reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Oj
Charakter jakby mieszanka nie wiadomo skąd
Goryl z anakonda i bluszczem....
Wszystko jej się należy.ona wiecznie zmeczona.zapracowana.ona to.ona tamto..... Mina wiecznie skrzywiona jakby miała plomby z cytryn.....

To ja mam dwie takie. I dwie nieco normalniejsze. I braci tez takich dwóch i dwóch bardziej na luzie. Ja jedna tylko jestem zajefajna z tej 9.

reklama
A co na to mąż że cię tak obcy puknął? ;)

Może nie taki zazdrosny jak mój. Mój toleruje baby albo starych lekarzy. Jak byłam u takiego mega ciacha to potem cały dzień chodził jak chmura gradowa [emoji23] i stwierdził ze se wymyślam żeby chodzić do takich ładnych. Ta kurde jakbym się chciała pomacać z obcym ciachem to nie musiałabym płacić 180 zł za to. Chyba aż tak złe ze mną nie jest [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Nooo plus masaż szyjki i przebicie pęcherza.
Oooo właśnie, na to też się nie zgadzam [emoji14] a dlaczego Cię tak torturowali?
Dziewczyny czy wy coś robicie z tymi pajączkami??
Ja myślałam pierw że to zwykle siniaki a teraz patrzę cholera że to pajączki się robią. Masakra.
Nic nie zrobisz. Witaminę C suplementuj, to moze mniej ich będzie. Niestety jak już wyjdą, to tylko laser :/

Oooo właśnie, na to też się nie zgadzam [emoji14] a dlaczego Cię tak torturowali? Nic nie zrobisz. Witaminę C suplementuj, to moze mniej ich będzie. Niestety jak już wyjdą, to tylko laser :/

Chyba lekarce pasowało żebym szybko urodziła i na jej dyżurze jeszcze. Masażu szyjki za ch...(przepraszam) nie dam sobie zrobić. Choćbym miała 15 h rodzic.

Puknął jak puknął ale dodatkowo wkaldal palce tu i tam i kamerkę więc czasami mężowi nie mówię takich romantycznych spotkań z lekarzem
Znaczy kompleksowo cię obsłużył :-D
Zdarza się. Ja nie robię błędów ortograficznych a w ciąży pare razy się zastanawiałam jak napisać. Fizjoterapeutka mówiła mi w piątek ze okres ciąży to -6% inteligencji. Ja od niej ze chyba 60 w moim przypadku [emoji23]
Ja robię mniej niż kiedyś bo więcej czytam ale kuźwa taki babol!
Co do inteligencji moja w ciąży jest na piziomie ameby a ponoć mam normalnie 114..

Kasia masz 8 rodzenstwa? :O w sensie rodzonego?
Dobrze ze jutro wizyta to zapytam o te jajniki i nery, ale pamiętam że na początku ciąży jak mnie puknal to z trzy dni bolało. A do tego te średnie wyniki moczu. To by się zgadzało nawet...
Obym tylko nie zapomniała języka w gębie jak już mnie posadzi na usg :)

Tak. Z matki i podobno ojca tez :).

reklama
Oooo właśnie, na to też się nie zgadzam [emoji14] a dlaczego Cię tak torturowali? Nic nie zrobisz. Witaminę C suplementuj, to moze mniej ich będzie. Niestety jak już wyjdą, to tylko laser :/
Masakra jeszcze w takim perfidnym miejscu a w sobotę na wesele jedziemy. Trudno sukienki już i tak dłuższej nie bd szukać.
My kobiety to się nacierpimy...

Do góry