reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
a dlaczego lipa? mi lekarz mówił, że z najnowszych szkoleń jak chodził, to norma nie jest 140 tylko 150 parę, nie pamiętam dokładnie ile. ja też mam więcej po 2 godzinach niż po 1 ale po 2 mam 131, więc trochę mniej. mój lekarz mówi, że to ok. daj znać co powie Twój lekarz na to, że rośnie zamiast spadać

Ja dostałam karteczkę od swojej gin że jeżeli przekroczą którąkolwiek z cyfr 92/180/153 to cukrzyca i mam natychmiast do niej się stawić nie czekając na wizytę..

a dlaczego lipa? mi lekarz mówił, że z najnowszych szkoleń jak chodził, to norma nie jest 140 tylko 150 parę, nie pamiętam dokładnie ile. ja też mam więcej po 2 godzinach niż po 1 ale po 2 mam 131, więc trochę mniej. mój lekarz mówi, że to ok. daj znać co powie Twój lekarz na to, że rośnie zamiast spadać
Norma po 2h 153. Dam znać, mam dopiero 19.06

Ja mam taki termometr dałam za niego ponad 100zl i jest do dupy dlatego ostatnio pytałam o opinię taki do ucha, zwykły elektryczny nie wchodzi w grę no jednak chwile trwa jak się mierzy a niemowlak raczej nie zaczeka więc chcę kupić taki do ucha sama nie wiem który.....

Załączniki

• DSC_1856.JPG
    DSC_1856.JPG
    550,7 KB · Wyświetleń: 67
Ja dziś grzecznie z jedzeniem głodna w sumie nie byłam : śniadanie jajecznica z dwóch jaj, pol pomidora, kanapka ciemnego chleba ale takie naprawie dobrego nie podrobionego, 2:śniadanie dwie ciemne kanapki z masłem pół pomidora i serek wiejski, obiad : mała miseczka zupy pomidorowej, pojechałam po dzieci i później zjadłam pół woreczka kaszy jeczmiennej, dwa gotowane w wodzie z domowa wegeta pulpety i dwa kiszone Ogórki, podwieczorek całe jabłko i teraz na kolacje dwie ciemne kanapki z białym serem........ Czuję się super po takim dniu do tego będę pić ten len może zgaga zelzy bo się męczę okrutnie, jutro na obiad mam to samo...... Seremida czy można przy tej cukrzycy naturalny jogurt? Np z jakimś owocem bądź łyżka muusli?

reklama
Ja na śniadanie małą bułkę zjadłam z sałatą, serem, szynką i pomidorem. Plus kawa inka.
Na drugie śniadanie mały banan.
Na obiad pół woreczka kaszy pęczak z cukinią i pulpety z indyka w sosie śmietankowo-koperkowym.
Na kolację mała bułka z serem i dżemem i szklanka mleka.

Do góry