reklama
W sumie mój lekarz mówił, żeby stosować nie wcześniej niż w II trymestrze. Chodzi nie tylko o składniki ale i wmasowanie w skorę brzucha danego preparatu.Byłam tu mowa o kremach na rozstępy- pamiętajcie że nie które można stosować dopiero od 3mc ciąży.
Brrrownie
Fanka BB :)
Jeszcze wczoraj pisałam że zamierzam popracować, ale już drugi raz musiałam przesuwać o godzinę wyjście do pracy przez wzgląd na to że prawie zemdlałam (pt i dziś). Jak tak dalej mają wyglądać poranki to wezmę chociaż tydzień - dwa żeby zobaczyć jak się sytuacja rozwinie. Póki co zwarłam tyłek i jadę do roboty. Nie mogłam sobie dzisiaj na wolne pizwolić...dzięki dziewczyny:* a potem do robotydługo planujecie pracować?
Napisane na LG-K430 w aplikacji Forum BabyBoom
karmelovelatte
Dzień dobry z rana
Trzymam kciuki za wszystkie testy!
Ja chyba zaraz znowu zrobię, bo mam jakieś źle przeczucia i boli mnie brzuch. Ale to. Może pecherz, bo przez syna, który lubi sobie posiedzieć wstrzymuje ostatnio [emoji23].
Praca? Hmmm, ja pracuje w szkole. Mam nadzieję, że po feriach już nie wrócę. Wiele czynników ma na to wpływ. Zastanawiam się tylko czy powiedzieć czy nie. Jak radzicie? Myślę, żeby pójść na zwolnienie od 12 lutego i wtedy pojawić się w pracy i powiedzieć jaka sytuacja.
Napisane na Redmi 4X w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam kciuki za wszystkie testy!
Ja chyba zaraz znowu zrobię, bo mam jakieś źle przeczucia i boli mnie brzuch. Ale to. Może pecherz, bo przez syna, który lubi sobie posiedzieć wstrzymuje ostatnio [emoji23].
Praca? Hmmm, ja pracuje w szkole. Mam nadzieję, że po feriach już nie wrócę. Wiele czynników ma na to wpływ. Zastanawiam się tylko czy powiedzieć czy nie. Jak radzicie? Myślę, żeby pójść na zwolnienie od 12 lutego i wtedy pojawić się w pracy i powiedzieć jaka sytuacja.
matylkafm
Ja też tak planuje ale absolutnie nie w imię jakiś wyższych celów albo bo lubię moja prace wręcz przeciwnie ale boję się że się znudze w domu i roztyje [emoji14] mam nadzieję że się będę dobrze czuć!!Jeszcze wczoraj pisałam że zamierzam popracować, ale już drugi raz musiałam przesuwać o godzinę wyjście do pracy przez wzgląd na to że prawie zemdlałam (pt i dziś). Jak tak dalej mają wyglądać poranki to wezmę chociaż tydzień - dwa żeby zobaczyć jak się sytuacja rozwinie. Póki co zwarłam tyłek i jadę do roboty. Nie mogłam sobie dzisiaj na wolne pizwolić...
Napisane na LG-K430 w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymaj się kochana! :***
karmelovelatte
Ja lubię swoje prace, niektórych ludzi wokół mniej [emoji39], ale w pierwszej ciąży strasznie chorowałam, aż do zapalenia płuc. Nie chcę tego przeżywać znów. Bardzo się nie roztylam a nuda? Niemożliwe [emoji16]. Zakupy, planowanie, opieka nad starszym. Czeka mnie zmiana mieszkania. Już ja sobie zajęcie znajdę [emoji23].Ja też tak planuje ale absolutnie nie w imię jakiś wyższych celów albo bo lubię moja prace wręcz przeciwnie ale boję się że się znudze w domu i roztyje [emoji14] mam nadzieję że się będę dobrze czuć!!
Trzymaj się kochana! :***
reklama