kasiaczek89pl
Fanka BB :)
U mnie fajny dzień u mamy wróciłam o 20..... Dobrej nocy
Wzajemnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie fajny dzień u mamy wróciłam o 20..... Dobrej nocy
O no to nieźle Moja kuzynka ma termin na 1 marca, wyłapałam, że jest w dniu, kiedy potwierdziła u gina (to było 6+2)
Leze sobie na wznak, a moje dziecie wygina sie w brzuchu. Lezy glowkowo, a na poprzednim usg mial plecki i pupke po praqej stronie. Od jakiegos czasu najwiekszy garb dostaje po lewej stronie pepka. Czasami to ze 3-4 cm roznicy miedzy prawa a lewa strona. Niestety za malo doswiadczona jestem zeby wiedziec co on mi tam wystawia... czasami mysle, ze sie przekrecil i teraz tam ma pupe. Jak myslicie co to moze byc za czesc ciala?
Leze sobie na wznak, a moje dziecie wygina sie w brzuchu. Lezy glowkowo, a na poprzednim usg mial plecki i pupke po praqej stronie. Od jakiegos czasu najwiekszy garb dostaje po lewej stronie pepka. Czasami to ze 3-4 cm roznicy miedzy prawa a lewa strona. Niestety za malo doswiadczona jestem zeby wiedziec co on mi tam wystawia... czasami mysle, ze sie przekrecil i teraz tam ma pupe. Jak myslicie co to moze byc za czesc ciala?
No to u mnie w Lidlu było bardzo podobnie . Tam na takie rzuty to chyba faktycznie trzeba jeździć z samego rana .W ogóle w lidlu nie było nic ze skarpetek, jeden ręcznik różowy, nic z męskich Body na długi a cała reszta od rozmiaru 74. Mi się udało kupić tylko te pieluchy, bluzę na 68 i spodnie na 56 i to było na tyle z małych rozmiarów.
Za to ta kolekcja gardenian to wciąż pełne koszyki aż po brzegi i wszystkie rozmiary.
A ja już w sumie idę spać ale mam pytanie bierzecie do szpitala kosmetyki wersja mini czy takie wielkosciowo normalne??? Zastanawiam się właśnie bo te mini mało miejsca zajmą łącznie z pasta do zębów, mam już walizkę od teściowej pomału będę myśleć o pakowaniu dla siebie......