reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
No właśnie często tak jest. Ja się rano wkurzyłam a teraz przed wyjściem dodatkowo młoda dostała mega krwotok z nosa. 15 min wymieniania okładów. Wiec wzięłam ja do auta , akurat byłam u teściowej to szwagierkę tez wpakowalam i dawaj na szpital. Młodej po drodze przeszło a ja se właśnie załatwiam moje podwoziowe sprawy.
Mój syn też ostatnio w przedszkolu miał krwotoki z nosa byłam u laryngologa i te krwinki w nosie ok, zrobiłem mu wyniki bo chudy i blady pediatra mówi a tam wzorcowe wyniki nawet żelazo którego dzieci mają poniżej normy i przeszłości mu

To jedz... :) ja się przegłodziłam to standardowo z głodu już mi się nie chce jeść. Mam kurę w piekarniku ale wczoraj jedliśmy z B. KFC i kurczaków starczy mi na miesiąc. Chyba kupię koperek i jajka mam kefir i sobie taki obiad rąbne... ew. może spaghetti? Nie wiem... co by tu zjeść. Bartka nie pytam bo bedzie chciał pomidorowke... a to się wiąże ze staniem przy garach i robieniem galarety i sałatki...
Ja bym wybrała ten koperek i jajko

GoJ zakumalam :) ale nóżki to bym zjadła... Mmm. Ogólnie jakiś duży apetyt mam :)
Kurcze bo myślałam że dziś Ty, tak mi się pokojarzylo że dzień przede mną. Ale dziś chyba Bajdelka i Olka. Fasolka jak dobrze kojarzę :)
Ja też dzisiaj mam jakiś mega apetyt, wczoraj śniadanie , obiad i kolacja i nic więcej a dzisiaj ciągle coś podjadam

GoJ :) jaki jest związek przyczynowo-skutkowy między pomidorowka a galaretka i sałatka? :D

A Ty nie miałaś mieć dziś wizyty?

Jak wy tak piszecie o skurczach, szyjkach, czopach to ja się czuję taka głupia. Nigdy tez nie umiałam za bardzo obserwować mojego organizmu, może dlatego że zawsze byłam twarda. Ale teraz nie chciałabym niczego przegapić :( a ja mam gacie nie pamiętam jakie bo wywaliłam opakowanie, ale za waszymi radami sprawdziłam czy zmieści się tam dupsko z podkładem :D
I mieści się haha

reklama
Do góry