18grudzien
Fanka BB :)
Chyba to nie skracanieMnie ostatnio tak pipa bolała bo za dużo na zakupach a szyjka długa jak do Warszawy także chyba to jest skracanie w sumie zależy pewnie jak boli
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chyba to nie skracanieMnie ostatnio tak pipa bolała bo za dużo na zakupach a szyjka długa jak do Warszawy także chyba to jest skracanie w sumie zależy pewnie jak boli
"No zimą. Chyba w STUCZNIU to było" No ten Stuczeń mnie rozwalił... Mój kochany syncio.
Dziewczyny czy takie kucie w psioszce [emoji39] może świadczyć o skręcającej się szyjce ? Miałam tak w pierwszym trymestrze i teraz mam tak 2-3 dzień.
Mam dzisiaj podobne plany. Jem śniadanie i zmykam do łóżka znowu. Młoda przylazła w nocy do nas i razem z Przemkiem zajęli większość łóżka, a ja się gnieździłam na skraju i spać nie mogłam. To teraz odeśpie.Hejka. U mnie pada. Mąż mi zjechał wczoraj. Kompletnie nie wiem co dziś będzie w planie. No u mnie dużo leżenia.
Mam dzisiaj podobne plany. Jem śniadanie i zmykam do łóżka znowu. Młoda przylazła w nocy do nas i razem z Przemkiem zajęli większość łóżka, a ja się gnieździłam na skraju i spać nie mogłam. To teraz odeśpie.
Ja miałam jak narazie jeden dzień takie kłucie. [emoji15]Dziewczyny czy takie kucie w psioszce [emoji39] może świadczyć o skręcającej się szyjce ? Miałam tak w pierwszym trymestrze i teraz mam tak 2-3 dzień.