reklama
kasiaczek89pl
Fanka BB :)
No to ja zrobiłam test 12 stycznia. Jeden jedyny (wyjątkowo w tej ciąży) i dwie kreski od razu mimo że nie rano. A zrobiłam tylko dlatego że to był 6 dzień po spodziewanej @ a ja na psychotropach. Byłam w szoku. Bo tyle lat NIC a tu jeden jedyny sex w ciągu 3msc i bach. Golden goll
Załączniki
D
Deleted member 178444
Gość
No ja teraz po karmieniu mlodej też mogę ręczniki wieszacJa mam suty co za lokalizator z kosmosu mogą służyć...
kasiaczek89pl
Co do snów...
Śniło mi się że chodziłam po bazarku i kupowałam miliony ubrań dla dziecka plus pierdoły jak karuzela na łóżeczko czy drabinka WFowa... a do tego cudwny żakiet i toczek ślubny dla mnie
Dzwoniła babka z WZLu i sprawa się wyjaśniła. Pan z lokalu 81 umarł. Będzie dezynsekcja a w papierach że ma tam zamieszkać ktoś spokojny.
Mówisz ze ponowne zamążpójście Ci w głowie ? Weź nie szalej
helenka_22
Wybaczcie skojarzenie...Ja mam suty co za lokalizator z kosmosu mogą służyć...
Mój mąż ma czasami zajebiste określenia i oto jedno z nich.
Sutki jak wentyle od stara.... [emoji16][emoji16][emoji16]
kasiaczek89pl
Tak sobie myślę jak ostatnio płakałam i miałam doła że wszystko do dupy ale gdzieś tam w potylicy że po burzy wychodzi słońce i nawet nie wiedziałam że to aż tak szybko z tym słońcem...
Mówiłyśmy Ci ze będzie dobrze
Nigdy w życiu... ale ten żakiet był bombaMówisz ze ponowne zamążpójście Ci w głowie ? Weź nie szalej
Albo Kamaza))Wybaczcie skojarzenie...
Mój mąż ma czasami zajebiste określenia i oto jedno z nich.
Sutki jak wentyle od stara.... [emoji16][emoji16][emoji16]
Wiesz jak jest jak Cię dopadnie to wszystko na nie.... teraz to mi głupio że tak ciała dałam z tym beczeniem...Mówiłyśmy Ci ze będzie dobrze
kasiaczek89pl
Nigdy w życiu... ale ten żakiet był bomba
Ja się śmieje ze na imprezę rozwodowa tez się trzeba jakoś ubrać
reklama
kasiaczek89pl
Albo Kamaza))
Wiesz jak jest jak Cię dopadnie to wszystko na nie.... teraz to mi głupio że tak ciała dałam z tym beczeniem...
Daj spokój. Jeżeli to dało Ci choć chwilowa ulgę to becz ile wlezie. Tzn najlepiej żebyś nie miała powodu