Chloe.Chloe
Fanka BB :)
Ja z kolei czytalam, ze acard odstawia sie w 36 tc czyli miesiac przed porodem.Myślę że to może mieć wpływ przy porodzie tzn. że może dojść do zbyt dużej utraty krwi...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja z kolei czytalam, ze acard odstawia sie w 36 tc czyli miesiac przed porodem.Myślę że to może mieć wpływ przy porodzie tzn. że może dojść do zbyt dużej utraty krwi...
A głośny ten dźwięk czy tak w miarę ?Tak pokazal test , ale ja mam go kilka tygodni wiec glowy nie daje za niego. Pika jak zmierzy temp. Nie sprawdzalam czy mozna to wyciszyc.
a dlaczego lipa? mi lekarz mówił, że z najnowszych szkoleń jak chodził, to norma nie jest 140 tylko 150 parę, nie pamiętam dokładnie ile. ja też mam więcej po 2 godzinach niż po 1 ale po 2 mam 131, więc trochę mniej. mój lekarz mówi, że to ok. daj znać co powie Twój lekarz na to, że rośnie zamiast spadać
To są złe wyniki??? Rany JulekNo i mam wyniki z krzywej 72/115/157 więc lipa :/ lekarz dop. 19.06, co mogę zrobić już teraz? Słodycze odstawić i owoce po 16, jak pisała @seremida ? I pełnoziarniste wszystko? Muszę poczytać sobie...
Norma po 2h 153. Dam znać, mam dopiero 19.06a dlaczego lipa? mi lekarz mówił, że z najnowszych szkoleń jak chodził, to norma nie jest 140 tylko 150 parę, nie pamiętam dokładnie ile. ja też mam więcej po 2 godzinach niż po 1 ale po 2 mam 131, więc trochę mniej. mój lekarz mówi, że to ok. daj znać co powie Twój lekarz na to, że rośnie zamiast spadać