reklama
Teraz teraz czy ogólnie?Nie moge jeść słodyczy.. przez to białko, do tego nerki mi siadają.. ogólnie to jest jakaś masakra jest teraz na dodatek czekam na wizytę u urologa ...
D
Deleted member 181710
Gość
@Kliska ludzie się boją tego, co nowe, ale mam nadzieję, że nigdy nie spotka cię z tego powodu dyskryminacja. Nie przejmuj się ludźmi nieotwartymi na takie rzeczy, liczy się twoje zdrowie i to jest najważniejsze.
@JoAnnA250694 biodro strzykające nie jest przeciwwskazaniem, ale niezrośnięty łuk to nie wiem.
@JoAnnA250694 biodro strzykające nie jest przeciwwskazaniem, ale niezrośnięty łuk to nie wiem.
JoAnnA250694
Fanka BB :)
Mnie męczą tylko te poranne bóle kręgosłupa narazie to może nie będzie tak źle@Kliska ludzie się boją tego, co nowe, ale mam nadzieję, że nigdy nie spotka cię z tego powodu dyskryminacja. Nie przejmuj się ludźmi nieotwartymi na takie rzeczy, liczy się twoje zdrowie i to jest najważniejsze.
Teraz,, nigdy nie miałam żadnych problemów zdrowotnych, a w tej chwili biorę tyle leków że w życiu tylu nie brałam... kurcze zawsze mówiłam zajde w ciążę to w końcu odpocznę sobie od pracy no i w końcu sie udało zajść w ciążę... a wyszło na to że bardziej sie męczę niż bym była w pracy ... piąty miesiąc na l4 i całe pięć miesiecy w domu.. najpierw były mdłości, a później zaczęły sie problemy z silną anemia i teraz nerki.. taka ładna pogoda mieszkam nad morzem a nawet na spacer nie mogę pójść..Teraz teraz czy ogólnie?
Dziękuję za info jutro zaczynam kuracje mam nadzieję że pomoże bo mam juz dość tabletek ...@Mati78 skołuj sobie sokowirówkę i codziennie sok z selera. Miałam kiedyś strasznie problemy z pęcherzem wraz z ciężkim krwiomoczem. Mądra lekarka poradziła mi, że to naturalny antybiotyk na układ moczowy. Od tamtej kuracji nie miałam już ani razu zapalenia pęcherza.
To twoja pierwsza?Teraz,, nigdy nie miałam żadnych problemów zdrowotnych, a w tej chwili biorę tyle leków że w życiu tylu nie brałam... kurcze zawsze mówiłam zajde w ciążę to w końcu odpocznę sobie od pracy no i w końcu sie udało zajść w ciążę... a wyszło na to że bardziej sie męczę niż bym była w pracy ... piąty miesiąc na l4 i całe pięć miesiecy w domu.. najpierw były mdłości, a później zaczęły sie problemy z silną anemia i teraz nerki.. taka ładna pogoda mieszkam nad morzem a nawet na spacer nie mogę pójść..
Ja w pierwszej miałam krew w moczu. Miliony badań i wizyt u urologów. Nefrologow. A że chodziłam prywatnie do ginekologa to za każde badanie i lekarza płaciłam. Na L4 byłam wtedy też od początku i pierwszy trymestr z duphastonem na podtrzymanie i obowiązkowym leżeniem choć z tym było różnie. A potem jeszcze rozejście spojenia i koszmarny poród. Także pomyśl że zostało ci mniej niż połowa i wszystko wróci do normy
reklama
Mama7
Fanka BB :)
Nie wpadłabym na to żeby plastrem leczyć ból głowy, a to rzeczywiście może przynieść ulgę dzięki.
Co do wyprawki to ja ciągle jeszcze nic nie mam. Wciąż przez brak mebli, gdzie można będzie te ciuszki przechowywać. Aż wstyd przyznać, ale póki co to bardziej ja się "stroję" i zbieram ciuchy dzięki którym wygodnie przetrwam gorące lato. A dla dzidzi tylko kompletuję listę zakupów. Np. wózek wybrany (adamex vicco), łóżeczko też (Klupś "Radek" białe), leżaczek bujaczek Tiny Love albo ingenuity bright stars Jak tylko skończymy z meblami to będą wielkie zakupy.
U nas ogólnie jest male wariactwo. Na koniec czerwca zaplanowaliśmy ślub cywilny i niby zapraszamy tylko 18 osób, ale też nie chcemy dziadować, więc troche spraw organizacyjnych jest.. no i ja już czasami nie wiem w co ręce włożyć. Ale to są takie fajne nerwy
Jeszcze czekam na początek czerwca żeby iść z sukienką do krawcowej i wtedy dopiero dopasować górę do wielkości biustu. Chyba aż tak wiele nie urośnie w czasie od 5tego do 6tego miesiąca, co?
Gratulacje już teraz.
Może trochę urosnąć..
Ja po wizycie u gin, szyjka długa i wszystko idealnie. Za tydzień do dwóch mam zrobić glukoze. Tylko ta hemoglobina słabo. Dostałam żelazo plus Wit B.
Kliska bardzo dobrze się trzymasz jak na pobyt w szpitalu i resztę.
Co do znajomych to dziewczyny mają rację.. prawdziwych poznaje się w biedzie.. najważniejsza najbliższa rodzina.
U mnie synek postanowił zrobić sobie wagary i nie iść do szkoly( zerowka) a ja mu na to pozwoliłam.. matka wariatka.
Też mam leniwy dzień i malutka w brzuchu trochę się pokręciła i też spokój.
Patrzę na te wozki co piszecie, że kupujecie, trochę kosztują..