reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2018

O matko, jak mnie podbrzusze boli... Co ten chłopak tam robi?! A tak dzisiaj się rzucał, jakby chciał pozycje zmienić. Na ostatnim USG okazało sie, że cofnął ta główkę i był "nie do końca glowkowo", a dzisiaj chyba wraca na miejsce robić kłopoty :/

Mnie wczoraj w lewa pachwinę jakoś ladowal. Bolało. Ja mam co trzy dni inne położenie wiec szaleje na całego. Ostatnio po usg nerek tak się rzucał ze aż były potem skurcze takie bolące. Potem miałam usg u gina i tak samo. Wczoraj byłam po zmianę globulek i lekarz mówi ze kuknie co tam to mówię byle szybko bo znów mu będzie odbijać. To mówił ze często pod kobiec ciąży dzieci zaczynaja tak reagować na usg. U Ciebie to lepiej żeby aż tak nie szalał bo dodatkowe skurcze czy atrakcje Ci niepotrzebne.

reklama
Nie mam kurde sody póki co... ale fakt że chyba nie doczytałam o tym sposobie :)

Ja widziałam jak Ania pisała ale raz [emoji4] i tak właśnie miałam w planie bo sodę mam w domu. Większość takich rzeczy i przypraw mam na bieżąco. Jakieś takie skrzywienie mam. Czasem się potem okazuje ze nie otwarte a po terminie ale nie potrafię nie mieć zapasu przypraw :)

Mnie wczoraj w lewa pachwinę jakoś ladowal. Bolało. Ja mam co trzy dni inne położenie wiec szaleje na całego. Ostatnio po usg nerek tak się rzucał ze aż były potem skurcze takie bolące. Potem miałam usg u gina i tak samo. Wczoraj byłam po zmianę globulek i lekarz mówi ze kuknie co tam to mówię byle szybko bo znów mu będzie odbijać. To mówił ze często pod kobiec ciąży dzieci zaczynaja tak reagować na usg. U Ciebie to lepiej żeby aż tak nie szalał bo dodatkowe skurcze czy atrakcje Ci niepotrzebne.
No to fajnie bo ja jutro po USG muszę dorurlać się do tramwaju i tymże do domu... znowu mnie rozbuja i jak pijak będę szła? On Mikołaj w sensie ma jazdy nawet jak lekarz tętna szuka...
A w ogóle dziś znów śniło mi się że jak byłam na porodówce to mówili że dziewczynkę urodzę... Fakt że urodził się małpi chłopczyk... ale mówię Wam jaki brzydki...

No to fajnie bo ja jutro po USG muszę dorurlać się do tramwaju i tymże do domu... znowu mnie rozbuja i jak pijak będę szła? On Mikołaj w sensie ma jazdy nawet jak lekarz tętna szuka...
A w ogóle dziś znów śniło mi się że jak byłam na porodówce to mówili że dziewczynkę urodzę... Fakt że urodził się małpi chłopczyk... ale mówię Wam jaki brzydki...

Mówiłaś rano o tej małpce. No Goj ja nie wiem co zes wyprawiała ze się o małpę obawiasz [emoji23]

reklama
Do góry