem kak kichnę czy kaszlnę a czasem zwyczajnie i to nawet sporo...
Ja to na podpaskach lecę ;) ale zła jestem bo nigdy nie miałam z tym problemu.

reklama
Do góry