To miała być motywacja żebym swoje wywaliła... ale może też się zawiną same ?A tam same wyjdą haha.
reklama
18grudzien
Fanka BB :)
Ja pytałem nie było ich wczoraj ale jestem już w inny mieście i podjadęKtóraś pytała o nakładki na toaletę, ja kupiłam dzisiaj w Rossmannie 10 szt za 2,99 i były przy produktach w mini opakowaniach
18grudzien
Hihi no faktycznie wy macie oko zamiast patrzeć na wózek u mnie widzicie whiskey a u Pauli zamiast na wyprawkę to na stółPaula kwiatki wywal
Paulamamula
No pewnie znajdzie się ktoś kto wywali plus jeszcze myć ten wazon...masakraTo miała być motywacja żebym swoje wywaliła... ale może też się zawiną same ?
18grudzien
Mój syn też ostatnio w przedszkolu miał krwotoki z nosa byłam u laryngologa i te krwinki w nosie ok, zrobiłem mu wyniki bo chudy i blady pediatra mówi a tam wzorcowe wyniki nawet żelazo którego dzieci mają poniżej normy i przeszłości muNo właśnie często tak jest. Ja się rano wkurzyłam a teraz przed wyjściem dodatkowo młoda dostała mega krwotok z nosa. 15 min wymieniania okładów. Wiec wzięłam ja do auta , akurat byłam u teściowej to szwagierkę tez wpakowalam i dawaj na szpital. Młodej po drodze przeszło a ja se właśnie załatwiam moje podwoziowe sprawy.
18grudzien
Ja bym wybrała ten koperek i jajkoTo jedz... ja się przegłodziłam to standardowo z głodu już mi się nie chce jeść. Mam kurę w piekarniku ale wczoraj jedliśmy z B. KFC i kurczaków starczy mi na miesiąc. Chyba kupię koperek i jajka mam kefir i sobie taki obiad rąbne... ew. może spaghetti? Nie wiem... co by tu zjeść. Bartka nie pytam bo bedzie chciał pomidorowke... a to się wiąże ze staniem przy garach i robieniem galarety i sałatki...
Adell1994
Ja też dzisiaj mam jakiś mega apetyt, wczoraj śniadanie , obiad i kolacja i nic więcej a dzisiaj ciągle coś podjadamGoJ zakumalam ale nóżki to bym zjadła... Mmm. Ogólnie jakiś duży apetyt mam
Kurcze bo myślałam że dziś Ty, tak mi się pokojarzylo że dzień przede mną. Ale dziś chyba Bajdelka i Olka. Fasolka jak dobrze kojarzę
18grudzien
I mieści się hahaGoJ jaki jest związek przyczynowo-skutkowy między pomidorowka a galaretka i sałatka?
A Ty nie miałaś mieć dziś wizyty?
Jak wy tak piszecie o skurczach, szyjkach, czopach to ja się czuję taka głupia. Nigdy tez nie umiałam za bardzo obserwować mojego organizmu, może dlatego że zawsze byłam twarda. Ale teraz nie chciałabym niczego przegapić a ja mam gacie nie pamiętam jakie bo wywaliłam opakowanie, ale za waszymi radami sprawdziłam czy zmieści się tam dupsko z podkładem
18grudzien
Ja mam właśnie siedzę w przekładni ale mały fika szok aż mi brzuch skacze i się ruszaGoJ zakumalam ale nóżki to bym zjadła... Mmm. Ogólnie jakiś duży apetyt mam
Kurcze bo myślałam że dziś Ty, tak mi się pokojarzylo że dzień przede mną. Ale dziś chyba Bajdelka i Olka. Fasolka jak dobrze kojarzę
reklama
18grudzien
Kurde gdzie ja siedzę w przekładni?!!! No raczej w poczekalni jeziu ten tel