reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

U Nas K. miał wysoką bilurbinę od 2 do 3 doby naświetlania ale i tak musieliśmy 5 bitych dni być w szpitalu. B. miał standardowo troszkę mu podskoczyła ale bez jazd. Ja mam fobię szpitalną nie wiem czy to ma fachową nazwę ale fizycznie i psychicznie źle znoszę ja nawet na odwiedziny raczej nie chodzę a jak już to po 5 minutach mam świąd...

reklama
My juz tez po wizycie. Z mlodym wszystko super, fiknal znowu glowa na dol, serduszko super. Doktor wysmial, ze w ogole ktos mi wspomnial o niedomykalnosci, ponobno na tym etapie to norma, raz jest raz tego nie ma, teraz w dopplerze mowil ze nic nie widzi zlego i wszystko wyglada w 100% prawidlowo.
Mozg tez w porzadku, ale jak sprawdzalam nie ma jakiegos specjalnego zapisku o tym na wydruku z wizyty.
Wazy 1770, mowil tak samo jak @Bajdelka35 ze to maly wlochaty stworek :D nie chcial troche wspolpracowac z pokazaniem buzki, udalo sie zrobic profil i nie wierze w to co widze dziewczyny, to PROFIL I MINA MOJEGO MĘŻA, serio!!! Nie wierzylam, ze to mozliwe zobaczyc podobienstwo dziecka jeszcze w brzuszku[emoji50] no i mialam nadzieje, ze jednak bedzie podobny do mnie [emoji24]
IMG_6786.JPG

Załączniki

• IMG_6786.JPG
    IMG_6786.JPG
    450,7 KB · Wyświetleń: 261
W pierwszej, czy drugiej dobie - nie zgadzam się. Tylko w Polsce takie durne praktyki. A zabieg credego to zakrapianie oczu dziecka srebrem, żeby nie zaraziło się od matki rzeżączką... Tez zabytek, chyba z czasów Gierka.

Dałaś mi do myślenia. A czy możliwe żeby przez to dziecko miało problemy ze wzrokiem ?

U Nas K. miał wysoką bilurbinę od 2 do 3 doby naświetlania ale i tak musieliśmy 5 bitych dni być w szpitalu. B. miał standardowo troszkę mu podskoczyła ale bez jazd. Ja mam fobię szpitalną nie wiem czy to ma fachową nazwę ale fizycznie i psychicznie źle znoszę ja nawet na odwiedziny raczej nie chodzę a jak już to po 5 minutach mam świąd...

Biedna.... ja po pobycie w styczniu jak miałam na sali pierdo....ta nastolatkę i nie spalam wogole ze strachu, to potem jak byłam na noc tylko i się wypisałam nie spałam tez nic , i mam nadzieje ze teraz będę spać normalnie ...

My juz tez po wizycie. Z mlodym wszystko super, fiknal znowu glowa na dol, serduszko super. Doktor wysmial, ze w ogole ktos mi wspomnial o niedomykalnosci, ponobno na tym etapie to norma, raz jest raz tego nie ma, teraz w dopplerze mowil ze nic nie widzi zlego i wszystko wyglada w 100% prawidlowo.
Mozg tez w porzadku, ale jak sprawdzalam nie ma jakiegos specjalnego zapisku o tym na wydruku z wizyty.
Wazy 1770, mowil tak samo jak @Bajdelka35 ze to maly wlochaty stworek :D nie chcial troche wspolpracowac z pokazaniem buzki, udalo sie zrobic profil i nie wierze w to co widze dziewczyny, to PROFIL I MINA MOJEGO MĘŻA, serio!!! Nie wierzylam, ze to mozliwe zobaczyc podobienstwo dziecka jeszcze w brzuszku[emoji50] no i mialam nadzieje, ze jednak bedzie podobny do mnie [emoji24]
Zobacz załącznik 878541

Same dobre wieści. Mój mały podobny do męża. Wszyscy tak mówią Sama byłam w szoku [emoji12]

reklama
Do góry