reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Wiesz co... Nie rozumiem. Bo gdyby mi ktoś fundnął wakacje to choćby lało i dzieci jęczały byłabym szczęśliwa. A Twój no cóż rozumiem że jest zmęczony ale odpocznie w pracy a ty nie.

ale też nie ma co sie wkurzac...wyjazd fajny moze. Wiadomo 1.5 roczne dziecko to wulkan energii. A jedzenie olac, bedie chciala to zje nie to nie..kiedyś zglodnieje :p

My pojechalismy do Czech jak mlody mial 1.5 roku. Godzina 23 a my z wózkiem w zimnie bo to listopad byl popierniczami po centrum:p jesc tez nie chciał bo po co skoro nie ma czasu i wszedzie tez go bylo pelno :p

reklama
Moj Leoś też dzisiaj byl bardzo ospaly, az sie martwic zaczelam. Po sniadaniu i kawie prawie nic. Potem bylam na zakupach 100 m od domu (spodenki, nowy stanik 70F życiowy rekord! i nowe gatki kupione - musialam sie pochwalic :)). Fakt, ze po zakupach stwardnial mi brzuch wiec sie polozylam, ale nadal nic. Zjadlam obiad i moze dwa leniwe kopniaczki...strasznie sie zaczelam martwic, az mi moj facet kawke zrobil (a normalnie mi robi wymowki jak pierwsza pije), do tego zjadlam trzy czekoladki i ZADZIAŁAŁO. Ufff... Naliczylam z 15 ruchow :)

Moj Leoś też dzisiaj byl bardzo ospaly, az sie martwic zaczelam. Po sniadaniu i kawie prawie nic. Potem bylam na zakupach 100 m od domu (spodenki, nowy stanik 70F życiowy rekord! i nowe gatki kupione - musialam sie pochwalic :)). Fakt, ze po zakupach stwardnial mi brzuch wiec sie polozylam, ale nadal nic. Zjadlam obiad i moze dwa leniwe kopniaczki...strasznie sie zaczelam martwic, az mi moj facet kawke zrobil (a normalnie mi robi wymowki jak pierwsza pije), do tego zjadlam trzy czekoladki i ZADZIAŁAŁO. Ufff... Naliczylam z 15 ruchow :)
A o nie za wcześnie liczenie ruchów?
Miki dziś szaleje. Wczoraj miał lenia 22 potem nadrabiał. Ciesze się że kopie ale czasem jak przywali to klekajcie narody

Tak to tam gdzie był obóz Stutthof.. teraz mieszkam na Kaszubach ale jak przeżyje te piekielne upały to czemu nie można się spotkać :)
To jak będziemy mieli bardziej sprecyzowane kiedy jedziemy dam znać. ;)

Ja się nuuuuudzę. Szok.
Mężowy zabrał potomstwo do dziadków do Otwocka mieli wracać ale mi się synowie na mnie wypięli i chcą zostać na noc. Fajnie... a mi smutno i nudno.

U mnie to do fotela się rozbieram, potem ubieram dół i dopiero idę na kozetkę.
No ja po samolocie do łazienki. Ubieranie i potem tętno dziecka.

To jak będziemy mieli bardziej sprecyzowane kiedy jedziemy dam znać. ;)

Ja się nuuuuudzę. Szok.
Mężowy zabrał potomstwo do dziadków do Otwocka mieli wracać ale mi się synowie na mnie wypięli i chcą zostać na noc. Fajnie... a mi smutno i nudno.

No ja po samolocie do łazienki. Ubieranie i potem tętno dziecka.

Ja nie mam jak sie ubrac bo mi dopochwowo szyjke mierzy jeszcze ostatnio na kazdej wizycie..jak zmierzy to dopiero przez brzuch

Mi też... on sobie pod namiocik z tuniki czy sukienki zagląda a ja mam luzik ;)

ale cos musi mu nie pasowac w szyjce jak mnie reka bada ale na usg wychodzi ok. Niby sie skrocila bo jak.pamietam mialam 4.5 cm a teraz 3.88 cm ale poki co jest ok. No i też mala wychodzi na 2 tygodnie starsza ale jest dluga i klocek:D

reklama
Do góry