reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2018

U Nas K. miał wysoką bilurbinę od 2 do 3 doby naświetlania ale i tak musieliśmy 5 bitych dni być w szpitalu. B. miał standardowo troszkę mu podskoczyła ale bez jazd. Ja mam fobię szpitalną nie wiem czy to ma fachową nazwę ale fizycznie i psychicznie źle znoszę ja nawet na odwiedziny raczej nie chodzę a jak już to po 5 minutach mam świąd...

reklama
My juz tez po wizycie. Z mlodym wszystko super, fiknal znowu glowa na dol, serduszko super. Doktor wysmial, ze w ogole ktos mi wspomnial o niedomykalnosci, ponobno na tym etapie to norma, raz jest raz tego nie ma, teraz w dopplerze mowil ze nic nie widzi zlego i wszystko wyglada w 100% prawidlowo.
Mozg tez w porzadku, ale jak sprawdzalam nie ma jakiegos specjalnego zapisku o tym na wydruku z wizyty.
Wazy 1770, mowil tak samo jak @Bajdelka35 ze to maly wlochaty stworek :D nie chcial troche wspolpracowac z pokazaniem buzki, udalo sie zrobic profil i nie wierze w to co widze dziewczyny, to PROFIL I MINA MOJEGO MĘŻA, serio!!! Nie wierzylam, ze to mozliwe zobaczyc podobienstwo dziecka jeszcze w brzuszku[emoji50] no i mialam nadzieje, ze jednak bedzie podobny do mnie [emoji24]
IMG_6786.JPG

Załączniki

• IMG_6786.JPG
    IMG_6786.JPG
    450,7 KB · Wyświetleń: 258
W pierwszej, czy drugiej dobie - nie zgadzam się. Tylko w Polsce takie durne praktyki. A zabieg credego to zakrapianie oczu dziecka srebrem, żeby nie zaraziło się od matki rzeżączką... Tez zabytek, chyba z czasów Gierka.

Dałaś mi do myślenia. A czy możliwe żeby przez to dziecko miało problemy ze wzrokiem ?

U Nas K. miał wysoką bilurbinę od 2 do 3 doby naświetlania ale i tak musieliśmy 5 bitych dni być w szpitalu. B. miał standardowo troszkę mu podskoczyła ale bez jazd. Ja mam fobię szpitalną nie wiem czy to ma fachową nazwę ale fizycznie i psychicznie źle znoszę ja nawet na odwiedziny raczej nie chodzę a jak już to po 5 minutach mam świąd...

Biedna.... ja po pobycie w styczniu jak miałam na sali pierdo....ta nastolatkę i nie spalam wogole ze strachu, to potem jak byłam na noc tylko i się wypisałam nie spałam tez nic , i mam nadzieje ze teraz będę spać normalnie ...

My juz tez po wizycie. Z mlodym wszystko super, fiknal znowu glowa na dol, serduszko super. Doktor wysmial, ze w ogole ktos mi wspomnial o niedomykalnosci, ponobno na tym etapie to norma, raz jest raz tego nie ma, teraz w dopplerze mowil ze nic nie widzi zlego i wszystko wyglada w 100% prawidlowo.
Mozg tez w porzadku, ale jak sprawdzalam nie ma jakiegos specjalnego zapisku o tym na wydruku z wizyty.
Wazy 1770, mowil tak samo jak @Bajdelka35 ze to maly wlochaty stworek :D nie chcial troche wspolpracowac z pokazaniem buzki, udalo sie zrobic profil i nie wierze w to co widze dziewczyny, to PROFIL I MINA MOJEGO MĘŻA, serio!!! Nie wierzylam, ze to mozliwe zobaczyc podobienstwo dziecka jeszcze w brzuszku[emoji50] no i mialam nadzieje, ze jednak bedzie podobny do mnie [emoji24]
Zobacz załącznik 878541

Same dobre wieści. Mój mały podobny do męża. Wszyscy tak mówią Sama byłam w szoku [emoji12]

reklama
Do góry