reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
U mnie nie urosły, aż tak w związku z ciążą, bo już wcześniej były duże, ale teraz to przesadza :/ a wg producentów staników, jeśli babka ma duże cycki to jest gruba i automatycznie powiększają obwód . A u mnie obwód mały, a micha duża.

ale patrzcie. Jakbysmy mialy male piersi to bysmy narzekaly ze mamy takie guziki, mamy duze cyce i tez nie dogodzi nam :D;D:D

U mnie nie urosły, aż tak w związku z ciążą, bo już wcześniej były duże, ale teraz to przesadza :/ a wg producentów staników, jeśli babka ma duże cycki to jest gruba i automatycznie powiększają obwód . A u mnie obwód mały, a micha duża.
Moja koleżanka jako nastolatka tak miała. Chuda a cycki że klękajcie narody. A wtedy ze stanikami nie było jak teraz.

Siostra mojego sie nie odzywa nic. Ona oficjalnie powiedziała ze dzieci miec nie zamierza z racji ze jest nosicielka genu z pewna choroba ktora przekazuja wylacznie kobiety i jak to stwierdzila nie będzie sobie i dziecku niszczyc zycia. Wiec wszystko spada na nas.

Aaa no to macie przerąbane ... :/ u nas jest na szczęście w obu rodzinach dużo dzieci i wnuków wiec nie nadazaliby każdego wkurzać nawet gdyby chcieli. Ja mam ośmioro rodzeństwa z czego siedmioro ma dzieci. Jedno lub dwoje łącznie 13 już wnuków dla mojej matki. A u teściów maja tez już siedmioro wnuków od piątki dzieci a jeszcze maja sami ledwie odchowane w domu wiec tez nie zawracają tylka swoim wtrącaniem się.

Cudowne [emoji7]
Czemu ja nie mam córeczki :(

A co do ilości dzieci, to zobaczę po porodzie [emoji14] zobaczymy jak sobie poradzimy i czy w ogóle :)
Ale dwójka mogłaby być- bo chce córeczkę, a według chińskiego kalendarza to za rok kwiecień - listopad poczęcie i jest szansa :)
U mnie chiński horoskop się myli... ;)

Moj też komentuje ze sa wielkie i brzydkie hahaha ze juz przekroczyly te magiczna granice bycia ladnymi :p a ja czasem robie mu na zlosc hahaha i z łazienki wieczorem wylatuje i swiece mu nimi xD

Nie no mój tylko marudzi ze by chciał pomacać itd a ze coś tam z szyjka i jakieś skurcze były to wiadomo żadne zabawy cycami w grę nie wchodzą i seksy tez nie. A te cyce go tak ciągną [emoji23] jemu się podobają. Jak z pierwsza wróciłam z porodówki to biedny wytrzymać nie mógł jak patrzył. Ale wtedy z b przed ciąża c w ciąży zrobiło się nagle duże d ;)teraz to już do większych przyzwyczajony

Aaa no to macie przerąbane ... :/ u nas jest na szczęście w obu rodzinach dużo dzieci i wnuków wiec nie nadazaliby każdego wkurzać nawet gdyby chcieli. Ja mam ośmioro rodzeństwa z czego siedmioro ma dzieci. Jedno lub dwoje łącznie 13 już wnuków dla mojej matki. A u teściów maja tez już siedmioro wnuków od piątki dzieci a jeszcze maja sami ledwie odchowane w domu wiec tez nie zawracają tylka swoim wtrącaniem się.
Super duża rodzinka :) ja tez mam dużą rodzinę i na prawdę lubię spotkania z nimi i to że zawsze jest na kogo liczyć :)

reklama
Do góry