reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

A ja byłam w sklepie szybko coś na obiad kupić dzieci jeszcze były w pizamach hihi więc robię taki sos wymyślony Filety, pieczarki, papryka i cebulka w sosie pieczarkowym do tego ryż i może mizeria, kupiłam pół kg śliwek i właśnie prawie sama zjadłam mniam...

Dzięki za odp odnośnie wit d....

Ja wolę nie wiedzieć ci mi tam będą wycinać i rozrywac brrrr
Ja może nie wiedziałabym, ale że przy pierwszej CC anestezjolog się ofiarowała że będzie mi opowiadać co się dzieje....no to słuchałam a jeszcze w lampie nade mną się odbija wszystko....to cóż ja ciekawskie jajo jestem.....
Prawie się pokłóciłam z tą anestezjolog bo mi światła że dr przecięła i widać główkę a ja jak to,przecież dupka była odwrócona.....????
He he

reklama
Moi rodzice są POJE...ANI
Ojciec poszedł na zakupy. Matka chyba mu powiedziała co kupić.
To czekam aż wróci bo JESTEM GŁODNA chciałam śniadanie zjeść a tu już chleba nie było i nic na kanapki. To moj tatunio kochany kupił kajzerki ktorymi można komuś łeb rozpi...lić i nic k..wa słownie NIC na kanapki!!!!
Nienawidzę tych niedołężnych życiowo poje...nych debili! Oni zdechną jak ja się wyprowadzę.... nic sami k..a nie umieją załatwić.
Wutłumaczcie mi jak można być takim idiota?

To czekam aż wróci bo JESTEM GŁODNA chciałam śniadanie zjeść a tu już chleba nie było i nic na kanapki. To moj tatunio kochany kupił kajzerki ktorymi można komuś łeb rozpi...lić i nic k..wa słownie NIC na kanapki!!!!
Nienawidzę tych niedołężnych życiowo poje...nych debili! Oni zdechną jak ja się wyprowadzę.... nic sami k..a nie umieją załatwić.
A jak wy żyliście jak byłaś młoda i dziecko???

A jak wy żyliście jak byłaś młoda i dziecko???
Ja nie wiem. Wiem tyle że raz. nie poszłam rok do przedszkola bo matka nie umiała załatwić. Dwa wszystko kazali mi samej załatwiać np. w szkole wtedy myślałam że chodzi im o to bym była ogarnieta. A to chodziło o to ze oni nie są. Lepiej bo poki dziadkowie żyli to im pomagali finansowo też a jak poumierali a ja jeszcze byłam prawnie dziecko to się zaczęło... a z roku na rok coraz gorzej. Zaprowadzić ich za reke trzeba albo ku..wa najlepiej za nich coś zrobić. Moje dzieci są bardziej rezolutne niż ta dwojka!!

Matko no nie wiem co ci mam napisać bo ja nigdy tak nie miałam zawsze mogę na swoich liczyć są ogarnięci, pracują, mają piękne mieszkanie z pięknym ogrodem jak tam jedziemy to wiem że będzie ugotowany kompot że zjemy porządny obiad i moja mama jest jedyną osobą której powierze swoje dzieci pod opiekę i nigdy przenigdy się nie martwiłem jak ich zostawialam także nie umiem zrozumieć co u Ciebie się dzieje, że jak to dorośli ludzie??!! Musisz chyba niestety polegać tylko na sobie, wyślij starszego syna po coś do jedzenia jak się źle czujesz, moje panny już same biegają na zakupy... Trzymaj się

Ale się stresuję ta dzisiejsza wizyta Ehhhh, ryż prawie ugotowany sosik dzieciom pachnie co chwilę przychodzą kiedy obiad, dziś wcześniej bo o 14 zawoze ich na świetlice abym mógł spokojnie się naszykowac do lekarza i pojechać, jeszcze wyniki odebrać nie wiem jak tam wyszły....

Pierwsze słyszę ale dziś mam prenatalne właśnie trzeciego trymestru jak coś takiego będzie mi robić dam znać...

Mi mówił ze to płatne i to niemało. I ze nie każdy robi lekarz. Wiec ja sobie dałam spokój bo miałam tyle tych usg już , nawet ostatnio u różnych specjalistów ze myśle ze się nic nie stanie jak nie zrobię.

Można. Ja byłam u matki ale z podobnego powodu pojechałam w diabli bo mnie szlag trafiał normalnie z jej braku myślenia.

Mi mówił ze to płatne i to niemało. I ze nie każdy robi lekarz. Wiec ja sobie dałam spokój bo miałam tyle tych usg już , nawet ostatnio u różnych specjalistów ze myśle ze się nic nie stanie jak nie zrobię.
Nie będę się go pytała o to badanie jak zobacze że zrobił to dam znać ja również nie widzę potrzeby aby to robił bo na każdej wizycie mam usg i w sumie wszystko było ok nie chce już się stresować ta końcówka

reklama
Ja nie wiem. Wiem tyle że raz. nie poszłam rok do przedszkola bo matka nie umiała załatwić. Dwa wszystko kazali mi samej załatwiać np. w szkole wtedy myślałam że chodzi im o to bym była ogarnieta. A to chodziło o to ze oni nie są. Lepiej bo poki dziadkowie żyli to im pomagali finansowo też a jak poumierali a ja jeszcze byłam prawnie dziecko to się zaczęło... a z roku na rok coraz gorzej. Zaprowadzić ich za reke trzeba albo ku..wa najlepiej za nich coś zrobić. Moje dzieci są bardziej rezolutne niż ta dwojka!!
Hm...przykre
Ale z drugiej strony wina leży też po stronie dziadków że tak ich wychowali

A do do zakupów itp....
Moje córy chodzą po malutkie zakupy same... Od kad skończyły lat 6 czy 7
Najpierw piechot@+- 400m z przejściem 2xprzez pasy
Teraz jeżdżą rowerem...
Nie powiem strach mam w sobie zawsze,ale taki już nasz los matek

Będziemy się martwić...

A wogole to mój siostrzeniec pojechał na wycieczkę.znavzy się już nie dojechali bo primo autokar miał stłuczkę drugie primo dzieci dzięki Bogu zapięte pasami nie ucierpiały zbytnio... Trzecie primo nauczycielka siedziała koło kierowcy bez pasów...wypadła szyba i ja jeszcze najechał....eh

Do góry