KINDERBUENOO88
Fanka BB :)
ja byłam i tego lekarza na pierwszym prenatalnym usg i strasznie mnie wtedy niepotrzebnie nastraszył
Mój Donat Cię nastraszył ? A czym?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja byłam i tego lekarza na pierwszym prenatalnym usg i strasznie mnie wtedy niepotrzebnie nastraszył
Mi ginekolog już zapowiedział że na następnej wizycie zrobimy wymaz z pochwy i odbytu .A ten wymaz to zrobi ginekolog podczas wizyty czy gdzie i co i jak? To tylko z pochwy? Bo gdzieś mi zaświtało że z odbytu też.
wtedy torbielami w głowie dziecka, kazał mi iść do szpitala specjalistycznego i że tak dużych nigdy w życiu nie widział, a mój lekarz i drugi u którego prywatnie byłam dodatkowo nic na ten temat przy usg nie mówili, dopiero jak się zaczęłam dopytywać, to mówili, że są, ale że to normalne i się wchłoną i nawet o tym nie mówią pacjentkom, żeby ich nie stresować. ja już miałam w pierwszej ciąży i też się wchłonęły tak jak teraz, więc podeszłam do tego trochę z dystansem, ale jednak ten lekarz już swoje lata ma i jak mówi, że nigdy nie widział takich dużych... i mówił, że ma dziecko też poszerzone komory boczne mózgu, a kolejni dwaj lekarze mierzyli, że w normie, bo jeszcze specjalnie dopytywałam o to ;/Mój Donat Cię nastraszył ? A czym?
O Barlettcie też myślałam, ale jakoś tak ostatecznie wybór padł na vicco przez to że co chwilę wszędzie mijałam pełno ludzi właśnie z vicco.Mam barlette i póki co bardzo mi odpowiada. Moi znajomi też go wybrali ,
KOSZMAR! Też miałabym traumę. Ten który powiedział że Cię kojarzy z miejsca powinien dostać jakąś naganę bo powinno go było interesować tylko to co na dole a nie twarz pacjentki...Ja to pamietam moje doznania z odziałem ginekologicznym. Miałam 19 lat i trafiłam do szpitala bo zrobiły mi dziwne narośle wyszło, że spowodowane wirusem hpv. I przed operacja zgodziłam się na studentów bo mie wiedziałam jak to będzie wyglądać.
Położyli mnie do połowy nagą na stole w około stało ze 20 osób połowa to studenci i to płci męskiej. Nogi wzięli mi na taki jakby samolot i przywiązali pasami. Po czym każdy tam sobie zaglądał a jeden nawet z tekstem ,,Twoja mama uczy polskiego w Lubsku w ogólniaku No nie? Pamietam Cię jak do niej przychodziłas" dobrze, że za sekundę mnie uśpili bo myślałam ze ucieknę ze wstydu ( choć w sumie byłam przywiązana ) a po operacji na obchodach tez każdy proszę kołdrę do gory i pokaz jak się goi i każdy sobie zaglądał.
To były bardzo traumatyczne przeżycia. Do tego leżałam na sali z laską co cała ciąże miała w szpitalu bo się jej łożysko odklejało i na koniec umarło dziecko, ona je urodziła i potem leżała ze mną i planowała pogrzeb tej małej. Im bliżej porodu tym wraca to do mnie jak koszmar
U mnie też była na II prenatalnym torbiel ale lekarz od razu powiedział że to częste i że się wchłonie i żebym się nie martwiła i faktycznie na III prenatalnym nie było po niej śladuwtedy torbielami w głowie dziecka, kazał mi iść do szpitala specjalistycznego i że tak dużych nigdy w życiu nie widział, a mój lekarz i drugi u którego prywatnie byłam dodatkowo nic na ten temat przy usg nie mówili, dopiero jak się zaczęłam dopytywać, to mówili, że są, ale że to normalne i się wchłoną i nawet o tym nie mówią pacjentkom, żeby ich nie stresować. ja już miałam w pierwszej ciąży i też się wchłonęły tak jak teraz, więc podeszłam do tego trochę z dystansem, ale jednak ten lekarz już swoje lata ma i jak mówi, że nigdy nie widział takich dużych... i mówił, że ma dziecko też poszerzone komory boczne mózgu, a kolejni dwaj lekarze mierzyli, że w normie, bo jeszcze specjalnie dopytywałam o to ;/
wtedy torbielami w głowie dziecka, kazał mi iść do szpitala specjalistycznego i że tak dużych nigdy w życiu nie widział, a mój lekarz i drugi u którego prywatnie byłam dodatkowo nic na ten temat przy usg nie mówili, dopiero jak się zaczęłam dopytywać, to mówili, że są, ale że to normalne i się wchłoną i nawet o tym nie mówią pacjentkom, żeby ich nie stresować. ja już miałam w pierwszej ciąży i też się wchłonęły tak jak teraz, więc podeszłam do tego trochę z dystansem, ale jednak ten lekarz już swoje lata ma i jak mówi, że nigdy nie widział takich dużych... i mówił, że ma dziecko też poszerzone komory boczne mózgu, a kolejni dwaj lekarze mierzyli, że w normie, bo jeszcze specjalnie dopytywałam o to ;/