reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
U mnie nie urosły, aż tak w związku z ciążą, bo już wcześniej były duże, ale teraz to przesadza :/ a wg producentów staników, jeśli babka ma duże cycki to jest gruba i automatycznie powiększają obwód . A u mnie obwód mały, a micha duża.

ale patrzcie. Jakbysmy mialy male piersi to bysmy narzekaly ze mamy takie guziki, mamy duze cyce i tez nie dogodzi nam :D;D:D

U mnie nie urosły, aż tak w związku z ciążą, bo już wcześniej były duże, ale teraz to przesadza :/ a wg producentów staników, jeśli babka ma duże cycki to jest gruba i automatycznie powiększają obwód . A u mnie obwód mały, a micha duża.
Moja koleżanka jako nastolatka tak miała. Chuda a cycki że klękajcie narody. A wtedy ze stanikami nie było jak teraz.

Siostra mojego sie nie odzywa nic. Ona oficjalnie powiedziała ze dzieci miec nie zamierza z racji ze jest nosicielka genu z pewna choroba ktora przekazuja wylacznie kobiety i jak to stwierdzila nie będzie sobie i dziecku niszczyc zycia. Wiec wszystko spada na nas.

Aaa no to macie przerąbane ... :/ u nas jest na szczęście w obu rodzinach dużo dzieci i wnuków wiec nie nadazaliby każdego wkurzać nawet gdyby chcieli. Ja mam ośmioro rodzeństwa z czego siedmioro ma dzieci. Jedno lub dwoje łącznie 13 już wnuków dla mojej matki. A u teściów maja tez już siedmioro wnuków od piątki dzieci a jeszcze maja sami ledwie odchowane w domu wiec tez nie zawracają tylka swoim wtrącaniem się.

Cudowne [emoji7]
Czemu ja nie mam córeczki :(

A co do ilości dzieci, to zobaczę po porodzie [emoji14] zobaczymy jak sobie poradzimy i czy w ogóle :)
Ale dwójka mogłaby być- bo chce córeczkę, a według chińskiego kalendarza to za rok kwiecień - listopad poczęcie i jest szansa :)
U mnie chiński horoskop się myli... ;)

Moj też komentuje ze sa wielkie i brzydkie hahaha ze juz przekroczyly te magiczna granice bycia ladnymi :p a ja czasem robie mu na zlosc hahaha i z łazienki wieczorem wylatuje i swiece mu nimi xD

Nie no mój tylko marudzi ze by chciał pomacać itd a ze coś tam z szyjka i jakieś skurcze były to wiadomo żadne zabawy cycami w grę nie wchodzą i seksy tez nie. A te cyce go tak ciągną [emoji23] jemu się podobają. Jak z pierwsza wróciłam z porodówki to biedny wytrzymać nie mógł jak patrzył. Ale wtedy z b przed ciąża c w ciąży zrobiło się nagle duże d ;)teraz to już do większych przyzwyczajony

Aaa no to macie przerąbane ... :/ u nas jest na szczęście w obu rodzinach dużo dzieci i wnuków wiec nie nadazaliby każdego wkurzać nawet gdyby chcieli. Ja mam ośmioro rodzeństwa z czego siedmioro ma dzieci. Jedno lub dwoje łącznie 13 już wnuków dla mojej matki. A u teściów maja tez już siedmioro wnuków od piątki dzieci a jeszcze maja sami ledwie odchowane w domu wiec tez nie zawracają tylka swoim wtrącaniem się.
Super duża rodzinka :) ja tez mam dużą rodzinę i na prawdę lubię spotkania z nimi i to że zawsze jest na kogo liczyć :)

reklama
Do góry