Jakie fajne jajka!A ja byłam na zakupach jutro zacznę coś piec
reklama
mala.wiedzma.
Fanka BB :)
Może nie przebiję, ale dzisiaj płakałam bo przesolilam mizerię. A odkąd rzuciłam fajki i wrócił mi smak, to wszystko sole tak jak dawniej, ale jest dla mnie za słone. Więc stałam przed tą cholerna miska z ogórkami i wyłam. Ogólnie to okazało się, że jest ok, bo przyszedł mój cchłopi ja próbował, ale wiesz... Nie przeszkadzało mi to za bardzoKasia co u Ciebie? Nie odzywalas się cały dzień chyba.
A ja się popłakałam bo nie mogę zamówić hamburgera. A taka mam ochotę. Kto mnie przebije?
Paulamamula
Witajcie w miarę was nadrobiłam patrzę a tu 80 wiadomości do nadrobienia.
@StarAnia dobrze że Cię tu mamy i masz taka wiedzę bo rozwiewasz wszelkie wątpliwości i jeżeli chodzi o foteliki i karmienie że żadnych rad eksperta nie trzeba . Mnie się to bardzo podoba
@GoJ wy powinniście jak najdalej od tej patologicznej rodzinki Twojego męża bo psuje to was. Ale sama wiem że często się po prostu nie da
Ja jestem dziś znów po spotkaniu terapeutycznym. I dochodzę do wniosku że chce przebaczyć matce że 26 lat mojego zycia praktycznie ją pijana widziałam. Chce to zrobić dla siebie , bo ona to chyba już nic nawet nie czuje przez te picie. Czekam aż ciotka wyśle nr i bd dzwonić. Efekt terapia? Może hormony? Nie wiem ale wiem że coś się dzieje we mnie i zmienia na dobre.
@StarAnia dobrze że Cię tu mamy i masz taka wiedzę bo rozwiewasz wszelkie wątpliwości i jeżeli chodzi o foteliki i karmienie że żadnych rad eksperta nie trzeba . Mnie się to bardzo podoba
@GoJ wy powinniście jak najdalej od tej patologicznej rodzinki Twojego męża bo psuje to was. Ale sama wiem że często się po prostu nie da
Ja jestem dziś znów po spotkaniu terapeutycznym. I dochodzę do wniosku że chce przebaczyć matce że 26 lat mojego zycia praktycznie ją pijana widziałam. Chce to zrobić dla siebie , bo ona to chyba już nic nawet nie czuje przez te picie. Czekam aż ciotka wyśle nr i bd dzwonić. Efekt terapia? Może hormony? Nie wiem ale wiem że coś się dzieje we mnie i zmienia na dobre.
18grudzien
Wnioski w mopsie są ale można składać wszystko od 1sierpnia ja zrobię to od razu na początku miesiąca aby mieć z głowyA czyli już te 300 są wnioski. A 500 też już trzeba?
18grudzien
Blisko i do Karpacza i do Szklarskiej także zapraszam od razu w góryGdzie mieszkasz? Mogę Cię odwiedzić?
majapszczolka242
Dziewczyny a wniosek o 500 plus to gdzie się składa? Chodzi mi w której gminie... Bo ja mam trochę skomplikowana sytuacje. Mieszkamy (wynajmujemy) w jednej, ja jestem zameldowana w drugiej (u rodziców), maz w innej zameldowany (też u rodziców), rodzic będę jeszcze w innej...
I jak to jest? Tam gdzie dziecko zamelduje czy może tam gdzie sie rozliczam albo gdzie urodzę?? Czy może poprostu tam gdzie mieszkam?
I jak to jest? Tam gdzie dziecko zamelduje czy może tam gdzie sie rozliczam albo gdzie urodzę?? Czy może poprostu tam gdzie mieszkam?
18grudzien
Za to ty będziesz taka matką jaką zawsze chciałaś miećWitajcie w miarę was nadrobiłam patrzę a tu 80 wiadomości do nadrobienia.
Ja jestem dziś znów po spotkaniu terapeutycznym. I dochodzę do wniosku że chce przebaczyć matce że 26 lat mojego zycży praktycznie ją pijana widziałam. Chce to zrobić dla siebie bo ona to chyba już nic nawet nie czuje przez te picie. Czekam aż ciotka wyśle nr i bd dzwonić. Efekt terapia? Może hormony? Nie wiem ale wiem że coś się dzieje we mnie i zmienia na dobre.
reklama
No nawet kuźwa 30 km nie straszne by wydzwaniać i zawracać dupę... chyba byśmy musieli mieszkać za oceanem żeby fizycznie nie było jak jeździć na każdy gwizdek.Witajcie w miarę was nadrobiłam patrzę a tu 80 wiadomości do nadrobienia.
Ja jestem dziś znów po spotkaniu terapeutycznym. I dochodzę do wniosku że chce przebaczyć matce że 26 lat mojego zycży praktycznie ją pijana widziałam. Chce to zrobić dla siebie bo ona to chyba już nic nawet nie czuje przez te picie. Czekam aż ciotka wyśle nr i bd dzwonić. Efekt terapia? Może hormony? Nie wiem ale wiem że coś się dzieje we mnie i zmienia na dobre.
Ale wiesz najbardziej mnie w..wiło że ona wszystkim pyskuje, uważa że nie ma problemu i w ogóle o co komu chodzi a to dlatego że WSZYSCY SKACZĄ KOŁO NIEJ a wg. mnie jest dorosła dostawała szanse na to by się ogarnąć i teraz powinna sobie sama radzić.