reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Ja w ogole nie czuje czkawki, wiec nie wiem jak czesto ma :)
W ogole zapisalam sie dodatkowo na prywatna wizyte na poniedzialek na usg prenatalne i na konsultacje z badaniem, to bede spokojniejsza moze, bo mojego lelarza mam dopiero 13.07. U was tez wizyty sa co miesiac czy teraz juz czesciej? Bo jak zobaczylam w poprzednia karte ciazy (tenn sam lekarz) to wizyty co miesiac do konca.
Narazie co miesiąc. Wiem, że później u tego lekarza miesiąc czy półtora przed terminem są co dwa tygodnie, ale nie wiem, czy jak mam cukrzycę, czy ktoś ma nadciśnienie to nie ma częściej później.

reklama
Moje dziecko nie ma.czkawki, za to czasami probuje wystawic stopke po lewej stronie obok pepka ;).
A czasami jak sie rusza to poza "wypietrzeniami" podskakuje mi rytmicznie brzuch - ja to odbieram jako kopniaki.

Ostatnia edycja:
Proszę :D
IMG_20180628_143932.jpg
IMG_20180628_144118.jpg

Załączniki

• IMG_20180628_143932.jpg
    IMG_20180628_143932.jpg
    53,4 KB · Wyświetleń: 347
  • IMG_20180628_144118.jpg
    IMG_20180628_144118.jpg
    60,8 KB · Wyświetleń: 337
StarAnia - moj facet znalaz fotelik GRACI SNUGFIX z baza, O-13 kg. W ogole sie tu nie pojawial wiec sie zastanawiam czy sie do czegos nadaje? Jaka jest Twoja opinia o nim?

StarAnia - moj facet znalaz fotelik GRACI SNUGFIX z baza, O-13 kg. W ogole sie tu nie pojawial wiec sie zastanawiam czy sie do czegos nadaje? Jaka jest Twoja opinia o nim?
4* za bezpieczenstwo - za te cenę moze być lepiej. Myśmy nie mieli na sklepie, więc nic więcej Ci nie powiem.
Co do składania... No tak troszkę. Ale na siedząco [emoji14]

Dziewczyny, jutro imieniny mojego męża, chciałam zrobić że 2 sałatki, ale ciągle mam wrażenie zecrobie te same.. może macie jakieś fajne przepisy? Jutro ma być u nas 29 stopni więc najchętniej coś lekkiego i nieskomplikowanego..będą jeszcze owoce i lekkie ciasto owocowe.. pomożecie?

reklama
Do góry