reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Chlop mi mowi ze teraz nawet lekarz niech sie nie wazy pomylic bo go zastrzeli :D

U mnie młody zawsze jajkami swieci na usg. A ze miałam kilkanaście już [emoji33] to raczej nie mam strachu ze się zmieni. Nieraz lekarz mówi ledwie przyłoży głowice „ale jaja”[emoji23] no ale fakt jak dużo rzeczy się już ma na dana płeć to kurczę jak się co innego urodzi to jest niezły zonk. Oczywiście teściowa na to : my kupowali neutralne , większość białe zreszta bo inne nie było , potem się na kolejne zostawiało nieraz i po siedem obsłużyły dziecek i jeszcze w rodzine szły [emoji4]

@kasiaczek89pl .No to moj nie zbyt wierzy w córkę. Pierwszy też mial byc dziewczyna a tu jajca xD dobrze ze czlowiek mlody glupi i niedoswiadczony byl to nie kupilismy sukienek i innych rzeczy w rozu...bo niby 93 % dziewczynka a tu za którymś usg dopiero wyszlo ze chłopak

Kuźwa rozbawiłaś mnie do łez.... już w wyobraźni widziałam jak się majtają ;)

No ja się nigdy nie zastanawiałam aż gdzieś przeczytałam ze jedno maja lekko niżej żeby się nie obijać No i mówię to mojemu chłopu a on obraza ze skąd ja to wiem i wogole żebym się czymś innym interesowała a nie jajami :) tak samo jak się go pytam czy faktycznie ostatnia kropla moczu idzie w gacie ( bo widziałam taki mem ) a on ze co to za pytania wogole i ze kto mi takie rzeczy opowiada. Internet kurczę ;) chłop to delikatna chyba materia

U mnie ginekolog powiedziała że ptaka widzi ale jak zapytałam o worek mosznowy to powiedziała że niby coś tam może być ale nie ten etap -22tc

U mnie ginekolog powiedziała że ptaka widzi ale jak zapytałam o worek mosznowy to powiedziała że niby coś tam może być ale nie ten etap -22tc

To u mnie spokojnie poniżej 20 mówili ze i to i to widać. 19 chyba był lub wcześniej jak ten lekarz z tymi jajkami wyskoczył a ja się o pisiora dopytywałam czy tez widać w takim razie. I od tej pory zawsze młody od tamtej strony się pokazuje najpierw na usg

Ja sie trochę boje ze bede miec niespodzianke jednak przy porodzie ale w piatek pytalam czy utrzymuje sie dziewczynka niby tak ale jakos nie mam przekonania xD

reklama
@kasiaczek89pl .No to moj nie zbyt wierzy w córkę. Pierwszy też mial byc dziewczyna a tu jajca xD dobrze ze czlowiek mlody glupi i niedoswiadczony byl to nie kupilismy sukienek i innych rzeczy w rozu...bo niby 93 % dziewczynka a tu za którymś usg dopiero wyszlo ze chłopak

Ze mną na porodówce była dziewczyna. Miała syna już i wtedy miała być córka . Dwa dni przed porodem jej powiedział gin ze drugi syn. Normalnie się mnie pytała czy się zamienimy [emoji23] musiała oddać różowe baldachimy i inne cuda. Ale z syna dziewczynka raczej już nie zdarza się No chyba ze lekarz mało ogarnięty albo sprzęt beznadziejny.

Do góry