reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Powiem Ci ze ja ciagle myślałam ze mam bakterie w moczu a nigdy mi nie wyszła. A częste sikanie ból pieczenie było. I dopiero lekarz mnie uświadomił ze przez to ze pęcherz mam obniżony, macice powiększona i to się sumuje uciska i np po stosunku jest podrażnione i stad te sikaniowe problemy.

Ja przez ten ból brzucha stosunków nie mam niestety lekarz też ostatnio pytał czy jest sex.. wtedy powiedział że to może być przez jelita.. dziś dość ze wypiłam rano glukoze to popoludniu zjadłam czekoladowego loda, i batona bo tak miałam ochotę ze mnie roznosiło dawno nie jadłam słodyczy.. a po tym jak to zjadłam to mnie zmuliło chciało mi się spać.. a teraz mnie brzuch boli ...no i czuje ze będę miała cudowna noc..

reklama
Już jest już jest :D:p

Załączniki

• DSC_1883.JPG
    DSC_1883.JPG
    776,3 KB · Wyświetleń: 128
  • DSC_1884.JPG
    DSC_1884.JPG
    710,8 KB · Wyświetleń: 124
  • DSC_1885.JPG
    DSC_1885.JPG
    1,2 MB · Wyświetleń: 128
  • DSC_1886.JPG
    DSC_1886.JPG
    718 KB · Wyświetleń: 112
Jak co dzień popołudniu byłam z dziećmi na dworze ostatnio wracamy o 19szybkie kapanie kolacja i już lezymy w łóżkach dziś nie spałam wiec szybko padnę,jutro jadę do tej mojej koleżanki co dwa tyg miała cesarke wypytam się wszystko odnośnie Theo szpitala bo tam to jeszcze nie miałam okazji być...... Miłego wieczoru

A ja mam pytanie z innej beczki. Myślała już któraś z Was o szczepieniach ? Chodzi mi o to czy standardowo czy tymi skojarzonymi? Pomijając aspekt finansowy tylko chodzi o te skutki uboczne teraz się tyle słyszy. Straszą córe szczepiłam standardowo A teraz sama nie wiem

Ja mam to samo od samego początku boli brzuch.. jak będę u lekarza na USG powiem żeby mi zbadał też to spojenie może cholera to też przez to ... jak kuzwa nie problemy z moczem to z jelitami.. dziś zrobiłam tą glukoze w poniedziałek będą wyniki mam nadzieję że cukrzyca się nie przyplatała..
Przy rozchodzacym spojeniu nie brzuch a normalnie kosci broszki bola

A ja mam pytanie z innej beczki. Myślała już któraś z Was o szczepieniach ? Chodzi mi o to czy standardowo czy tymi skojarzonymi? Pomijając aspekt finansowy tylko chodzi o te skutki uboczne teraz się tyle słyszy. Straszą córe szczepiłam standardowo A teraz sama nie wiem
Zostaję przy refundowanych

reklama
Bardzo nieprzyjemne dziś mam uczucia jak młody się rusza boli mnie psiocha w środku coś pomiędzy szczypaniem a kłuciem... nie wiem mam nadzieję że to nie to co ma @StarAnia bo chciałabym jednak wakacje zaliczyć...

Do góry