reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Maja szczęście ze każda z innego kawałka kraju bo by mieli przerąbane jakbyśmy się zeszły na porodówce :) no ja się bujalam z tym kanalikiem a oprócz tego młoda ma problemy ze wzrokiem wiec teraz się zastanawie co i jak
O tym samym pomyślałam. Nagle w całej PL wszystkie wrześniowe porodówki mają zakaz wyk. zab. Creddego czy innego tam...

Ktoś bardzo mądry musiał to napisać milion lat temu [emoji23]Pamiętaj, że nie musisz zgadzać się na wspomagacze. Poczytaj, jak sztuczna oxy działa na organizm :)No co ty. Nie wyklną. Będą mieli mniej roboty [emoji23][emoji23][emoji23]Szczepić mogą nawet przed samym wyjściem ze szpitala, więc pewnie co szpital to inna praktyka.Może to więzadło? Mi też daje w kość.Ja szczepić będę, ale w pełni zdrowe dziecko bez żadnych przeziębień, katarów, kaszlów. I nie tymi skojarzonymi. Jestem zdania, że jak coś jest od wszystkiego to jest do niczego

Wiem jak działa, miałam przy obu porodach zanim zaczęłam się wogole interesować tym co mi robią. Później czytałam dopiero po pary latach. Będę myśleć bliżej porodu jak na spokojnie przedyskutuje plany lekarza względem mnie :) dzięki za info

reklama
Do góry