18grudzien
Fanka BB :)
Bardzo ładnaZobacz załącznik 876538 kołyska się nie chwaliłam. Nie mam jeszcze materaca pościeli ani nic , docelowe miejsce tez nie wybrane jeszcze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bardzo ładnaZobacz załącznik 876538 kołyska się nie chwaliłam. Nie mam jeszcze materaca pościeli ani nic , docelowe miejsce tez nie wybrane jeszcze
Moja koleżanka rodziła miesiąc temu w szpitalu w którym ja będę i tam wkoncu dają coś konkretnie bo duże opakowania od mycia dove i cetaphil w normalnej wielkiej ilości jak dla mnie mogliby dawać jeszcze cała pake pampersow a nie takie mini próbki, a czemu nie będziesz używać sudocrem?Z kremem na brodawki czekam na zamówienie z apteki
Koszule nocne najpierw upatrzyłam w internecie ale teraz stwierdzam, że wolę kupić stacjonarnie i jednak trafić z rozmiarem. Nie będzie dobrze ani jakby przyszły za ciasne ani jakby przyszły luźne worki :/
Wczoraj na szkole rodzenia było o połogu. W sumie nic mnie nie zaskoczyło. Pierwsze tygodnie z małą w domu to nie będzie bajka i nastawiam się na ciężkie zderzenie z rzeczywistością.
Mamy pamiętać o tym że karmienie piersią nie działa antykoncepcyjnie, nikt nie wie skąd wziął się ten zabobon.
Na zajęciach dostałyśmy paczkę próbek od Niebieskiego Pudełka. Rozbraja mnie to mikro pudełeczko sudocremu nie będę go używać, ale jest prześmieszne.
S. chyba będzie zmieniać pracę, bo dostał dobrą ofertę, ale słabo by było gdyby już w drugim miesiącu zniknął im na pełne 2 tygodnie urlopu ojcowskiego.
Nie wiedziałam że trzeba składać wniosek o ten urlop tydzień przed jego rozpoczęciem... Dlatego tymbardziej cieszę się, że mama zaproponowała, że weźmie urlop i będzie do mnie przejeżdżać przez pierwsze 4 dni od powrotu ze szpitala.
Teraz idę Was poczytać, a potem lecę z psem i rzucam się do dalszego sprzątania, bo będę miała gości.. Zobacz załącznik 876543
Oni poprostu za małe te gacie robią i tyle bo ja też kiedyś kupiłam XL a później ryk dlatego mam w dupie te ich majtkiZobacz załącznik 876548 tadam tadam a myślałam ze jestem szczupła. Do pół uda mi te L nie wchodzą [emoji33] mam nadzieje znaleźć większe. Tak , ani ta firma ani ta druga.
Zdrowia dla synkaCześć dziewczyny.
Nie było mnie 2 dni A tu 50 stron i prawie 500 postów.. poszalałyście..
Ja we wtorek miałam jeden z gorszych dni w swoim życiu, a za dniem taka nocka.. pół dnia spędziliśmy na sor.. pediatrycznym. Od 14 do 21 i wyszliśmy z czymś takim
Zobacz załącznik 876549
Potem nocka z krzykiem że ciasno żeby mu to zdjąć.. może spałam z 2 godziny wszystkiego łącznie, masz też. Plakal i krzyczał całą noc.. masakra.. przewrócił się z kolegą jak biegł.. Tylko..
Wczoraj już lepiej. Troszkę zaakceptował sytuację, mieliśmy też wczoraj 9 rocznicę ślubu.. ajjjj.. życie.. cakecszczescie ta nocka juz lepiej.. teraz tylko te bandaze sie zsuneły i trzeba jechać poprawić.
To złamany obojczyk.
Nie odpisze wam na wasze bo nie mam siły. Wybaczcie..
Może potem jeszcze na chwilę wejdę co więcej napiszę.
Trzymajcie sie
Moja koleżanka rodziła miesiąc temu w szpitalu w którym ja będę i tam wkoncu dają coś konkretnie bo duże opakowania od mycia dove i cetaphil w normalnej wielkiej ilości jak dla mnie mogliby dawać jeszcze cała pake pampersow a nie takie mini próbki, a czemu nie będziesz używać sudocrem?
Oni poprostu za małe te gacie robią i tyle bo ja też kiedyś kupiłam XL a później ryk dlatego mam w dupie te ich majtki
Bardzo ładna
To twoja łazienka? Jak czysto!! Ja mam taką samą wannę hihi