reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
@kasiaczek89pl. jak uważasz. Mnie schodzi śluz galaretowaty ale biały. Obstawiam że to normalne. Czop to pamiętam ten z Bartkiem. Miałam wtedy już dość częste i silne skurcze no ale KTG "mówiło" że takie skurcze to nie skurcze. Poszłam do WC przed konsultacją z tym Patafianem i właśnie wylazło ze mnie coś co na oko miało średnicę 5-7cm z 1.5 cm grubości było przeźroczyste poprzecinane niteczkami krwi żywej. Tak to wyglądało. Nie wiem jak wygląda gdy chodzi po kawałku...

Boli mnie z lewej strony na wysokości biodra, jajnika, nerki... co jest z lewej na tej wysokości? W ogóle chyba przez te nerwy z nocy i rana coś dziś niemrawa jestem... Psioszka już mi nie dokuczała a dziś znów i te brzuszkowe boleści. Sprawdziłam sobie palpacyjnie szyjkę na "oko" 3cm zamknięta... także to pewnie wszystko te cholerne nerwy.

Gosia musisz trochę się uspokoić. Ja se nie sięgnę za cholerę ...

Ja czekam na ktg. Lekarz badał mówi ze rozwarcie takie jak było ale kazał dużo odpoczywać i w piątek przyjść. Podejrzewam ze może mi dać wtedy skierowanie na sterydy , bo w soboty tez jest na oddziale ... no zobaczymy. Narazie mówi żeby odpoczywać i nic się nie martwić.

Ja czekam na ktg. Lekarz badał mówi ze rozwarcie takie jak było ale kazał dużo odpoczywać i w piątek przyjść. Podejrzewam ze może mi dać wtedy skierowanie na sterydy , bo w soboty tez jest na oddziale ... no zobaczymy. Narazie mówi żeby odpoczywać i nic się nie martwić.
Ech. Macie czekać na Nas!

No to odpoczywaj. Straszą te dzieciaki!
Goj zaparz od razu całe wiadro tej melisy [emoji14]
Ja mam zgagę, czyli mały chyba wylazł mi z kanału rodnego :D za to szaleje dzisiaj jakby się soku z gumijagod ozlopal.

Ej to może ja jaka wyjątkowo gibka jestem? Chyba se meliskę strzelę bo coś mi kiepsko... też kurde ta nic taka do dupy była niby się świadomie człowiek nie stresuje a podświadomość ma to w dupie...

No właśnie często tak jest. Ja się rano wkurzyłam a teraz przed wyjściem dodatkowo młoda dostała mega krwotok z nosa. 15 min wymieniania okładów. Wiec wzięłam ja do auta , akurat byłam u teściowej to szwagierkę tez wpakowalam i dawaj na szpital. Młodej po drodze przeszło a ja se właśnie załatwiam moje podwoziowe sprawy.

reklama
Do góry