D
Deleted member 178444
Gość
Hahaha dzięki dziewczyny po roku karmienia oklapną znowuChcialam to samo napisac
No to po ptokach juzKurczę, a wlałam sobie dzisiaj pol kubka do kawy :/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hahaha dzięki dziewczyny po roku karmienia oklapną znowuChcialam to samo napisac
No to po ptokach juzKurczę, a wlałam sobie dzisiaj pol kubka do kawy :/
Kurczę, a wlałam sobie dzisiaj pol kubka do kawy :/
Pierwszy oczekujacy przyjaciel na mojego Alsona <3
Zobacz załącznik 878695
Gratulacje Pani magisterHej, doczytałam Was. Witam się dzisiaj już jako Pani Mgr oligofrenopedagogiki wczoraj miałam intensywny dzień, najpierw obrona, później obiad z grupa, wróciłam i z moim S.pojechalismy na szkole rodzenia, był ze mną pierwszy raz, bo było o oddychaniu podczas porodu. Potem do lekarza, nasz Synek w 29+4 ma prawie 1400g wagi, wszystkie parametry okej, moje wyniki tez dobre, 2 kg na plus od zeszłego miesiąca. Jedynie co mnie martwi, to to że nadal ma położenie miednicowe ;( ale lekarz mowi, że do 37 tygodnia ma się czas przekręcić, zobaczymy, bo ja to tak średnio do tej cesarki nastawiona jak coś... potem pizza i piccolo w domu w ramach świętowania obrony pracy :-)
Jaki cudowny Ja nie mam ani jednego misia, żadnego gryzaczka i żadnej zabawkiPierwszy oczekujacy przyjaciel na mojego Alsona <3
Zobacz załącznik 878695
U mnie też od wczoraj leje Ale muszę zabrać psa i popłynąć do paczkomatu...Cześć dziewczyny ja wstałam o 7 ale zjadłam śniadanie i tak mnie jeszcze zmogło że dopiero wstałam . Odnośnie pogody to u nas od wczoraj ciągle pada, a teraz jeszcze wieje i chłodno ale mi to pasuje
U mnie na obiad smażone polędwiczki , ziemniaki i do tego buraczki
Dobrze pamietam, że po tym możesz być np. nauczycielem wspomagającym?Edukacja i rehabilitacja osób z niepełnosprawnością intelektualna
Dziewczyny u Was skurcze przepowiadające też Was łapią niezależnie od pozycji? Grzecznie leżę, a one nie dają spokoju :/
I jeszcze ból wchodzi na krzyż, czyli szykują się bóle krzyżowe do porodu. Ciekawe czy wytrwam w postanowieniu o braku znieczulenia [emoji14]