reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Najgorzej, że nosze czarne gacie to nawet nie wiem jaki to ma kolor.. w sumie mogłabym i sikać ale czy to się czuje? Bo u mnie to takie uczucie jakby zawór puścił i leci- tak jakby kontrolowane ale jednak poza kontrolą...
Podjedz na ip, sprawdzą, czy to wody.
Na szkole rodzenia mowili, ze jak odchodzi plyn owodniowy to nie przestaje, odchodzi w sposob ciagly.
Właśnie nie zawsze. Czasami worek owodniowy lekko pęka i leje się partiami, ja tak miałam.
@StarAnia ja myślałam że moje dziecko się mocno wierci... Ale w porównaniu do Twojego to chyba śpi :D
Dziewczyny czy ktorejs juz odnizyl sie brzuch? Mi juz dwie osoby zwrocily uwage, ze mi sie obnizyl, chociaz ja sama tego nie zauwazylam, ale moze cos jest na rzeczy. To nie za wczesnie? 33+1. W pon zapytam lekarza
Mi w ogóle się nie podniósł chyba. Cała ciążę mam nisko.

Ja wiem że każdy ma swoje dno. Ale dla mnie dno to ona osiągnęła śpiąc na ławkach w parku, schodach klatki w bloku czy piwnicach. Wyrabiając sobie opinię dziwki puszczając się z różnymi chłopami po pijaku mając jednocześnie męża który dla mnie jest frajerem skoro nadal za nią lata nawet dopiero co fundnął jej wakacje nad morzem. A ona już w drodze do domu wydzwaniała do kochanka przy mężu. Dla mnie to jest dno. Dnem było też dwukrotne okradzenie 86 letniego dziadka z emerytury i ustawiczne wynoszenie mu jedzenia z domu.

O ja piernicze ... no to niezła patologia. A może leczenie ?

Nie nadążam z czytaniem ... Gaduly z Was :)
My w tym tygodniu zaczęliśmy gruntowne porządki w domu. Mąż mnie mocno zaskoczył, bo sam Z siebie wziął wolny dzień i poświęcił go na mycie okien, trzepanie dywanów, pranie i wieszanie firanek itp :o
Zaczęliśmy zajęcia w szkole rodzenia I tu o dziwo też mnie pozytywnie zaskoczył. Co ta ciąża robi z facetów ...:D
A dzisiaj mamy usg. Tak dawno nie widzieliśmy Malutkiej. Nie mogę się już doczekać, az ją zobaczę. nie wiem czy to normalne ale trochę się boję i stresuje jednocześnie :(
Przesyłam dużo ciepła i słoneczka tym, które się wziely za ogarnianie wyprawek :D
Dobrego dnia !

Nie nadążam z czytaniem ... Gaduly z Was :)
My w tym tygodniu zaczęliśmy gruntowne porządki w domu. Mąż mnie mocno zaskoczył, bo sam Z siebie wziął wolny dzień i poświęcił go na mycie okien, trzepanie dywanów, pranie i wieszanie firanek itp :o
Zaczęliśmy zajęcia w szkole rodzenia I tu o dziwo też mnie pozytywnie zaskoczył. Co ta ciąża robi z facetów ...:D
A dzisiaj mamy usg. Tak dawno nie widzieliśmy Malutkiej. Nie mogę się już doczekać, az ją zobaczę. nie wiem czy to normalne ale trochę się boję i stresuje jednocześnie :(
Przesyłam dużo ciepła i słoneczka tym, które się wziely za ogarnianie wyprawek :D
Dobrego dnia !
Normalne, ja przed każdą wizytą mam lekkiego stresa czy aby na pewno wszystko tam u małego dobrze :)
Trzymam kciuki za wizytę i daj znać po :)

Rozwarcie trzy cm , szyjka wyraźnie skrócona , pęcherz napiety. Skierowanie do szpitala na celeston. Ale na luzie powoli se ogarniam torbę jeszcze nie wiem czy dziś pojadę czy jutro z rana bo dał mi wybór.

reklama
Do góry