Ha. Moi nie marudzą za to drą ze sobą koty a jak im się znudzi to jest: mamo a on to.... i litaniaWspółczuje :/ skoro pół dnia na placu zabaw to nie powinien jeszcze narzekać ale weź przetłumacz ja mam dwie to przynajmniej się od małego razem czymś zajęły i nie marudziły mi tak często
reklama
kasiaczek89pl
Fanka BB :)
A ja myślałam że to prostactwo i bezczelność z domieszką aspołeczności
Heh no może tak być w takim razie ja tez taka jestem bo z duża ilością Twoich wpisów się zgadzam
Chloe.Chloe
"Doceniam samą siebie. Wiem, że czasem miewam gorsze chwile i toczę wewnętrzne spory, ale wiem też, że jestem silną kobietą. Dam sobie radę. Już teraz daję sobie radę. Jestem dobra dla siebie i dla mojego dziecka."
Moj wlasnie przytaszczyl laptopa i wygrzebal wielkanocne słodycze bedziemy dobrzy dla siebie i wzmocnimy wewnetrzna sile filmem i czekoladkami w lozku
Moj wlasnie przytaszczyl laptopa i wygrzebal wielkanocne słodycze bedziemy dobrzy dla siebie i wzmocnimy wewnetrzna sile filmem i czekoladkami w lozku
Załączniki
RooibosGirl
Cały dzień spędziłam u przyjaciółki która ma maleńką półroczną córeczkę. Jestem totalnie oczarowana.
Odnośnie ubranek o ktorych było niedawno to mała urodziła się mając 50 cm długości i dopiero co niedawno wyrosła z 56 i zaczęło się 62... To rozwiało moje wątpliwości czy warto kupować rozmiary 56
Mają fajny wózek - Milu Kids Castello, pięknie radził sobie dzis na wertepach, kiedy poszłysmy na spacer. A poza tym ładny jest
Rano zastanawiałam się jak będę znosić taki upał i trochę się martwiłam. Ale naprawdę nie było tak źle
Odnośnie ubranek o ktorych było niedawno to mała urodziła się mając 50 cm długości i dopiero co niedawno wyrosła z 56 i zaczęło się 62... To rozwiało moje wątpliwości czy warto kupować rozmiary 56
Mają fajny wózek - Milu Kids Castello, pięknie radził sobie dzis na wertepach, kiedy poszłysmy na spacer. A poza tym ładny jest
Rano zastanawiałam się jak będę znosić taki upał i trochę się martwiłam. Ale naprawdę nie było tak źle
kasiaczek89pl
"Doceniam samą siebie. Wiem, że czasem miewam gorsze chwile i toczę wewnętrzne spory, ale wiem też, że jestem silną kobietą. Dam sobie radę. Już teraz daję sobie radę. Jestem dobra dla siebie i dla mojego dziecka."
Fajnie masz. Ja dziś i jutro bez chłopa ale za to słodkiego już zjadłam masę dziś
Mama7
Najwyższy czas, jeszcze by się przeterminowały..
Ja nie wyciągnęłam do końca artykułu.. nie dzisiaj..może jutro..
Ja swoje ętrzne spory uzewnętrzniam dość głośno i wyraźnie. Jestem dobra dla siebie gorzej z byciem dobrą dla otoczenia. I dziękuję Bogu że mam tylko wewnętrzną siłę bo jakbym miała zewnętrzną to komuś zaj...ie!"Doceniam samą siebie. Wiem, że czasem miewam gorsze chwile i toczę wewnętrzne spory, ale wiem też, że jestem silną kobietą. Dam sobie radę. Już teraz daję sobie radę. Jestem dobra dla siebie i dla mojego dziecka."
Chloe.Chloe
Ja nie jestem slodyczowa te nie sa najstarsze...wolalabym kieliszek dibrego likieru
A ze dzisiaj po dwoch dniach spokoju znowu mam plamienie, to uskuteczniam leżing...
A ze dzisiaj po dwoch dniach spokoju znowu mam plamienie, to uskuteczniam leżing...
Ostatnia edycja:
D
Deleted member 178444
Gość
Cześć Ciężarne
Wpadam powiedzieć, że u mnie super - zaraz wybuchnę
A tak serio to zaczyna być ciężko i sił brak Jak Wasze wyprawki? Moja coś marnie. Cały czas się boję, że urodzę wcześniej i nic nie będzie gotowe. Stary mnie wkurza, bo on ma czas na wszystko i w ogóle to umeblować pokój dzieci to można już po porodzie. Ach żeby go... no.
W czwartek jadę na tydzień na wieś. Taką zabitą dechami, bez dostępu do cywilizacji i gdzie sklep "jeździ" raz na tydzień, to można wtedy chleb kupić. Z dzieckiem jadę. Huraganem, znaczy się. Bez chłopa i samochodu. Chyba skisnę ze strachu
Buziaki
A tak serio to zaczyna być ciężko i sił brak Jak Wasze wyprawki? Moja coś marnie. Cały czas się boję, że urodzę wcześniej i nic nie będzie gotowe. Stary mnie wkurza, bo on ma czas na wszystko i w ogóle to umeblować pokój dzieci to można już po porodzie. Ach żeby go... no.
W czwartek jadę na tydzień na wieś. Taką zabitą dechami, bez dostępu do cywilizacji i gdzie sklep "jeździ" raz na tydzień, to można wtedy chleb kupić. Z dzieckiem jadę. Huraganem, znaczy się. Bez chłopa i samochodu. Chyba skisnę ze strachu
Buziaki
Załączniki
reklama
kasiaczek89pl
Cześć Ciężarne
Buziaki
Ale brzuszek pozdrowienia