reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Ja mam to samo jakaś masakra z tym brzuchem, ja już jestem tak wykonczona przez tą ciążę że codziennie myśle o końcu i mam najgorsze myśli bo normalnie już nie daje rady.. przez to wszystko nie jestem szczęśliwesliwa tak jak inne kobiety w ciąży ....

Dokładnie. Ja już zapowiedziałam mężowi, że jeśli jeszcze kiedyś będziemy w ciąży, to na pewno nie latem, bo nie dam rady. Poprzednie dziecko rodziłam wiosną i to było optymalne rozwiązanie.

reklama
Ja mam to samo jakaś masakra z tym brzuchem, ja już jestem tak wykonczona przez tą ciążę że codziennie myśle o końcu i mam najgorsze myśli bo normalnie już nie daje rady.. przez to wszystko nie jestem szczęśliwesliwa tak jak inne kobiety w ciąży ....
Mati, a co Tobie dolega konkretnie?

reklama
U mnie jelita, białko w moczu, we wtorek mam tez usg zobaczymy co jeszcze...
Czy to powoduje bole czy inne dolegliwosci? Pamietam, ze mialas zmienoc diete, czy to jakos pomoglo? A jak tam dzidzia, szyjka w porzadku?
Pytam, bo wiem, ze dlugo sie zleczujesz i humor tez raczej slaby... co jest zrozumiale przy zlym samopoczuciu. Mi od razu siada nastroj, jak zle sie czuje.

Do góry