reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
O no to nieźle :D Moja kuzynka ma termin na 1 marca, wyłapałam, że jest w dniu, kiedy potwierdziła u gina (to było 6+2) :D

To kuzynki męża. Żadnej na żywo nie widziałam tylko przez osoby trzecie się dowiedziałam. Młode dziewuszki pierwsze dzieci :) u nas większość w rodzinie już zakończyła „produkcje” wiec tylko dalsza zostaje chyba ze ktoś wpadnie ;)

Czy któraś z Was kupuje na feedo? Jakoś na fb zauważyłam ze babeczki kupują pampersy i takie inne. Może któraś z Was coś znajdzie dla siebie

Leze sobie na wznak, a moje dziecie wygina sie w brzuchu. Lezy glowkowo, a na poprzednim usg mial plecki i pupke po praqej stronie. Od jakiegos czasu najwiekszy garb dostaje po lewej stronie pepka. Czasami to ze 3-4 cm roznicy miedzy prawa a lewa strona. Niestety za malo doswiadczona jestem zeby wiedziec co on mi tam wystawia... czasami mysle, ze sie przekrecil i teraz tam ma pupe. Jak myslicie co to moze byc za czesc ciala?

Leze sobie na wznak, a moje dziecie wygina sie w brzuchu. Lezy glowkowo, a na poprzednim usg mial plecki i pupke po praqej stronie. Od jakiegos czasu najwiekszy garb dostaje po lewej stronie pepka. Czasami to ze 3-4 cm roznicy miedzy prawa a lewa strona. Niestety za malo doswiadczona jestem zeby wiedziec co on mi tam wystawia... czasami mysle, ze sie przekrecil i teraz tam ma pupe. Jak myslicie co to moze byc za czesc ciala?

Ja teraz po prawej mam górkę po lewej prawie płasko :) tez tak może być ze dupeczka

Mam identycznie i tez obstawiam pupę :)

W ogóle w lidlu nie było nic ze skarpetek, jeden ręcznik różowy, nic z męskich Body na długi a cała reszta od rozmiaru 74. Mi się udało kupić tylko te pieluchy, bluzę na 68 i spodnie na 56 i to było na tyle z małych rozmiarów.

Za to ta kolekcja gardenian to wciąż pełne koszyki aż po brzegi i wszystkie rozmiary.

W ogóle w lidlu nie było nic ze skarpetek, jeden ręcznik różowy, nic z męskich Body na długi a cała reszta od rozmiaru 74. Mi się udało kupić tylko te pieluchy, bluzę na 68 i spodnie na 56 i to było na tyle z małych rozmiarów.

Za to ta kolekcja gardenian to wciąż pełne koszyki aż po brzegi i wszystkie rozmiary.
No to u mnie w Lidlu było bardzo podobnie . Tam na takie rzuty to chyba faktycznie trzeba jeździć z samego rana .

A ja już w sumie idę spać ale mam pytanie bierzecie do szpitala kosmetyki wersja mini czy takie wielkosciowo normalne??? Zastanawiam się właśnie bo te mini mało miejsca zajmą łącznie z pasta do zębów, mam już walizkę od teściowej pomału będę myśleć o pakowaniu dla siebie......

reklama
A ja już w sumie idę spać ale mam pytanie bierzecie do szpitala kosmetyki wersja mini czy takie wielkosciowo normalne??? Zastanawiam się właśnie bo te mini mało miejsca zajmą łącznie z pasta do zębów, mam już walizkę od teściowej pomału będę myśleć o pakowaniu dla siebie......

Raczej mini i nie będę szalała z ilością. To tylko 3 dni ( mam nadzieje) z czego na bank przez jeden będę miała w nosie piętnowanie tudzież odświeżanie.

Do góry