reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Dziewczyny jak tam wasze bobaski i ruchy bo moja mała są dni że czuje ja tak mocno a np dzisiaj miałam że dzidzia ruszyła się ale ja słabo czułam. Mówią wszyscy że łożysko na przedniej scianie a ja takie mam . Jejku ja osiwieje przez tą małą . Zaczęłam 24 tydzień.

reklama
Dziewczyny jak tam wasze bobaski i ruchy bo moja mała są dni że czuje ja tak mocno a np dzisiaj miałam że dzidzia ruszyła się ale ja słabo czułam. Mówią wszyscy że łożysko na przedniej scianie a ja takie mam . Jejku ja osiwieje przez tą małą . Zaczęłam 24 tydzień.
ja też mam na przedniej ścianie i też czasami słabiej czuję

24 (23+4), też się stresuję jak dłużej nie czuję
No to jesteśmy w podobnej sytuacji . Mam nadzieję że mała się obróci i da mocniej znać. A ruchy czujesz regularnie ? Bo ja dzisiaj np czułam tak słabo ale czułam teraz leżę na plecach i cisza...... muszę sobie kupić detektor tętna. Będę spokojniejsza

Przestańcie się stresować, potem będą Was tak kopać, że będziecie miały tego dość. Ja czuję mega mocne wypychanie się Basi i jej nagle kopniaki.
Jak już mówimy o stresie to ja stresuję się tym wyjazdem do Szczecina,tym zabiegiem itd. Nigdy nic mi nie było, nawet leków nie brałam, a tu tak naprawdę nagle coś poważnego, że mogłabym nawet umrzeć. Teraz to dopiero do mnie dochodzi. Ale ja już tak mam, że nie chce przyjmować wielu rzeczy do siebie.
Pisze tutaj, a Basia robi puk puk :D

ja czuję tylko takie mocne kopnięcia, które widać, a lżejsze tylko wtedy jak założę spodnie z pasem (wtedy czuję tak delikatnie jak na początku). Nie wiem czy regularnie, chyba nie... u mnie ostatnio mały ułożony był pośladkowo i mi się wydaje, że wtedy też mniej czuję, bo ja czuję głównie powyżej pępka czyli tam gdzie ma ręce, to chyba mniejsza siła niż jak kopnie nogą

reklama
Do góry