reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Chlop mi mowi ze teraz nawet lekarz niech sie nie wazy pomylic bo go zastrzeli :D

U mnie młody zawsze jajkami swieci na usg. A ze miałam kilkanaście już [emoji33] to raczej nie mam strachu ze się zmieni. Nieraz lekarz mówi ledwie przyłoży głowice „ale jaja”[emoji23] no ale fakt jak dużo rzeczy się już ma na dana płeć to kurczę jak się co innego urodzi to jest niezły zonk. Oczywiście teściowa na to : my kupowali neutralne , większość białe zreszta bo inne nie było , potem się na kolejne zostawiało nieraz i po siedem obsłużyły dziecek i jeszcze w rodzine szły [emoji4]

@kasiaczek89pl .No to moj nie zbyt wierzy w córkę. Pierwszy też mial byc dziewczyna a tu jajca xD dobrze ze czlowiek mlody glupi i niedoswiadczony byl to nie kupilismy sukienek i innych rzeczy w rozu...bo niby 93 % dziewczynka a tu za którymś usg dopiero wyszlo ze chłopak

Kuźwa rozbawiłaś mnie do łez.... już w wyobraźni widziałam jak się majtają ;)

No ja się nigdy nie zastanawiałam aż gdzieś przeczytałam ze jedno maja lekko niżej żeby się nie obijać No i mówię to mojemu chłopu a on obraza ze skąd ja to wiem i wogole żebym się czymś innym interesowała a nie jajami :) tak samo jak się go pytam czy faktycznie ostatnia kropla moczu idzie w gacie ( bo widziałam taki mem ) a on ze co to za pytania wogole i ze kto mi takie rzeczy opowiada. Internet kurczę ;) chłop to delikatna chyba materia

U mnie ginekolog powiedziała że ptaka widzi ale jak zapytałam o worek mosznowy to powiedziała że niby coś tam może być ale nie ten etap -22tc

U mnie ginekolog powiedziała że ptaka widzi ale jak zapytałam o worek mosznowy to powiedziała że niby coś tam może być ale nie ten etap -22tc

To u mnie spokojnie poniżej 20 mówili ze i to i to widać. 19 chyba był lub wcześniej jak ten lekarz z tymi jajkami wyskoczył a ja się o pisiora dopytywałam czy tez widać w takim razie. I od tej pory zawsze młody od tamtej strony się pokazuje najpierw na usg

Ja sie trochę boje ze bede miec niespodzianke jednak przy porodzie ale w piatek pytalam czy utrzymuje sie dziewczynka niby tak ale jakos nie mam przekonania xD

reklama
@kasiaczek89pl .No to moj nie zbyt wierzy w córkę. Pierwszy też mial byc dziewczyna a tu jajca xD dobrze ze czlowiek mlody glupi i niedoswiadczony byl to nie kupilismy sukienek i innych rzeczy w rozu...bo niby 93 % dziewczynka a tu za którymś usg dopiero wyszlo ze chłopak

Ze mną na porodówce była dziewczyna. Miała syna już i wtedy miała być córka . Dwa dni przed porodem jej powiedział gin ze drugi syn. Normalnie się mnie pytała czy się zamienimy [emoji23] musiała oddać różowe baldachimy i inne cuda. Ale z syna dziewczynka raczej już nie zdarza się No chyba ze lekarz mało ogarnięty albo sprzęt beznadziejny.

Do góry