reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Ja ostatnio kupiłam sobie staniki rozmiar 85 C...i już mnie w obwodzie zaczynaja cisnac...a ileż ja je mam, 2 tygodnie ?

reklama
U nas na odwrót my z większego zmieniliśmy na mniejszy samochód i teraz dylemat czy nie sprzedac poki jest nowy i nie kupić jednak znowu wiekszego tym razem rodzinnego auta :)

Ja się namyslam. Mam fajne wygodne auto , wydaje mi się ze dla moich dwóch panien i małego będzie spokojnie miejsce z tylu ale trochę dużo pali. Ale z kolei tak dużego i wygodnego auta tanio nie kupię, zwłaszcza młodszego lub nowego... a wywalić kupę szmalu żeby paliło litr czy dwa mniej to chyba bez sensu.

U mnie się cieszą wszyscy. Zdziwieni byli na początku, że trzecie dziecko a przecież nie mówiliśmy że chcemy albo że planujemy..... takie tam
Ale teraz jak wiedzą że dziewczynka na horyzoncie to euforia jak na meczu.
Jak się czuje, że się nie mogę denerwować, nic najlepiej żebym nie robiła, oni mi przyniosą, teściowa podsuwa miseczki z cukierkami ;-) ;)

Mam identyczną sytuację . Jeszcze mój S. chce zmienić samochód na bardziej rodzinny a jego mama na to - Mogłeś najpierw zmieniać później robić (chodzilo o zrobienie dziecka ). Ja to wyszłam i się rozryczałam.

Moja teoria też jest taka, że ciąże od syna to takie nie do końca - bo to jednak ,, obca" osoba nosi to dziecko.. może to właśnie dlatego jest tak inaczej

U mnie się cieszą wszyscy. Zdziwieni byli na początku, że trzecie dziecko a przecież nie mówiliśmy że chcemy albo że planujemy..... takie tam
(a zaplanowane być musiało bo miałam spiralkę)
Ale teraz jak wiedzą że dziewczynka na horyzoncie to euforia jak na meczu.
Jak się czuje, że się nie mogę denerwować, nic najlepiej żebym nie robiła, oni mi przyniosą, teściowa podsuwa miseczki z cukierkami ;-) ;)

Wiesz co, najgorzej jest ze stanikami, sukienkami i koszulami :/ kręgosłupa jeszcze jako tako nie odczuwam odpukać . Miałam nadzieje, że w ciąży mi nie urośnie, ale jeszcze jednak :/

Kurczę ja dużo w tyle za Tobą jestem ale tez mam problem nieraz kupić czy stanik czy bluzkę albo sukienki jak cyce wejdą to reszta wór. Jak reszta ok to cyce trzeba by obciąć [emoji23] hmmm po porodzie to czasem mogą mieć mega rozmiar już .... ale ponoc niekoniecznie rosną zwłaszcza duże ze mniej

reklama
Kurczę ja dużo w tyle za Tobą jestem ale tez mam problem nieraz kupić czy stanik czy bluzkę albo sukienki jak cyce wejdą to reszta wór. Jak reszta ok to cyce trzeba by obciąć [emoji23] hmmm po porodzie to czasem mogą mieć mega rozmiar już .... ale pomoc niekoniecznie rosną zwłaszcza duże ze mniej
No to pomysl, ze ja mam Twój problem jeszcze z 3 razy większy haha wiec przeraża już mnie wesele z końcem czerwca i perspektywa, co ubiorę :O

Do góry