kasiaczek89pl
Fanka BB :)
A walnijmy se wszystkie a co nam szkodzi!
Maja szczęście ze każda z innego kawałka kraju bo by mieli przerąbane jakbyśmy się zeszły na porodówce
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A walnijmy se wszystkie a co nam szkodzi!
Odpisze kiedy chcesz dziecko szczepić? Jak wyjdziesz że szpitala? Wtedy się umawiasz? Bo ta pierwsza szczepionka na co jest w ogóle?Hahaha no ja tak samo. Jak przyszłam do szpitala, bo bóle podbrzusza, a ten mi, że mam zepsute nerki to w szoku byłam ;p
O tym samym pomyślałam. Nagle w całej PL wszystkie wrześniowe porodówki mają zakaz wyk. zab. Creddego czy innego tam...Maja szczęście ze każda z innego kawałka kraju bo by mieli przerąbane jakbyśmy się zeszły na porodówceno ja się bujalam z tym kanalikiem a oprócz tego młoda ma problemy ze wzrokiem wiec teraz się zastanawie co i jak
Ktoś bardzo mądry musiał to napisać milion lat temu [emoji23]Pamiętaj, że nie musisz zgadzać się na wspomagacze. Poczytaj, jak sztuczna oxy działa na organizmNo co ty. Nie wyklną. Będą mieli mniej roboty [emoji23][emoji23][emoji23]Szczepić mogą nawet przed samym wyjściem ze szpitala, więc pewnie co szpital to inna praktyka.Może to więzadło? Mi też daje w kość.Ja szczepić będę, ale w pełni zdrowe dziecko bez żadnych przeziębień, katarów, kaszlów. I nie tymi skojarzonymi. Jestem zdania, że jak coś jest od wszystkiego to jest do niczego
OjTaka odmienna ?
A co na to mąż że cię tak obcy puknął?Właśnie dziś mnie pukal po nerkach
A patrz ty jaki ten telefon... glodnemu woda na myśli (teraz gnom nie poprawił)
Przy obu? Fu..k!Wiem jak działa, miałam przy obu porodach zanim zaczęłam się wogole interesować tym co mi robią. Później czytałam dopiero po pary latach. Będę myśleć bliżej porodu jak na spokojnie przedyskutuje plany lekarza względem mniedzięki za info
WZW i gruźlicaOdpisze kiedy chcesz dziecko szczepić? Jak wyjdziesz że szpitala? Wtedy się umawiasz? Bo ta pierwsza szczepionka na co jest w ogóle?