Podobne tematy
- guest-1675184289
- Wrześniowe mamy 2023
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czyli teoretycznie da się wszystko, tyle że praktycznie przy okazji mogą ci zabrać dziecko? Paranoja [emoji14]Zobaczymy. Generalnie na własne życzenie możesz nie wiem jak z wypisaniem noworodka bo teraz zaraz policję wzywają że rodzice źli.
Odpisałam pod spodem
Nie mam nawet rumianku do posiadówki... póki co jedynie urosept... może DEBELIZYNĘ... ale też nie jestem pewna.... nie chcę kamienia czy piasku to już wolę dziecko urodzić a nawet trojaczki!!!
Czyli teoretycznie da się wszystko, tyle że praktycznie przy okazji mogą ci zabrać dziecko? Paranoja [emoji14]
W sensie co to jest ten zabieg credego? U nas szczepia w drugiej dobie specjalnie kazałam koleżankę liczyć która miesiąc temu urodziła a
Masakra. Więc w sumie nie ma co się z nimi szarpać.Może nie zabiorą tak hop siup ale po co Ci kurator i stres?
Ja urodziłam jeden kamień i serio wolę porody SN bez ZZO niż tamto g...o rodzić.Urosept jest ok. Mi zlikwidował bakterie i przy tym zastoju mam brać. Nie wiem jeszcze odpukać kamienia nie rodziłam ( ciekawe jak maja się moje na woreczku ) i zastój muszę skontrolować w końcu. Może znikł ? Taaaaa chciałabym