reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Ja nie odróżniam torbieli cyst itd ona mówi na to zmiana , a na skierowaniu napisała guz. A faktycznie to mówi ze ona nie wie co to jest. Ale ze się jej nie podoba ze w środku ma jakieś grudki czy jakoś tak. Kurde mało mówi , mało tłumaczy a ja przecież lekarzem nie jestem i skąd mam wiedzieć jak nie od niej. Ona mi od początku mówiła żeby usuwać , twierdzi ze to się nie zmniejszyło od piątego tyg w dodatku to ca 125 niepokojące ...
To pewnie coś litego. To może lepiej rozważyć usunięcie? Przy zwykłej torbieli Ca raczej nie jest podwyższone.

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

To pewnie coś litego. To może lepiej rozważyć usunięcie? Przy zwykłej torbieli Ca raczej nie jest podwyższone.

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Tez czułabym się lepiej nie mając już tego , mogąc to zbadać hist - pat. Tylko ze się cholernie boje a lekarka jakoś nie czuła się w obowiązku niczego mi wyjaśnić jeszcze :/

Tez im nie ufam. Może któraś z kobietek wie i Ci napisze. Ja tez mam jakieś trefne nery przejdę bez skarpetek z łazienki do salonu i kij ze w domu ciepło jak mi nogi zmarzną i zaraz szczypie i siku co piec minut , albo nie wyleje się na czas bo nie ma gdzie i to samo jest

O jakbym o sobie czytala. Ja tak samo zawieje mnie delikatnie, jakis chlodek i latam co chwilę sikac.

Mnie jak na poczatku zlapalo jakies zapalenie pęcherza bo w moczu mialam mnostwo bakterii i leukocyty do 100 wpw. Bol, pieczenie. Ratowalam się rumiankiem. Pilam go, potem parzylam w duzej misce i siedzialam tylkiem. Sok z żurawiny tez pilam. A potem przyszedl mi urosept na pomoc po wizycie u lekarza. Generalnie urosept mozna brac.

reklama
Do góry