reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

a ja właśnie idę na bete.mam nadzieję że wszystko będzie jak nalezy![emoji16]

c55f0dw4ay49a7ki.png
Trzymam kciuki!

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

reklama
A są zawodne że mogą oszukać czy tylko wychodzi w nich słaba kreska ? Jestem 4 dni przed @ 26 grudnia test owi wyszedł pozytywny nawet mocna kreska była

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
słaba kreska..ledwo widoczna w porównaniu z testami normalnymi "sklepowymi":)także spokojnie

c55f0dw4ay49a7ki.png

muszę podomykac parę spraw mam nadzieję że będę mogła pracować w sensie nie będzie żadnych przeciwwskazań trochę poogarniam znajdę kogoś za siebie i też spadam stamtąd przynajmniej taki mam plan zobaczymy..

c55f0dw4ay49a7ki.png

muszę podomykac parę spraw mam nadzieję że będę mogła pracować w sensie nie będzie żadnych przeciwwskazań trochę poogarniam znajdę kogoś za siebie i też spadam stamtąd przynajmniej taki mam plan zobaczymy..

c55f0dw4ay49a7ki.png
No i dobrze.
To czas na odpoczynek , a nie na stres czy też dźwiganie.

Cześć dziewczyny :) witam o poranku. Musiałam trochę nadrobić bo wczoraj u mnie totalna depresja nic mi się nie chciało ciągle w łóżku i czarne myśli. Dziś powrót do pracy, która trochę zabiera radość z dzidziusia. Mamy nowy rok i nowe regulacje, nową forma wynagrodzenia, nowe regulacje UE do tego przed świętami zwolnili naszą dyrektor regionu i teraz rządzi dyrektor makroegionu średnio miły gość. Ahh do tego ciagle myślę jak bedzie w czwartek na badaniach . Właśnie dziś trzymam kciuki za wszystkie poniedziałkowe wizyty. @Ewarut widzę że my razem czekamy na czwartek. Po 19:15 wszystko będę wiedziała. Ale muszę myśleć pozytywnie i cieszyć się z dnia na dzień i stawiać przed sobą codziennie cele - dziś cel aby zjeść odpowiednią ilość posiłków i wypić wody. Chciałabym też przywitać wszystkie nowe mamy wrześniowe. No dobra dziewczyny ciążowe brzuszki dzielnie do przodu i stawiamy czoła codzienności.
Buziaki i uściski wszystkim :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cześć dziewczyny :) witam o poranku. Musiałam trochę nadrobić bo wczoraj u mnie totalna depresja nic mi się nie chciało ciągle w łóżku i czarne myśli. Dziś powrót do pracy, która trochę zabiera radość z dzidziusia. Mamy nowy rok i nowe regulacje, nową forma wynagrodzenia, nowe regulacje UE do tego przed świętami zwolnili naszą dyrektor regionu i teraz rządzi dyrektor makroegionu średnio miły gość. Ahh do tego ciagle myślę jak bedzie w czwartek na badaniach . Właśnie dziś trzymam kciuki za wszystkie poniedziałkowe wizyty. @Ewarut widzę że my razem czekamy na czwartek. Po 19:15 wszystko będę wiedziała. Ale muszę myśleć pozytywnie i cieszyć się z dnia na dzień i stawiać przed sobą codziennie cele - dziś cel aby zjeść odpowiednią ilość posiłków i wypić wody. Chciałabym też przywitać wszystkie nowe mamy wrześniowe. No dobra dziewczyny ciążowe brzuszki dzielnie do przodu i stawiamy czoła codzienności.
Buziaki i uściski wszystkim :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam na 16.15 do gina. Musi być dobrze [emoji2]

Do góry