Ale robią badania! U nas nic te dwie doby się nie dzieje.Wtrącę się jeśli chodzi o Niemcy, to zostaje się 3 dni. Jeśli coś nie tak, to 5. Ewentualnie możesz się na własną odpowiedzialność wypisać po dobie, ale wtedy nie masz zrobionych połowy badań ani Ty ani dziecko i musisz się robić na własną rękę
reklama
kasiaczek89pl
Fanka BB :)
Ale robią badania! U nas nic te dwie doby się nie dzieje.
I nas tylko szczepią w pierwszej dobie i może te przesiewowe słuchu ale nie wiem jak teraz. A tak to leżysz i kisniesz
Jak zdrowe to co im do tego?A nie będą robić problemu ? Bo to ze Ty to pół biedy ale dzieciaka nie będą marudzić żeby dłużej trzymać ? Bo ja w sumie tez myślałam o tym.
mala.wiedzma.
No to faktycznie dupa. A nie można się wypisać wcześniej?Ale robią badania! U nas nic te dwie doby się nie dzieje.
Dokładnie.I nas tylko szczepią w pierwszej dobie i może te przesiewowe słuchu ale nie wiem jak teraz. A tak to leżysz i kisniesz
kasiaczek89pl
Kurde sikałam i mnie piecze... i albo daj Bóg źle siknęłam i przejdzie albo te pieprzone skurcze i ostatnie wyniki moczu związane z zapaleniem lub jeszcze gorzej... siedze teraz w wannie i biorę ciepłą kąpiel. Potem chyba zapodam urosept. Tak na wszelki wypadek i modle się żeby to był epizidzik tylko bo na samą myśl mam łzy w oczach....
Żurawinę sok jakbyś miała to pij. Ewentualnie Jak zoladek zniesie to dużo wody z cytryna. A do pipki jakiś lactowaginal czy coś nie zaszkodzi jak masz bo wiadomo ze z moczu lubi się potem zapalenie tam robić.
Zobaczymy. Generalnie na własne życzenie możesz nie wiem jak z wypisaniem noworodka bo teraz zaraz policję wzywają że rodzice źli.No to faktycznie dupa. A nie można się wypisać wcześniej?
Nie mam nawet rumianku do posiadówki... póki co jedynie urosept... może DEBELIZYNĘ... ale też nie jestem pewna.... nie chcę kamienia czy piasku to już wolę dziecko urodzić a nawet trojaczki!!!Żurawinę sok jakbyś miała to pij. Ewentualnie Jak zoladek zniesie to dużo wody z cytryna. A do pipki jakiś lactowaginal czy coś nie zaszkodzi jak masz bo wiadomo ze z moczu lubi się potem zapalenie tam robić.
18grudzien
P
Ja też mam zamiar szybko uciec, jak wszystko będzie ok. Ale ja też się właściwie na nic nie zgadzam, to żeby mi policji nie wezwali, bo to ostatnio modne [emoji14] bo ja się na wenflon nie zgadzam, na oxy, na nacięcie, na dokarmianie dziecka, na szczepienie w pierwszej dobie, na zabieg credego [emoji14] wyklna mnie tam [emoji14][/QUOTE
Ale szczepia w drugiej dobie wiem bo specjalnie kazałam liczyć koleżance która miesiąc temu rodziła, a ci to zabieg credego?
reklama
kasiaczek89pl
Zobaczymy. Generalnie na własne życzenie możesz nie wiem jak z wypisaniem noworodka bo teraz zaraz policję wzywają że rodzice źli.
Ja piernicze to są nasze dzieci. Nie państwa czy policji. Tam gdzie się faktycznie krzywda dzieje to ich nie ma !!!! Ja uważam im dalej od szpitali i im krócej tym lepiej . Przynajmniej nie masz kontaktu z setka innych osób Ty po porodzie osłabiona i ten mały „pincecik” jak ja mówię