Adell1994
Fanka BB :)
Tak ja już wiem na 100 %Poczekaj do porodu bo nawet teraz nie można mieć 100% pewności
Edit: A Ty chyba już wiesz w sumie po tej amnio :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak ja już wiem na 100 %Poczekaj do porodu bo nawet teraz nie można mieć 100% pewności
Edit: A Ty chyba już wiesz w sumie po tej amnio :-)
Kuźwa rozbawiłaś mnie do łez.... już w wyobraźni widziałam jak się majtająFaceci a weź się go zapytaj czy mu się jajka nie obijają to się obrazi. A przecież nie musisz wiedzieć jak jest skonstruowany i możesz serio pytać
Bo ty z amino masz płeć??Tak ja już wiem na 100 %
Chlop mi mowi ze teraz nawet lekarz niech sie nie wazy pomylic bo go zastrzeli
Kuźwa rozbawiłaś mnie do łez.... już w wyobraźni widziałam jak się majtają
U mnie ginekolog powiedziała że ptaka widzi ale jak zapytałam o worek mosznowy to powiedziała że niby coś tam może być ale nie ten etap -22tc
U mnie ginekolog powiedziała że ptaka widzi ale jak zapytałam o worek mosznowy to powiedziała że niby coś tam może być ale nie ten etap -22tc
@kasiaczek89pl .No to moj nie zbyt wierzy w córkę. Pierwszy też mial byc dziewczyna a tu jajca xD dobrze ze czlowiek mlody glupi i niedoswiadczony byl to nie kupilismy sukienek i innych rzeczy w rozu...bo niby 93 % dziewczynka a tu za którymś usg dopiero wyszlo ze chłopak