reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

a ja właśnie idę na bete.mam nadzieję że wszystko będzie jak nalezy![emoji16]

c55f0dw4ay49a7ki.png
Trzymam kciuki!

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

reklama
A są zawodne że mogą oszukać czy tylko wychodzi w nich słaba kreska ? Jestem 4 dni przed @ 26 grudnia test owi wyszedł pozytywny nawet mocna kreska była

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
słaba kreska..ledwo widoczna w porównaniu z testami normalnymi "sklepowymi":)także spokojnie

c55f0dw4ay49a7ki.png

muszę podomykac parę spraw mam nadzieję że będę mogła pracować w sensie nie będzie żadnych przeciwwskazań trochę poogarniam znajdę kogoś za siebie i też spadam stamtąd przynajmniej taki mam plan zobaczymy..

c55f0dw4ay49a7ki.png

muszę podomykac parę spraw mam nadzieję że będę mogła pracować w sensie nie będzie żadnych przeciwwskazań trochę poogarniam znajdę kogoś za siebie i też spadam stamtąd przynajmniej taki mam plan zobaczymy..

c55f0dw4ay49a7ki.png
No i dobrze.
To czas na odpoczynek , a nie na stres czy też dźwiganie.

Cześć dziewczyny :) witam o poranku. Musiałam trochę nadrobić bo wczoraj u mnie totalna depresja nic mi się nie chciało ciągle w łóżku i czarne myśli. Dziś powrót do pracy, która trochę zabiera radość z dzidziusia. Mamy nowy rok i nowe regulacje, nową forma wynagrodzenia, nowe regulacje UE do tego przed świętami zwolnili naszą dyrektor regionu i teraz rządzi dyrektor makroegionu średnio miły gość. Ahh do tego ciagle myślę jak bedzie w czwartek na badaniach . Właśnie dziś trzymam kciuki za wszystkie poniedziałkowe wizyty. @Ewarut widzę że my razem czekamy na czwartek. Po 19:15 wszystko będę wiedziała. Ale muszę myśleć pozytywnie i cieszyć się z dnia na dzień i stawiać przed sobą codziennie cele - dziś cel aby zjeść odpowiednią ilość posiłków i wypić wody. Chciałabym też przywitać wszystkie nowe mamy wrześniowe. No dobra dziewczyny ciążowe brzuszki dzielnie do przodu i stawiamy czoła codzienności.
Buziaki i uściski wszystkim :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cześć dziewczyny :) witam o poranku. Musiałam trochę nadrobić bo wczoraj u mnie totalna depresja nic mi się nie chciało ciągle w łóżku i czarne myśli. Dziś powrót do pracy, która trochę zabiera radość z dzidziusia. Mamy nowy rok i nowe regulacje, nową forma wynagrodzenia, nowe regulacje UE do tego przed świętami zwolnili naszą dyrektor regionu i teraz rządzi dyrektor makroegionu średnio miły gość. Ahh do tego ciagle myślę jak bedzie w czwartek na badaniach . Właśnie dziś trzymam kciuki za wszystkie poniedziałkowe wizyty. @Ewarut widzę że my razem czekamy na czwartek. Po 19:15 wszystko będę wiedziała. Ale muszę myśleć pozytywnie i cieszyć się z dnia na dzień i stawiać przed sobą codziennie cele - dziś cel aby zjeść odpowiednią ilość posiłków i wypić wody. Chciałabym też przywitać wszystkie nowe mamy wrześniowe. No dobra dziewczyny ciążowe brzuszki dzielnie do przodu i stawiamy czoła codzienności.
Buziaki i uściski wszystkim :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam na 16.15 do gina. Musi być dobrze [emoji2]

Do góry