Paulamamula
Fanka BB :)
Zaczynam pomału pakowanie. Trochę tego jest. Szczególnie śmieszą mnie Polskie realia że nawet papier trzeba mieć bo może zabraknąć
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak Ty sięgasz? :O@kasiaczek89pl. jak uważasz. Mnie schodzi śluz galaretowaty ale biały. Obstawiam że to normalne. Czop to pamiętam ten z Bartkiem. Miałam wtedy już dość częste i silne skurcze no ale KTG "mówiło" że takie skurcze to nie skurcze. Poszłam do WC przed konsultacją z tym Patafianem i właśnie wylazło ze mnie coś co na oko miało średnicę 5-7cm z 1.5 cm grubości było przeźroczyste poprzecinane niteczkami krwi żywej. Tak to wyglądało. Nie wiem jak wygląda gdy chodzi po kawałku...
Boli mnie z lewej strony na wysokości biodra, jajnika, nerki... co jest z lewej na tej wysokości? W ogóle chyba przez te nerwy z nocy i rana coś dziś niemrawa jestem... Psioszka już mi nie dokuczała a dziś znów i te brzuszkowe boleści. Sprawdziłam sobie palpacyjnie szyjkę na "oko" 3cm zamknięta... także to pewnie wszystko te cholerne nerwy.
Kurde 2x mi ten sam post wskoczył. Normalnie sięgam... palcem.. mhmmJak Ty sięgasz? :O
Ja mam chyba jakieś za krótkie palce [emoji14]Kurde 2x mi ten sam post wskoczył. Normalnie sięgam... palcem.. mhmm
Ja dzisiaj też dokupiłam podkłady ale z BabyOno bo mają klej i majtki i też zamierzam niedługo się spakować
Zaczynam pomału pakowanie. Trochę tego jest. Szczególnie śmieszą mnie Polskie realia że nawet papier trzeba mieć bo może zabraknąć
Ja też biorę i podpaski poporodowe i majtki wielorazowe z BabyOnoJa dzisiaj też dokupiłam podkłady ale z BabyOno bo mają klej i majtki i też zamierzam niedługo się spakować
No ja mam dłonie pianisty no i brzuch nieporównywalny z Twoim... Ale uwielbiam "dotykać młodych po głowie" jak tam siedząJa mam chyba jakieś za krótkie palce [emoji14]