reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Moj szczesliwie rusza sie regularnie, chociaz rozne juz akcje byly: musialam go kilka razy budzic kawa i czekolada ;).
Dzisiaj stwierdzilam, ze siega bardzo wysoko, bo lezac na plecach czuje go z 7-8 cm nad pepkiem. I teraz mam gorke raz z prawej raz z lewej :).

Mikołaj po brzoskwinkach coś tam pyrka w brzuchu. No nie jest to hardcore jak wcześniej ale raz pogoda. Dwa on rośnie. Trzy mógł zejść niżej to i inne ruchy.
Nie zmienia to faktu że mało przez gnoja zawału nie dostałam. I jestem na niego obrażona. O!

Moj szczesliwie rusza sie regularnie, chociaz rozne juz akcje byly: musialam go kilka razy budzic kawa i czekolada ;).
Dzisiaj stwierdzilam, ze siega bardzo wysoko, bo lezac na plecach czuje go z 7-8 cm nad pepkiem. I teraz mam gorke raz z prawej raz z lewej :).
No on zawsze po kawie dostawał animuszu a dziś nic. Potem mi się przypomniało że od 30 minut do godziny po słodkim czy kawie powinien być efekt. I był.

Zobacz załącznik 876157
Mam te gatki z canpola. Rozmiarówka jest ok.
To ja właśnie mam złe , jednorazowe i naprawdę rozmiar jest zaniżony.
Muszę kupić takie jak Ty masz .
Jak czytałam opinie na necie to zdecydowałam się na majtki wielorazowe z BabyOno i podkłady też od nich Day&Night.Normalnie - mąka, jajeczko i bułka tarta. Czasem biorę kukurydzianą bułkę, bo bardziej chrupka panierka wychodzi :)Też dostałam kartę od lekarza i liczę tak samo jak ty :)
Też mam z BabyOno ale tylko 2 szt, a 5 szt. z canpola to te co się w nie nie zmieszczę .

Mikołaj po brzoskwinkach coś tam pyrka w brzuchu. No nie jest to hardcore jak wcześniej ale raz pogoda. Dwa on rośnie. Trzy mógł zejść niżej to i inne ruchy.
Nie zmienia to faktu że mało przez gnoja zawału nie dostałam. I jestem na niego obrażona. O!

Tez tak czasem mam. Dziś np mam brzuch taki naciągnięty jakby mi miał wybuchnąć. A nie obstawiam na skurcze raczej teraz. I tak mnie to drażni. Poszłam nawet do wanny czego ostatnio nie robię poleżeć. I dalej to samo.

No on zawsze po kawie dostawał animuszu a dziś nic. Potem mi się przypomniało że od 30 minut do godziny po słodkim czy kawie powinien być efekt. I był.
Potrafią nastraszyć te nasze dzieciaczki . Całe szczęście że zdecydował się dać mamie w końcu kopniaka :)

Tez tak czasem mam. Dziś np mam brzuch taki naciągnięty jakby mi miał wybuchnąć. A nie obstawiam na skurcze raczej teraz. I tak mnie to drażni. Poszłam nawet do wanny czego ostatnio nie robię poleżeć. I dalej to samo.

Ja jestem jak gąbka dziś, łapie wszystkie Wasze przypadłości :p brzuch też mi się spiął i jeszcze swędzi :( i jest taki jakiś dużo większy niż wczoraj miałam :p

reklama
Hmm, ja mam jakieś zupełnie inne te gacie siatkowe. Ale 2 sztuki.
Muszę wieczorem przymierzyć bo nawet nie pomyślałam żeby to zrobić.

Do góry