reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

A ja nie widzę stop xD
Jestem dziś tak bardzo szczęśliwa !:) Dostałam fotelik do auta maksi cosy , który idealnie pasuje do naszego adameksa :)))Zobacz załącznik 868835
Do auta sprawdź, czy pasuje, a nie do wózka [emoji14]
Ja wyszlam po młoda do przedszkola, bo moja mama kończy dopiero o 16 i by nie zdążyła. Takze posiedzimy troszeczkę w parku obok przedszkola i mama nas zgarnie. Tylko muszę się tam dokulac...

reklama
Mogą mogą. Za krótki pas na przykład, a w przypadku fotelików z bazą cała gama tego, co może nie pasować. W dobrym sklepie zawsze przed zakupem sprzedawca dopasuje fotelik do samochodu, nauczy Was poprawnego montażu i pokaże na co zwracać szczególną uwagę w Waszym samochodzie. W razie wątpliwości możecie mnie wywoływać - dobór i montaż fotelików to moja praca ;)

Muszę się kimnac kurde nie wytrzymam, rozm 56 już poprasowane pryszcz wysyłam wam również foto podarunkow dla nauczycieli

Załączniki

• DSC_2002.JPG
    DSC_2002.JPG
    1 MB · Wyświetleń: 106
  • DSC_2003.JPG
    DSC_2003.JPG
    1,2 MB · Wyświetleń: 110
  • DSC_1999.JPG
    DSC_1999.JPG
    847,3 KB · Wyświetleń: 110
U mnie też leniwy dzień. Nawet spałam trochę a to u mnie rzadkość. Drugi raz w ciąży.
Ubranka prawie poschły, ale że prasuję przed tv to muszę zobaczyć czy mąż wróci, bo z nim nie da rady. Ale jak ogląda mecz gdzieś indziej to może akurat bym się wyrobiła.

Mi z pracy przyszły wczoraj wszystkie dokumenty wraz z informacją co mi przysługuje. Miło z ich strony. Dopisali że muszę je złożyć do 21 dni po porodzie.
80% przez rok, albo najpierw 100, a potem 60. Becikowe z limitem 1912 za osobę. A największą niespodzianka to że na 6 tygodni przed datą porodu mogę wziąść macierzyński..tylko po co?

Nawet fajna pogoda teraz. Przyszły chmury i wiaterek wieje.. nie czuć tego upału.

Do samochodu fotelik pasuje. Dla mnie to też było ważne , bo jest to bardzo praktyczne. Dlatego cieszę się ,że pasuje do wózka. ;P

reklama
Do góry