18grudzien
Fanka BB :)
Tak sobie liczę że jakby mi lekarz cesarke zrobiłam w 38tc to by było jakoś 14 września nawet bym się nie obraziła..... Zobaczymy co powie na kolejnej wizycie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak już się jest rodzicem to dopiero strach i zamartwianie ehhh taka nasza rola, ile to ja lez wylalam jak widziałam cierpiące swoje dziecko a nie umiałam mu pomóc szok najgorzej było jak dwa lata temu synek dostał rotawirusa (później z badań wyszlo że to był adenowirus ten gorszy) biegunkę miał bite dwa tygodnie!!!!!! Nie jadł nic, nie pił w szpitalu na 10dzien leżał w łóżku jak zwłoki a ja myślałam że z tego osłabienia sepsy dostanie i umrze!!!! Trzymałam go za rękę i wylam bo nie wiedziałam jak mu pomóc! Lekarz pozwolił żeby mógł wypić sok malinowy z wodą taki domowej roboty to był marzec ja ten sok z ziemi nagle chciałam wytrzasnac aby dać, byłam w stanie oddać każde pieniądze aby mi ktoś ten sok do szpitala przywiózł, w takich sytuacjach nic się nie Liczy! Tylko zdrowie dziecka leżałam koło niego i czekałam aż będzie lepiej na 12 dzień miał lepszy humor bawiłam się z nim w łóżku a na 13dzien zrobił wkoncu normalna kupę i 14 dnia wyszliśmy do domu to był koszmar dla mnie..... Także odkąd zostanie się rodzicem to witamy w świecie ciągłego martwienia się ale też i szczęścia
Helo ja dzis bylam zajrzec co u malej.
Mloda ma rowne 2kg glowka.na.dol fiknela i niech tak zostanie.
Poziom wod mi zmalal uffff z 20 na 16... i ma z tylu dlugie wlosy :-) :-) :-) :-)
Szyjka dluga jak u labedzia....tylko mam brac zelazo i magnezbo skurcze nog lapia...
Moge smialo jechac.nad morze jutro :-) :-) :-) :-)
Ide was nadrobic co naskrobyscie
Jak tylko urodzisz to zobaczysz od razu jest ta miłość cudowne uczucie nic się wtedy nie liczy trzymasz dziecko w ramionach i nie możesz uwierzyć że to twoje i tylko twoje i nikt ci go nie zabierzeMasz racje, ciężka sprawa ale super mama jesteś, przetrwałas ale martwiłas się i byłaś gotowa poświecić wszystko. Bardzo mnie ciekawi czy i ja będę tak potrafiła. Takie uczucie miłości jest mi narazie wciąż zupełnie obce...
I co Ci gin powiedział? Widać owinięcie na usg?W rodzinie u męża był niestety taki przypadek jak już byliśmy para jego kuzynka była w ciąży i tydzień przed terminem synek owinąl się pepowina i się usdusil miałam wam nie pisać, ale temat sam wyszedł ja też się tego boję zwłaszcza że wiem iż to możliwe i że było w rodzinie, kuzynka musiała urodzić naturalnie ehhh po tym zdarzeniu ma dwóch synów i wiem że stara się o kolejne..... Dlatego pytałam swojego lekarza czy widzą na usg owiniecie pepowina