reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

No jak się z mężem przeprowadziłam do Szklarskiej to musiałam tam pobierać świadczenia z mops a nie tam gdzie byłam zameldowana jak się boisz wysmiania to zadzwoń jutro do mops i się zapytaj najlepiej tak będzie, a jeszcze mimo że mieszkalismy w Szklarskiej to też roliczalismy się z pit w innym mieście to akurat nie ma nic do rzeczy
Dziękuję :* już wszystko rozumiem :)

reklama
Uwielbiam te ruchy w moim brzuchu najlepiej czuć po prawej stronie z boku to chyba rączki..... Nie spałam dziś popołudniu a oczy jak 5zl

Zapomniałam!

Kurde, już którys raz jak młody się rusza słyszę takie... Plumkniecie? Pyknięcie? I mam schizy, że to worek owodniowy pęka. Ale ze mnie schizofreniczka :/
Nie wolno o myszach zapominać.
A te ptkania bulgania to teraz nie ale jak się ożłopię picia to mi tak bulga woda w brzuchu to może i Miłosz jakieś tam fale wytwarza
.. wiesz morza szum ptaków śpiew..

reklama
Do góry