Paulamamula
Fanka BB :)
No ja czekam aż mi dojdą te majtki siateczkowe i jeszcze jedna pizama .Ja dzisiaj też dokupiłam podkłady ale z BabyOno bo mają klej i majtki i też zamierzam niedługo się spakować
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No ja czekam aż mi dojdą te majtki siateczkowe i jeszcze jedna pizama .Ja dzisiaj też dokupiłam podkłady ale z BabyOno bo mają klej i majtki i też zamierzam niedługo się spakować
Piękne wyprawki już u was dziewczyny porobione ja jeszcze jestem troszkę do tyłu a zostało mi 7 tygodni . Jeszcze tydzień ten pracy i naprawdę już ogarniam się do końca. Żeby być przygotowana 4 tyg wcześniej .Która tam się bala, że moje dziecko nie będzie miało co ubrać? [emoji14]
Osobno jeszcze prześcieradła, kocyki i chusta Zobacz załącznik 878375Zobacz załącznik 878377Zobacz załącznik 878376Zobacz załącznik 878378
@kasiaczek89pl. jak uważasz. Mnie schodzi śluz galaretowaty ale biały. Obstawiam że to normalne. Czop to pamiętam ten z Bartkiem. Miałam wtedy już dość częste i silne skurcze no ale KTG "mówiło" że takie skurcze to nie skurcze. Poszłam do WC przed konsultacją z tym Patafianem i właśnie wylazło ze mnie coś co na oko miało średnicę 5-7cm z 1.5 cm grubości było przeźroczyste poprzecinane niteczkami krwi żywej. Tak to wyglądało. Nie wiem jak wygląda gdy chodzi po kawałku...
Boli mnie z lewej strony na wysokości biodra, jajnika, nerki... co jest z lewej na tej wysokości? W ogóle chyba przez te nerwy z nocy i rana coś dziś niemrawa jestem... Psioszka już mi nie dokuczała a dziś znów i te brzuszkowe boleści. Sprawdziłam sobie palpacyjnie szyjkę na "oko" 3cm zamknięta... także to pewnie wszystko te cholerne nerwy.
Paula kwiatki wywal
Zaczynam pomału pakowanie. Trochę tego jest. Szczególnie śmieszą mnie Polskie realia że nawet papier trzeba mieć bo może zabraknąć
Ej to może ja jaka wyjątkowo gibka jestem? Chyba se meliskę strzelę bo coś mi kiepsko... też kurde ta nic taka do dupy była niby się świadomie człowiek nie stresuje a podświadomość ma to w dupie...Gosia musisz trochę się uspokoić. Ja se nie sięgnę za cholerę ...
Ech. Macie czekać na Nas!Ja czekam na ktg. Lekarz badał mówi ze rozwarcie takie jak było ale kazał dużo odpoczywać i w piątek przyjść. Podejrzewam ze może mi dać wtedy skierowanie na sterydy , bo w soboty tez jest na oddziale ... no zobaczymy. Narazie mówi żeby odpoczywać i nic się nie martwić.
No to odpoczywaj. Straszą te dzieciaki!Ja czekam na ktg. Lekarz badał mówi ze rozwarcie takie jak było ale kazał dużo odpoczywać i w piątek przyjść. Podejrzewam ze może mi dać wtedy skierowanie na sterydy , bo w soboty tez jest na oddziale ... no zobaczymy. Narazie mówi żeby odpoczywać i nic się nie martwić.
Ej to może ja jaka wyjątkowo gibka jestem? Chyba se meliskę strzelę bo coś mi kiepsko... też kurde ta nic taka do dupy była niby się świadomie człowiek nie stresuje a podświadomość ma to w dupie...
O widziszNo to odpoczywaj. Straszą te dzieciaki!
Goj zaparz od razu całe wiadro tej melisy [emoji14]
Ja mam zgagę, czyli mały chyba wylazł mi z kanału rodnego za to szaleje dzisiaj jakby się soku z gumijagod ozlopal.