reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
"Doceniam samą siebie. Wiem, że czasem miewam gorsze chwile i toczę wewnętrzne spory, ale wiem też, że jestem silną kobietą. Dam sobie radę. Już teraz daję sobie radę. Jestem dobra dla siebie i dla mojego dziecka."
Moj wlasnie przytaszczyl laptopa i wygrzebal wielkanocne słodycze ;) bedziemy dobrzy dla siebie i wzmocnimy wewnetrzna sile filmem i czekoladkami w lozku :)

Załączniki

• 20180528_212730.jpg
    20180528_212730.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 80
Cały dzień spędziłam u przyjaciółki która ma maleńką półroczną córeczkę. Jestem totalnie oczarowana.
Odnośnie ubranek o ktorych było niedawno to mała urodziła się mając 50 cm długości i dopiero co niedawno wyrosła z 56 i zaczęło się 62... To rozwiało moje wątpliwości czy warto kupować rozmiary 56 ;)

Mają fajny wózek - Milu Kids Castello, pięknie radził sobie dzis na wertepach, kiedy poszłysmy na spacer. A poza tym ładny jest ;)

Rano zastanawiałam się jak będę znosić taki upał i trochę się martwiłam. Ale naprawdę nie było tak źle :)

"Doceniam samą siebie. Wiem, że czasem miewam gorsze chwile i toczę wewnętrzne spory, ale wiem też, że jestem silną kobietą. Dam sobie radę. Już teraz daję sobie radę. Jestem dobra dla siebie i dla mojego dziecka."
Moj wlasnie przytaszczyl laptopa i wygrzebal wielkanocne słodycze ;) bedziemy dobrzy dla siebie i wzmocnimy wewnetrzna sile filmem i czekoladkami w lozku :)

Fajnie masz. Ja dziś i jutro bez chłopa ale za to słodkiego już zjadłam masę dziś :)

Najwyższy czas, jeszcze by się przeterminowały..

Ja nie wyciągnęłam do końca artykułu.. nie dzisiaj..może jutro..

Ja swoje ętrzne spory uzewnętrzniam dość głośno i wyraźnie. Jestem dobra dla siebie gorzej z byciem dobrą dla otoczenia. I dziękuję Bogu że mam tylko wewnętrzną siłę bo jakbym miała zewnętrzną to komuś zaj...ie!

Ja nie jestem slodyczowa ;) te nie sa najstarsze...wolalabym kieliszek dibrego likieru ;)
A ze dzisiaj po dwoch dniach spokoju znowu mam plamienie, to uskuteczniam leżing...

Ostatnia edycja:
Cześć Ciężarne :)
Wpadam powiedzieć, że u mnie super - zaraz wybuchnę :p
A tak serio to zaczyna być ciężko i sił brak ;) Jak Wasze wyprawki? Moja coś marnie. Cały czas się boję, że urodzę wcześniej i nic nie będzie gotowe. Stary mnie wkurza, bo on ma czas na wszystko i w ogóle to umeblować pokój dzieci to można już po porodzie. Ach żeby go... no.
W czwartek jadę na tydzień na wieś. Taką zabitą dechami, bez dostępu do cywilizacji i gdzie sklep "jeździ" raz na tydzień, to można wtedy chleb kupić. Z dzieckiem jadę. Huraganem, znaczy się. Bez chłopa i samochodu. Chyba skisnę ze strachu :D
Buziaki ;)

Załączniki

• 33770623_1966443313399952_7517554075064336384_n.jpg
    33770623_1966443313399952_7517554075064336384_n.jpg
    48,2 KB · Wyświetleń: 120
reklama
Cześć Ciężarne :)
Wpadam powiedzieć, że u mnie super - zaraz wybuchnę :p
A tak serio to zaczyna być ciężko i sił brak ;) Jak Wasze wyprawki? Moja coś marnie. Cały czas się boję, że urodzę wcześniej i nic nie będzie gotowe. Stary mnie wkurza, bo on ma czas na wszystko i w ogóle to umeblować pokój dzieci to można już po porodzie. Ach żeby go... no.
W czwartek jadę na tydzień na wieś. Taką zabitą dechami, bez dostępu do cywilizacji i gdzie sklep "jeździ" raz na tydzień, to można wtedy chleb kupić. Z dzieckiem jadę. Huraganem, znaczy się. Bez chłopa i samochodu. Chyba skisnę ze strachu :D
Buziaki ;)

Ale brzuszek :) pozdrowienia

Do góry