reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Mnie by było wstyd do ciacha chodzić ;) to mam starego i brzydkiego:)

Ja miałam mega bóle a było pozno ( IP nie chciałam ) i tylko ten był dostępny. Starego aż wcięło jak wyszedł z gabinetu. No każdy ma swój gust ale wg mnie mega ciacho ! Zreszta na znanylekarz.pl ma zdjęcie ;) pokazywałam koleżankom to sikaly wręcz

reklama
Kasia masz 8 rodzenstwa? :O w sensie rodzonego?
Dobrze ze jutro wizyta to zapytam o te jajniki i nery, ale pamiętam że na początku ciąży jak mnie puknal to z trzy dni bolało. A do tego te średnie wyniki moczu. To by się zgadzało nawet...
Obym tylko nie zapomniała języka w gębie jak już mnie posadzi na usg :)
Zapytaj koniecznie bo to się w ciąży lubi nasilać a potem będziesz mieć nie daj Boże problemy.

Kasiaczek89pl ale fajnie :) a jaki macie kontakt? Świeta razem itd czy każdy sobie?

A jeszcze zapytam, macie na piersiach takie nie to żylaki ni to rozstępy, takie fioletowe jakieś kreski? Trochę jak rany...

Ej, ja razem z wami uparcie pcham się na sierpień. Będę lazic po schodach dzień i noc.

Kontakt bardzo średni. Unikamy się w ponad połowie. I raczej wszyscy wszystkim byle na złość zrobić. Tylko ja chyba mam jakikolwiek kontakt z całością ekipy. Reszta albo się unika albo jak się zejdą to byle dowalić . Na pogrzebie ojca nawet nie rozmawiali ... co do piersi to tak. Już kiedyś ktoś pytał.

No ale wtedy idziesz do pediatry i mówisz że nie było jeszcze szczepione??? Też znam przypadek śmierci dziecko w szpitalu od szczepienia, pytam się bo jak to dziecku nie szkodzi to w sumie po co od razu szczepić??? A ta krew z pięty zgadzasz się na to?
Tak, to badanie przesiewowe na fenyloketonurię i wrodzona niedoczynność tarczycy bodajże, jak najbardziej :)
Ja w szpitalu podpisuje oświadczenie, że nie zgadzam się na szczepienie w szpitalu i że zaszczepie dziecko w swojej przychodni zgodnie z indywidualnym kalendarzem szczepień :)

Pokaż tego gina :) mój ma około 45 lat, ale jest bardzo kulturalny, ma dużą wiedzę i jest taki taktowny. Mogłabym mieć takiego ratę. W sumie męża też :),

IMG_0906.JPG
taki dość no nie ?

Załączniki

• IMG_0906.JPG
    IMG_0906.JPG
    82,4 KB · Wyświetleń: 330
Tak, to badanie przesiewowe na fenyloketonurię i wrodzona niedoczynność tarczycy bodajże, jak najbardziej :)
Ja w szpitalu podpisuje oświadczenie, że nie zgadzam się na szczepienie w szpitalu i że zaszczepie dziecko w swojej przychodni zgodnie z indywidualnym kalendarzem szczepień :)

A no tak jeszcze to robią dzieciakom. Masakra ile człowiek pozapominal przez osiem lat

Ja miałam mega bóle a było pozno ( IP nie chciałam ) i tylko ten był dostępny. Starego aż wcięło jak wyszedł z gabinetu. No każdy ma swój gust ale wg mnie mega ciacho ! Zreszta na znanylekarz.pl ma zdjęcie ;) pokazywałam koleżankom to sikaly wręcz
Dawaj go to se chociaż popatrzę choć ja mam wypaczony gust

reklama
Do góry