U Nas K. miał wysoką bilurbinę od 2 do 3 doby naświetlania ale i tak musieliśmy 5 bitych dni być w szpitalu. B. miał standardowo troszkę mu podskoczyła ale bez jazd. Ja mam fobię szpitalną nie wiem czy to ma fachową nazwę ale fizycznie i psychicznie źle znoszę ja nawet na odwiedziny raczej nie chodzę a jak już to po 5 minutach mam świąd...
reklama
D
Deleted member 180961
Gość
My juz tez po wizycie. Z mlodym wszystko super, fiknal znowu glowa na dol, serduszko super. Doktor wysmial, ze w ogole ktos mi wspomnial o niedomykalnosci, ponobno na tym etapie to norma, raz jest raz tego nie ma, teraz w dopplerze mowil ze nic nie widzi zlego i wszystko wyglada w 100% prawidlowo.
Mozg tez w porzadku, ale jak sprawdzalam nie ma jakiegos specjalnego zapisku o tym na wydruku z wizyty.
Wazy 1770, mowil tak samo jak @Bajdelka35 ze to maly wlochaty stworek nie chcial troche wspolpracowac z pokazaniem buzki, udalo sie zrobic profil i nie wierze w to co widze dziewczyny, to PROFIL I MINA MOJEGO MĘŻA, serio!!! Nie wierzylam, ze to mozliwe zobaczyc podobienstwo dziecka jeszcze w brzuszku[emoji50] no i mialam nadzieje, ze jednak bedzie podobny do mnie [emoji24]
Mozg tez w porzadku, ale jak sprawdzalam nie ma jakiegos specjalnego zapisku o tym na wydruku z wizyty.
Wazy 1770, mowil tak samo jak @Bajdelka35 ze to maly wlochaty stworek nie chcial troche wspolpracowac z pokazaniem buzki, udalo sie zrobic profil i nie wierze w to co widze dziewczyny, to PROFIL I MINA MOJEGO MĘŻA, serio!!! Nie wierzylam, ze to mozliwe zobaczyc podobienstwo dziecka jeszcze w brzuszku[emoji50] no i mialam nadzieje, ze jednak bedzie podobny do mnie [emoji24]
Załączniki
kasiaczek89pl
Fanka BB :)
W pierwszej, czy drugiej dobie - nie zgadzam się. Tylko w Polsce takie durne praktyki. A zabieg credego to zakrapianie oczu dziecka srebrem, żeby nie zaraziło się od matki rzeżączką... Tez zabytek, chyba z czasów Gierka.
Dałaś mi do myślenia. A czy możliwe żeby przez to dziecko miało problemy ze wzrokiem ?
kasiaczek89pl
O dzięki a przy cesarke też oczy kropia?
Nie wiem nie będę zgrywać eksperta ale skoro nie przechodzi przez kanał to na logikę nie....
18grudzien
To w której dobie dziecko będziesz szczepić?W pierwszej, czy drugiej dobie - nie zgadzam się. Tylko w Polsce takie durne praktyki. A zabieg credego to zakrapianie oczu dziecka srebrem, żeby nie zaraziło się od matki rzeżączką... Tez zabytek, chyba z czasów Gierka.
D
Deleted member 178444
Gość
Często dzieci mają po tym pozatykane kanaliki łzowe i trzeba udrażniać. Zobacz jak wiele noworodków się z tym zmaga...Dałaś mi do myślenia. A czy możliwe żeby przez to dziecko miało problemy ze wzrokiem ?
kasiaczek89pl
U Nas K. miał wysoką bilurbinę od 2 do 3 doby naświetlania ale i tak musieliśmy 5 bitych dni być w szpitalu. B. miał standardowo troszkę mu podskoczyła ale bez jazd. Ja mam fobię szpitalną nie wiem czy to ma fachową nazwę ale fizycznie i psychicznie źle znoszę ja nawet na odwiedziny raczej nie chodzę a jak już to po 5 minutach mam świąd...
Biedna.... ja po pobycie w styczniu jak miałam na sali pierdo....ta nastolatkę i nie spalam wogole ze strachu, to potem jak byłam na noc tylko i się wypisałam nie spałam tez nic , i mam nadzieje ze teraz będę spać normalnie ...
kasiaczek89pl
My juz tez po wizycie. Z mlodym wszystko super, fiknal znowu glowa na dol, serduszko super. Doktor wysmial, ze w ogole ktos mi wspomnial o niedomykalnosci, ponobno na tym etapie to norma, raz jest raz tego nie ma, teraz w dopplerze mowil ze nic nie widzi zlego i wszystko wyglada w 100% prawidlowo.
Zobacz załącznik 878541
Same dobre wieści. Mój mały podobny do męża. Wszyscy tak mówią Sama byłam w szoku [emoji12]
kasiaczek89pl
Często dzieci mają po tym pozatykane kanaliki łzowe i trzeba udrażniać. Zobacz jak wiele noworodków się z tym zmaga...
No właśnie ta córka miała to i męczyłyśmy się z masowaniem ale nie dałam na zabieg udrażniania jej tylko masowałam aż w końcu przeszło.
reklama
18grudzien
No też mi się tak wydajeNie wiem nie będę zgrywać eksperta ale skoro nie przechodzi przez kanał to na logikę nie....