reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Dziewczyny dajcie znać jak tam po wizytach. Trzymam kciuki. Dobra zmykam szorowac zeby i do pracy :(

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
dzięki dziewczyny:* a potem do roboty:(długo planujecie pracować?

c55f0dw4ay49a7ki.png
Jeszcze wczoraj pisałam że zamierzam popracować, ale już drugi raz musiałam przesuwać o godzinę wyjście do pracy przez wzgląd na to że prawie zemdlałam (pt i dziś). Jak tak dalej mają wyglądać poranki to wezmę chociaż tydzień - dwa żeby zobaczyć jak się sytuacja rozwinie. Póki co zwarłam tyłek i jadę do roboty. Nie mogłam sobie dzisiaj na wolne pizwolić...

Napisane na LG-K430 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry z rana :)
Trzymam kciuki za wszystkie testy!
Ja chyba zaraz znowu zrobię, bo mam jakieś źle przeczucia i boli mnie brzuch. Ale to. Może pecherz, bo przez syna, który lubi sobie posiedzieć wstrzymuje ostatnio [emoji23].
Praca? Hmmm, ja pracuje w szkole. Mam nadzieję, że po feriach już nie wrócę. Wiele czynników ma na to wpływ. Zastanawiam się tylko czy powiedzieć czy nie. Jak radzicie? Myślę, żeby pójść na zwolnienie od 12 lutego i wtedy pojawić się w pracy i powiedzieć jaka sytuacja.

Napisane na Redmi 4X w aplikacji Forum BabyBoom

Jeszcze wczoraj pisałam że zamierzam popracować, ale już drugi raz musiałam przesuwać o godzinę wyjście do pracy przez wzgląd na to że prawie zemdlałam (pt i dziś). Jak tak dalej mają wyglądać poranki to wezmę chociaż tydzień - dwa żeby zobaczyć jak się sytuacja rozwinie. Póki co zwarłam tyłek i jadę do roboty. Nie mogłam sobie dzisiaj na wolne pizwolić...

Napisane na LG-K430 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też tak planuje ale absolutnie nie w imię jakiś wyższych celów albo bo lubię moja prace :) wręcz przeciwnie ale boję się że się znudze w domu i roztyje [emoji14] mam nadzieję że się będę dobrze czuć!!

Trzymaj się kochana! :***

f2w3csqvilsnamac.png

Ja też tak planuje ale absolutnie nie w imię jakiś wyższych celów albo bo lubię moja prace :) wręcz przeciwnie ale boję się że się znudze w domu i roztyje [emoji14] mam nadzieję że się będę dobrze czuć!!

Trzymaj się kochana! :***

f2w3csqvilsnamac.png
Ja lubię swoje prace, niektórych ludzi wokół mniej [emoji39], ale w pierwszej ciąży strasznie chorowałam, aż do zapalenia płuc. Nie chcę tego przeżywać znów. Bardzo się nie roztylam a nuda? Niemożliwe [emoji16]. Zakupy, planowanie, opieka nad starszym. Czeka mnie zmiana mieszkania. Już ja sobie zajęcie znajdę [emoji23].

Napisane na Redmi 4X w aplikacji Forum BabyBoom

Chyba pójdę sobie na betę z krwi bo nie wytrzymam tylko nie ilościowa + czy - jest

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A Ja mam dziś 39dc od 40dc podobno zaczyna bić serduszko , więc mam nadzieję , że jak pójdę w czwartek to będzie pięknie biło i nigdy nie przestanie [emoji2]

Do góry