Ja niby same potrzebne i to tylko na start z wykluczeniem dupereli... a jednak... koszmar.A myślałam, że ja jako pierworódka to mam tam tyle niezbędnych rzeczy
reklama
To może po porodzie będzie spokojny? Czego ci życzę. Mikołaj to chyba będzie 3 moje dziecko nadpobudliweZazdroszczę, moj jest taaki leniwy, prawie go nie czuje i do tego leży ciągle pośladkowo
Ja przestałam jej odpisywać. Bo argumenty nic nie dały... Choć naprawdę się starałam bo jestem w stanie wyobrazić sobie co ona czuje ale bez specjalisty to ja się obawiam że albo będzie miałaMam problem od kilku dni. Odp dziewczynie na innym temacie i ona od tej pory kilka razy dziennie pisze do mnie i wkręca sobie różne choroby. Cały czas jest tłumacze żeby nie przesadzała, uspokoiła się ewentualnie poszła do lekarza. Młoda i w dodatku ma jakieś problemy psychiczne. Szkoda mi jej bo nie ma żadnego wsparcia ale logiczne argumenty do niej nie docierają. Tak mi się przypomniało jak mówiłaś o tym zatruciu
Zespół Münchhausena
kasiaczek89pl
Fanka BB :)
Zapełniłam koszyk na Gemini czy jak to... bagatela niespełna 500zł... nie wiem za co... póki co nie kupuję ale się zdołowałam...
W ogóle znów mam nerwy i boli mnie głowa...
Ech... Kiedy tylko staram się być optymistką coś skutecznie sprowadza mnie na ziemię...
Jak ostatnio policzyłam ile wydaje na wizyty ,leki ,badania to kurde by wyprawka dawno była jak się patrzy ... tylko niewiadomo czy byłoby dla kogo kupować... taka mam kiepska ta ciąże. Ale po wczorajszej wizycie myślałam ze ok , bo szyjka nie pogarsza się ,lekarz mówi ze jakoś dociągniemy, mówił kiedy ma gdzie dyżury jakby co się działo żeby przyjechać i ze główka bardzo nisko i ogólnie wszystko wskazuje ze to będzie wcześniej. Ale ze na spokojnie bo już z górki, trochę się cackac ze sobą i będzie ok. A tu dziś na usg tych nerek kiepsko , zastój , poszerzenia Ukm , moczowodu. W pęcherzyku żółciowym coś tez jest , prócz tego ściana pogrubiona. No i dobry humor .... strzelił. A teraz mnie brzuch boli i plecy znów. Leżę czekam aż przejdzie , jutro mam kontrole internisty , ginekologa po L4 i mi tez popatrzy na to usg nerek, no i muszę dopytać o to usg trzeciego trymestru bo jeszcze się nie zapisałam nigdzie a pora.
kasiaczek89pl
Ja przestałam jej odpisywać. Bo argumenty nic nie dały... Choć naprawdę się starałam bo jestem w stanie wyobrazić sobie co ona czuje ale bez specjalisty to ja się obawiam że albo będzie miała
Zespół Münchhausena
Do Ciebie tez pisała ?
18grudzien
Przez te pogodę przedwczoraj włączyłam sobie listy do m2, wczoraj Kevina a dziś właśnie leci opowieść wigilijna - tak wiem nienormalna jestem
18grudzien
To dlatego kupowałam na raty aby nie widziciec i nie czuć bólu wydanych pieniędzy ehhh ja osobiście już się zaopatrzylam we wszystko zostały mi małe mleczka bebiko te gotowe, majtki, podgrzewacz turystyczny avent i jednak decyduje się na aniołka monitor oddechu ale kupuje używanyZapełniłam koszyk na Gemini czy jak to... bagatela niespełna 500zł... nie wiem za co... póki co nie kupuję ale się zdołowałam...
W ogóle znów mam nerwy i boli mnie głowa...
Ech... Kiedy tylko staram się być optymistką coś skutecznie sprowadza mnie na ziemię...
Ja zapomniałam znowu się zapisać jak zawsze będę w czarnej d...e!Jak ostatnio policzyłam ile wydaje na wizyty ,leki ,badania to kurde by wyprawka dawno była jak się patrzy ... tylko niewiadomo czy byłoby dla kogo kupować... taka mam kiepska ta ciąże. Ale po wczorajszej wizycie myślałam ze ok , bo szyjka nie pogarsza się ,lekarz mówi ze jakoś dociągniemy, mówił kiedy ma gdzie dyżury jakby co się działo żeby przyjechać i ze główka bardzo nisko i ogólnie wszystko wskazuje ze to będzie wcześniej. Ale ze na spokojnie bo już z górki, trochę się cackac ze sobą i będzie ok. A tu dziś na usg tych nerek kiepsko , zastój , poszerzenia Ukm , moczowodu. W pęcherzyku żółciowym coś tez jest , prócz tego ściana pogrubiona. No i dobry humor .... strzelił. A teraz mnie brzuch boli i plecy znów. Leżę czekam aż przejdzie , jutro mam kontrole internisty , ginekologa po L4 i mi tez popatrzy na to usg nerek, no i muszę dopytać o to usg trzeciego trymestru bo jeszcze się nie zapisałam nigdzie a pora.
kasiaczek89pl
Przez te pogodę przedwczoraj włączyłam sobie listy do m2, wczoraj Kevina a dziś właśnie leci opowieść wigilijna - tak wiem nienormalna jestem
E tam. Ja dziś słuchałam muzyki i beczalam na teledyskach [emoji23]
reklama
Tak. Ale wiesz... ze mną się kiepsko pisze bo ja się rozwodzę tylko nad SWOIM MARNYM LOSEMDo Ciebie tez pisała ?