Mnie zgaga dopadła teraz! Jak sklep zamknięty! Łyknę mleka może minie ech nie mam do tego siłyDobranoc. Spokojnej nocy. Ja się nie wyspie raczej bo ostatnio najlepiej u siebie :/
reklama
kasiaczek89pl
Fanka BB :)
A na siedząco prasować nie możecie? Ja mam deskę 3 poziomy wysokości i można na siedząco ogarnąć ale ja nie prasuje... jestem w tym mistrzemza to moja matka to prasuje wszystko od firanek po gacie!
Na siedząco to samo a jakoś tak mniej wygodnie mi. Zreszta ja z domu wyniosłam jakieś takie dziwne nauki ze robota to na stojąco, jakby mnie ojciec widział ze na siedząco prasuje to by pewnie byłoby ze inwalidke z siebie robisz, żeby Cię bozia za to nie pokarała itd. Bo tak było jak żył. Nie uznawał udogodnień
Chloe.Chloe
To jednak jak ja pojechalam na IP z plamieniem to zrobili mi komplet badan (szyjka, bad.gin., usg malego, lozyska). Tak samo bylo jak bylam z bolem brzucha. I wychodzilam spokojniejsza po badaniu. Powinni przynajmniej usg zrobic.Ja byłam na tym IP ale mi powiedział ze mogę mnie zostawić i obserwować. To ja mam w nosie jak mnie nie zbada wcześniej ani usg. Ale zostałam na noc u teściowej bo stad mam bliziutko. Zdam Większa relacje później jak położę młode. Narazie plamienie przeszło.
A ja całe życie staram się sobie ułatwiać a nie utrudniać...Na siedząco to samo a jakoś tak mniej wygodnie mi. Zreszta ja z domu wyniosłam jakieś takie dziwne nauki ze robota to na stojąco, jakby mnie ojciec widział ze na siedząco prasuje to by pewnie byłoby ze inwalidke z siebie robisz, żeby Cię bozia za to nie pokarała itd. Bo tak było jak żył. Nie uznawał udogodnień
kasiaczek89pl
Jak ten palant co Bartka rodziłam... Boszszsz... Do dziś dziada źle wspominam.
No kurczę strasznie mi podpadł.
kasiaczek89pl
Mnie zgaga dopadła teraz! Jak sklep zamknięty! Łyknę mleka może minie ech nie mam do tego siły
Odpukać dziś miałam spokój. A nawet dwie kawy wypiłam. Ale reszta jedzenia bardzo normalne wiec może dlatego. No mam nadzieje ze Ci przejdzie bo ja wczoraj spałam na siedząco bo tylko tak mi trochę lepiej było.
Chloe.Chloe
Masz jakas stronke albo konto na insta? Chetnie bym zobaczylaNo tak. Choć nie uważam się za orła
Ale zleceń trochę jest.
Głównie sesję dziecięce, reportaże z chrztu i osiemnastek. Parę ślubów też robiłam.
Bardziej hobbystycznie się tym zajmuje.
Ale lubię to![]()
Ja z K. któregoś razu pojechałam na IP bo mnie coś tam zaniepokoiło ale ani skurczy nie miałam ani plamienia nic... chyba chodziło że ruchów nie czuję czy coś... w każdym razie od razu USG bez gadania. Wyszło okej to jeszcze badanie szyjki itp. Na wszelki wypadek.To jednak jak ja pojechalam na IP z plamieniem to zrobili mi komplet badan (szyjka, bad.gin., usg malego, lozyska). Tak samo bylo jak bylam z bolem brzucha. I wychodzilam spokojniejsza po badaniu. Powinni przynajmniej usg zrobic.
Ja wczoraj miałam luz dziś zjadłam dosłownie 2 czipsy przez nieuwagę odruchowo bo Kacper jadł i mam..Odpukać dziś miałam spokój. A nawet dwie kawy wypiłam. Ale reszta jedzenia bardzo normalne wiec może dlatego. No mam nadzieje ze Ci przejdzie bo ja wczoraj spałam na siedząco bo tylko tak mi trochę lepiej było.
reklama
D
Deleted member 181710
Gość
Link do: Fotoblog fotografiapaulinakacprzak.flog.plMasz jakas stronke albo konto na insta? Chetnie bym zobaczyla. Kiedys troche sie tym bardziej zajmowalam i fotografia mnie fascynuje.