atjodla
Fanka BB :)
Jejku dzięki bo bym tego nie zniosła [emoji5]cholerstwaJeden raz się pije, potem po wypiciu pobierają krew po godzinie i po dwóch
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jejku dzięki bo bym tego nie zniosła [emoji5]cholerstwaJeden raz się pije, potem po wypiciu pobierają krew po godzinie i po dwóch
Ja po ciąży miałam zalecony branie Żelazek, ale nie pamiętam jaki miałam poziom żelaza. Wiem, że brałam to na te płytki krwi.Idę dzisiaj oddać część zakupionych ubranek do Lidla. Wszyscy kupowali i jednak za dużo..
Co do wyprawki to u nas będzie dużo po synku, zaczniemy przywozić od mojego brata pewnie w lipcu.. z pokojem nie chce się spieszyć bo muszę oddać część sypialni.. I to już na zawsze.. za kilka lat będzie to pokoik córeczki a my do dużego pokoju.. Mamy 3 pokoje i już 1 zajmuje synek. Mąż cały czas namawia na większe mieszkanie, ale narazie nas nie stać.. musielibyśmy to sprzedać, a ma idealna lokalizację przy szkole synka.
Chlor.chloe współczuję z całego serca. Oby nie przenosił niczego ten osobnik.
Trzymaj się.. uścisk.
Dzisiaj mam wizytę kontrolną u gin.
Mam jeszcze pytanie, czy spada wam hemoglobina? Ja mam już 10.6 i na bank dostanę żelazo.. bierzecie jakieś konkretne? Polecacie? Pamiętam w pierwszej ciąży dostałam jakieś pi którym bolał brzuch i zaparcia się pojawiły.
Tak te nasze maleństwa doprowadza nas do szału jak się nie ruszają . Wydaje mi się że wszystko jest w normie i nie trzeba do szpitala jechać . Ostatnio na usg lekarka mówiła że mała się ciągle rusza a ja jej wcale nie czułam ale to pewnie przez łożysko z przodu .Ja ruchy czuje juz w miare regularnie, chociaz ostatnio tez mi sie zdazyl dzien ze nic nie czulam i sie zastanawialam nawet czy do szpitala nie jechac. Nie pomagalo slodkie i lezenie na plecach i wyczekiwanie na ruchy. Ale wtedy sie tez kiepsko czulam, wiec pewnie mlody tez mial gorsze samopoczucie i odpoczywał.
Ja mam pytanie o cholestaze, przechodzila z Was ktoras? Wczoraj mnie dopadło znowu swedzenie wieczorem, gdyby na brzuchu to bym pomyslala ze skora sie rozciaga, a mnie swedzialy nogi i plecy. Teraz juz jest ok, w necie pisza, ze niby pojawia sie ona troche pozniej i na poczatku swedza dlonie i stopy, ale zastanawiam sie czy juz nie zrobic prob watrobowych dla swietego spokoju :/
Tak te nasze maleństwa doprowadza nas do szału jak się nie ruszają . Wydaje mi się że wszystko jest w normie i nie trzeba do szpitala jechać . Ostatnio na usg lekarka mówiła że mała się ciągle rusza a ja jej wcale nie czułam ale to pewnie przez łożysko z przodu .
A który tydzień?