To jedz... ja się przegłodziłam to standardowo z głodu już mi się nie chce jeść. Mam kurę w piekarniku ale wczoraj jedliśmy z B. KFC i kurczaków starczy mi na miesiąc. Chyba kupię koperek i jajka mam kefir i sobie taki obiad rąbne... ew. może spaghetti? Nie wiem... co by tu zjeść. Bartka nie pytam bo bedzie chciał pomidorowke... a to się wiąże ze staniem przy garach i robieniem galarety i sałatki...Jak zaraz nie zjem wegetariańskich sajgonek i makaronu z warzywami, to umrę. Na pewno umrę
reklama
Weź... ja kuźwa nie ogarniam... myśmy cieszyli się jak grafika komp. poprawiała się z roku na rok aż do poziomu SIMS4 a ci jarają pixelami! Albo Fife night at Freddy's horrory z maskotkami...To on tak jak moja Zuza ten kwadratowy świat lubi
kasiaczek89pl
Fanka BB :)
Weź... ja kuźwa nie ogarniam... myśmy cieszyli się jak grafika komp. poprawiała się z roku na rok aż do poziomu SIMS4 a ci jarają pixelami! Albo Fife night at Freddy's horrory z maskotkami...
Ja nie jestem aż tak w temacie tylko wiem ze ten kwadratowy świat innych takich chyba nie maja bo nie widziałam.
kasiaczek89pl
To jedz... ja się przegłodziłam to standardowo z głodu już mi się nie chce jeść. Mam kurę w piekarniku ale wczoraj jedliśmy z B. KFC i kurczaków starczy mi na miesiąc. Chyba kupię koperek i jajka mam kefir i sobie taki obiad rąbne... ew. może spaghetti? Nie wiem... co by tu zjeść. Bartka nie pytam bo bedzie chciał pomidorowke... a to się wiąże ze staniem przy garach i robieniem galarety i sałatki...
Jajka w koperkowym chce
Taki że jak gotuję bulion na zupę to mam gotowane mięso kury plus gotowane warzywa. Nigdy tego nie wyrzucam. Część warzyw plus groszek i jajo leci do jarzynowej część warzyw plus ten kurczak i reszta groszku do galarety.GoJ jaki jest związek przyczynowo-skutkowy między pomidorowka a galaretka i sałatka?
A Ty nie miałaś mieć dziś wizyty?
Jak wy tak piszecie o skurczach, szyjkach, czopach to ja się czuję taka głupia. Nigdy tez nie umiałam za bardzo obserwować mojego organizmu, może dlatego że zawsze byłam twarda. Ale teraz nie chciałabym niczego przegapić a ja mam gacie nie pamiętam jakie bo wywaliłam opakowanie, ale za waszymi radami sprawdziłam czy zmieści się tam dupsko z podkładem
Ja mam 31 dopiero.
Adell1994
Zwykłe takie mi dali w aptece. Mają 4 te kropelki na 5 jeśli chodzi o chłonność podobno lepsze od Belli i faktycznie nawet po wyciągnięciu z opakowania różnica niesamowita .Czytałam opinie w necie, że są fajne. A te podpaski masz day&night czy zwykłe?
Paulamamula
A tam same wyjdą haha.Paula kwiatki wywal
reklama
18grudzien
Idealnie hihi ja też tak mamKtóra tam się bala, że moje dziecko nie będzie miało co ubrać? [emoji14]
Osobno jeszcze prześcieradła, kocyki i chusta Zobacz załącznik 878375Zobacz załącznik 878377Zobacz załącznik 878376Zobacz załącznik 878378